видяхме те теб кво излагане си и колко си умен , копи пейст от първия резултат на гугъл, даже не си си направил труда да го напишеш с твои думи
Че къв труд искаш да си правя точно за тебе бе,соп*л?Я слез на земята,да съм си правил труд да ти обяснявам,колкото ти е ниско IQ-то толкова си и забавен
Че къв труд искаш да си правя точно за тебе бе,соп*л?Я слез на земята,да съм си правил труд да ти обяснявам,колкото ти е ниско IQ-то толкова си и забавен
видяхме ти твойто IQ моля ти се
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Това,че съм на работа и копи-пействам,защото нямам време да се занимавам да обяснявам на загорели момченца,не значи че ми е ниско IQ-то.Ти предполагам си у вас пред компа и се чудиш къде да се завреш само и само да си запълниш времето
Това,че съм на работа и копи-пействам,защото нямам време да се занимавам да обяснявам на загорели момченца,не значи че ми е ниско IQ-то.Ти предполагам си у вас пред компа и се чудиш къде да се завреш само и само да си запълниш времето
Нямаш време, а от 1 час ми се обясняваш като девственица, не че нямаш време, а нямаш акъл
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...