.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Oy7ofCon7roL

Писна ми да ти чета простотиите които пишеш бе момче. От далеч се вижда, че си малък и необразован. Аз секс без презерватив и да иска мацката няма да правя преди да съм сигурен, че всичко е ок. И тука гледам много вещ се изказваш по темите с тестовете за разни болести, ама ти ходил ли си поне един ХИВ да ти направят ? Или те е страх да не напълниш гащите пред кабинета ? Има тестове които трябва да се направят, ако смяташ че ще си с тоя човек до теб дълго време и ще си го правите без презерватива на спокойствие. И това са поне HIV, Хепатит B,C , Сифилис и HPV.
    От твойте мнения гледам само на източна философия лъха
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Глупав и упорит..красота

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Глупав и упорит..красота
    видяхме те теб кво излагане си и колко си умен , копи пейст от първия резултат на гугъл, даже не си си направил труда да го напишеш с твои думи
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

видяхме те теб кво излагане си и колко си умен , копи пейст от първия резултат на гугъл, даже не си си направил труда да го напишеш с твои думи
    Че къв труд искаш да си правя точно за тебе бе,соп*л?Я слез на земята,да съм си правил труд да ти обяснявам,колкото ти е ниско IQ-то толкова си и забавен

Мега фен
    Че къв труд искаш да си правя точно за тебе бе,соп*л?Я слез на земята,да съм си правил труд да ти обяснявам,колкото ти е ниско IQ-то толкова си и забавен
    видяхме ти твойто IQ моля ти се
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

видяхме ти твойто IQ моля ти се
    Това,че съм на работа и копи-пействам,защото нямам време да се занимавам да обяснявам на загорели момченца,не значи че ми е ниско IQ-то.Ти предполагам си у вас пред компа и се чудиш къде да се завреш само и само да си запълниш времето

Мега фен
    Това,че съм на работа и копи-пействам,защото нямам време да се занимавам да обяснявам на загорели момченца,не значи че ми е ниско IQ-то.Ти предполагам си у вас пред компа и се чудиш къде да се завреш само и само да си запълниш времето
    Нямаш време, а от 1 час ми се обясняваш като девственица, не че нямаш време, а нямаш акъл
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ХАХАХХАХАХАХХАХХАХАХАХХАХ АХ

НЕ МОГА!!!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на draid
    Само това ли успя да измислиш ? Чакам да ме убедиш колко греша. Хайде де ? Щото точно такива като тебе сукалчета правят проблеми, че някой е малко по-интелигентен от тях и иска да ползва презерватив, както в случая с момичето.

Мега фен
    Само това ли успя да измислиш ? Чакам да ме убедиш колко греша. Хайде де ? Щото точно такива като тебе сукалчета правят проблеми, че някой е малко по-интелигентен от тях и иска да ползва презерватив, както в случая с момичето.
    Кво се очаква да измисля ? Тука не става въпрос кой в какво греши, а въпрос на мнение, ако на теб ти е приятно да имаш връзка с човек и да го правиш с презерватив, на мен не ми е, писал съм вече защо, тук не става въпрос за интелигентност, всеки знае какви са рисковете
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 01-24-2013 на 08:56
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Кво се очаква да измисля ? Тука не става въпрос кой в какво греши, а въпрос на мнение, ако на теб ти е приятно да имаш връзка с човек и да го правиш с презерватив, на мен не ми е, писал съм вече защо, тук не става въпрос за интелигентност, всеки знае какви са рисковете
    Пишеш и сам не си вярваш. И не, не знаеш рисковете. Нито пък на мен ми е приятно да правя секс с презерватив, просто като ще се прави без си има ред който се минава. Ако ще правя секс за 1-2 пъти, ще преглътна презерватива и ще ми е мирна главата.

Мега фен
    Пишеш и сам не си вярваш. И не, не знаеш рисковете. Нито пък на мен ми е приятно да правя секс с презерватив, просто като ще се прави без си има ред който се минава. Ако ще правя секс за 1-2 пъти, ще преглътна презерватива и ще ми е мирна главата.
    Ок ама аз не си падам по връзки тип един два пъти точно щото трябва да слагам презерватив
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Ок ама аз не си падам по връзки тип един два пъти точно щото трябва да слагам презерватив
    А каква е разликата, след като и във връзка 1г ти правиш секс от раз без ??? И изобщо какъв е смисъла на сериозна връзка ? Или от началото решаваш, че е сериозна и значи може без ? Много ти куцат доводите.

Мега фен
    А каква е разликата, след като и във връзка 1г ти правиш секс от раз без ??? И изобщо какъв е смисъла на сериозна връзка ? Или от началото решаваш, че е сериозна и значи може без ? Много ти куцат доводите.
    С други думи не излизам с леки момичета сега разбра ли
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си