.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Искам да кажа, че изключително много се радвам на вашите мъдри и откровени отговори. Честно казано не съм го очаквал от този форум. Аз не съм влизал тук от много време и последните пъти в които се висвах положението бе доста зле, пишеше се масово на шльокавица и ценността на отговорите бе минимална. Смятам, че отговорите в тази тема могат да бъдат от полза за много хора.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    ...Мисля си, че понякога мъжете сами си усложнявате живота и търсите под вола теле и анализирате всяка ситуация...
    Има го и този момент.

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    ...И любимият ми израз : Don't try to understand women-women understand women and they hate each other!
    Звучи доста забавно.

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Имаш проблем, сериозно. Наистина ли гледаш плачещата ти приятелка и в главата ти се върти това? ...
    Може би звучи коравосърдечно, но реших да кажа истината вместо да се правя на такъв какъвто не съм. Смятам че съм изключително открит и възприемащ различията у хората и гледам да не оценявам прибързано неща които не разбирам. Когато съм притиснат до стената влизам във "survival mode" и действам по първия най-подходящ начин за справяне с проблем. Съжалявам, че смяташ, че имам сериозен проблем, но всички хора сме различни и не можем да приличаме на позитивен герой от турски сериал.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Че има женски, които го използват като трик - сигурно, но не са толкова много...
    Или поне не такива които са си признали. Моля не ме укорявайте защо съм си мислел "Какво ще кажат хората?", винаги съм се стремял да не ми пука "какво ще кажат хората", но понякога просто няма начин да не ти мине такава мисъл. Помислете дали вие самите не сте си задавали този въпрос когато сте във нелепа ситуация и чак тогава можете да ме обвините. Както се казва във религията "Нека този който е безгрешен пръв да хвърли камък"
    (Линк към историята свързана със сентенцията).

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от lina15 Виж мнението
    Може би звучи коравосърдечно, но реших да кажа истината вместо да се правя на такъв какъвто не съм. Смятам че съм изключително открит и възприемащ различията у хората и гледам да не оценявам прибързано неща които не разбирам. Когато съм притиснат до стената влизам във "survival mode" и действам по първия най-подходящ начин за справяне с проблем. Съжалявам, че смяташ, че имам сериозен проблем, но всички хора сме различни и не можем да приличаме на позитивен герой от турски сериал.
    Просто според мен, гледайки човекът, когото обичаш (тук карам на сляпо,защото не знам обичаш ли я или не) да плаче е някакво сигурно,че ще ти стане кофти. Искаш да му помогнеш, дори ,ако единствения начин е просто да стоиш безмълвно до него. Пък на теб ти се въртят мисли от рода на "кви номерца ми прилагаш" и "престани, хората ни гледат"... ужас

Цитирай Първоначално написано от lina15 Виж мнението
    "Нека този който е безгрешен пръв да хвърли камък"
    Което ме подсеща за един виц:

Тълпата линчува Мария Магдалена на градския площад. Идва Исус и казва:- Който няма никакъв грях, нека пръв да хвърли камък по нея.След думите му прелита огромен камък и разцепва главата на Мария Магдалена.Учуден Исус се оглежда да види кой е хвърлил камъка и ядосано казва:- Мамо, нали те помолих да не излизаш днеска от вкъщи!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си