- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му го обясня?
абе стига ми говори глупости бе, кой нормален човек си прави тестове за всички венерически болести на всеки 3 месеца или като ще почва сериозна връзка, ти ако кажеш на приятелката си, хайде да те карам на преглед щото не искам вече с презерватив представям си кво ще се случи
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Законът е закон,
но той врата в полето е
Sujalqwam za latinicata, ama sum na telefon. Samo burz wapros: w nachaloto na wsqka wruzka chuwstwash blizost i wednaga iskash bez guma, no nqma da si naprawish test. Imal si tri wruzki, da rechem. Priqtelkata ti sushto r s tri minali. Stotici puti sex bez kondom. Nqma li da iskash da si naprawi test? Ako ne bi, towa e pulen idiotizam.
Ako popadna na nqkuw kelesh, koito ot samoto nachalo iska da maha gumata i ne znam kolko e minal predi men, shte hwarchi wednaga. I az kato violenza sum blagodarna, che imam do sebe si razumen muj, a ne bezotgoworno lape.
A twa s wuzrastta beshe supergolqmo padenie.
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аха. Дай да обобщим. Ти си правил секс с три момичета без гума. Приятелката ти, която се явява номер 4, също е правила секс с три момчета без гума. Не знаеш и не те интересува, нито ще я накараш да си направи тест.
Драги, ти си олигофрен.
И стига навлиза в измеренията на фантастичното. Факт е, че сигурно мога да лепна нещо от целувка или по въздушно-капков път, обаче далеч не е толкова опасно колкото болестите, предавани по полов. УМНИЯТ човек избягва опасностите, които и когато може.
Няма какво да кажа за теб, но твоят разумен "мъж" сигурно няма друг избор, и си казва, по-добре с гума, от колкото на сухо. Пожелавам ви цял живот да го правите със гума, защото вие не знаете какво искате и кога да спрете, за това ви трябва, ако го направите без гума най-много да те напълни и да те остави още на същия ден. Сигурен съм че и от това те е страх.