.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    секса е близост
    Сексът, уви, не е само близост. И далеч от спина има и много други неприятности, които могат да се предадат.

Четейки мненията на младото мъжко съсловие, направо благодаря на Бог за съкровището, което имам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    ...
    Просто са необразовани и не знаят какви гадости могат да си лепнат..един час удоволствие и после сума ти време по лекари..заеби..след 3-4 месец съм съгласен БЕЗ,но преди това просто е абсурдно..Да,и аз съм го правил без още от първия път и след това съм съжалявал..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Просто са необразовани и не знаят какви гадости могат да си лепнат..един час удоволствие и после сума ти време по лекари..заеби..след 3-4 месец съм съгласен БЕЗ,но преди това просто е абсурдно..Да,и аз съм го правил без още от първия път и след това съм съжалявал..
    И безотговорни.
    Аз не знам някой да предпочита секса с кондом, но здравето е на първо място. Когато му имам достатъчно доверие, тогава. В началото просто няма как да стане.
    Да не говорим с какво впечатление ще остана от мъж, който ще ми заяви, че с никоя не е ползвал кондом и ще ми постави такъв ултиматум.

...
    Ще останеш с впечатление,че е ходещ вирус,от който трябва да седиш далеч

Мега фен
    Сексът, уви, не е само близост. И далеч от спина има и много други неприятности, които могат да се предадат.
    За мен е близост, а когато сложа тоя презерватив ще се чувствам така все едно аз или партньорката ми си няма доверие, за мен доверието в една връзка е всичко, никой не карам да се съгласява с мен, аз така го чувствам , ако има хора,които си лягат със всеки срещнат и презерватива им винаги е в джоба ок, но аз не съм такъв. И колко зле трявбва да си, че тва дето го написах, че като съм с капут все едно чукам някоя спинозна курва да го приемеш буквално пфф

Четейки мненията на младото мъжко съсловие, направо благодаря на Бог за съкровището, което имам.
    Супер много се радвам за теб 17 18 годишното момиченце и 35+ годишния ти приятел добре че сте се намерили, инак кво щеше да правиш с такива неориентирани младежи като мен примерно, ами той кво щеше да прави ако беше с жена, а не с момиченце, дали и тя щеше да смята, че е съкровище , хмм

А иначе ви с презерватив ли го правите ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мисля,че говорихме в началото е добре да се ползва презерватив..извинявай,ама не може на 1-2 седмици връзка да си имате доверие,айде стига глупости...след 3-4 месец е нормално вече да се премине на БЕЗ,след съответните тестове за болести..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    17-18 годинки съм ги минала отдавна. По-елементарно нещо, с което да се опиташ да ме "засегнеш", не можа ли да измислиш?

Мега фен
    17-18 годинки съм ги минала отдавна. По-елементарно нещо, с което да се опиташ да ме "засегнеш", не можа ли да измислиш?
    ами така е, като почваш с определенията да не очакваш нещо по различно от другия
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си