- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му го обясня?
Кво се очаква да измисля ? Тука не става въпрос кой в какво греши, а въпрос на мнение, ако на теб ти е приятно да имаш връзка с човек и да го правиш с презерватив, на мен не ми е, писал съм вече защо, тук не става въпрос за интелигентност, всеки знае какви са рисковете
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 01-24-2013 на 08:56
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ако сексуалната култура се изразява в това да правиш секс с презерватив пази боже, то тогава всяка магистралка е образована
Законът е закон,
но той врата в полето е
Sujalqwam za latinicata, ama sum na telefon. Samo burz wapros: w nachaloto na wsqka wruzka chuwstwash blizost i wednaga iskash bez guma, no nqma da si naprawish test. Imal si tri wruzki, da rechem. Priqtelkata ti sushto r s tri minali. Stotici puti sex bez kondom. Nqma li da iskash da si naprawi test? Ako ne bi, towa e pulen idiotizam.
Ako popadna na nqkuw kelesh, koito ot samoto nachalo iska da maha gumata i ne znam kolko e minal predi men, shte hwarchi wednaga. I az kato violenza sum blagodarna, che imam do sebe si razumen muj, a ne bezotgoworno lape.
A twa s wuzrastta beshe supergolqmo padenie.
Законът е закон,
но той врата в полето е
Наречете ме идиот, но аз не разбирам с каво ще се промени нещо ако 2 месеца правя секс с приятелката си с презерватив, и след това почна без... някой би ли ми обяснил ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
Ако приятелката ти се е чукала с друг след като си е направила изследванията на челото ли ще и го пише, дайте моля ви се да не влизаме в разни теории на вероятностите, пак казвам това си е мой избор и не искам никой да се съгласява с мен, просто се изнервям, когато почнете тука да се правите на много образовани, като например господин копи пейст или г-ца ако момчето свърши в дупето на момиче, тя може да получи разстройство (тя си знае коя е)
Както виждате нито се правя на много интелигентен, нито нищо, просто споделям мойто си мнение, ако на някой не му харесва ок, ама е кофти като се почнат квалификациите за човека, както почна ти и г-ца 35+ ..... никой не искам да обиждам, но тва си бяха провокации
Много ми е интересно преди да се натискате с някой дали го карате да се изследва за инфекциозни заболявания, които можеш да лепнеш само от целувка или докато говориш от близо с някой и са далеч по-сериозни от един трипер примерно ?
Когато ходите на публични места слагате ли си маска на лицето, нали много треперите над здравето си
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аха. Дай да обобщим. Ти си правил секс с три момичета без гума. Приятелката ти, която се явява номер 4, също е правила секс с три момчета без гума. Не знаеш и не те интересува, нито ще я накараш да си направи тест.
Драги, ти си олигофрен.
И стига навлиза в измеренията на фантастичното. Факт е, че сигурно мога да лепна нещо от целувка или по въздушно-капков път, обаче далеч не е толкова опасно колкото болестите, предавани по полов. УМНИЯТ човек избягва опасностите, които и когато може.
Аз вече те нарекох, но ще ти обясня.
В твоя случай - нищо, пак е добре да си пуснете по един тест.
Ако никой от двамата не е правил секс без гума, тестът далеч не е задължителен по мое мнение.
Но най-общо казано - печелиш точки пред момичето. Защото е НАГЛО да ми говориш за доверие на първата-втората седмица и да изискваш същото. И защото ако на мен моят приятел ми беше настоявал от самото начало, просто нямаше да сме заедно толкова време. И да, не си единственият, който мрази гуми.