- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ефикасен начин за спиране на мастурбацията завинаги ! (Мъже)
Отрежи си оная работа и си чук!
maDamn
Секса няма нищо общо с чекиите. Едното не ми пречи на другото, както и обратното. И самозадоволяването не е навик.
Последно редактирано от stambelan : 01-24-2013 на 15:43
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Прилоша ми като го прочетох това. И как може въобще да ти дойде на ум да споделяш такива неща????
Само докато четях ме срязваше, пък какво остава да го направя... И по темата автора не си е пил хапчетата![]()
Наред ли е всичко с българската младеж? Ако ми кажете, че е ок ще съм много притеснен!
Що не земеш един такъв калашник като от аватара си и не се гръмнеш?!?
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
:Дд Верно не си в ред. Да те видим след време как ще мокриш чаршафите като спиш. Я най-добре си резни главата, че само глупави идеи измисля.
Ходи на психиатър.
"Секса няма нищо общо с чекиите. Едното не ми пречи на другото, както и обратното. И самозадоволяването не е навик."
За секса не съм коментирал нищо , не съм против него , даже го смятам за хубаво нещо , особенно ако хората които го практикуват не го правят само за спорта . Така , аз секс немога да правя както вече споменах при това положение тялото както си е устроено си го търси , а аз не искам да му га давам ! Причините са ми много , но ще спомена само една от тях и тя е че след като направя това нещо се чувствам като пълен боклук , почвам да се мразя и да се чувствам мръсен и опетнен !
”The truth is written in blood”
Секса е хубаво нещо, не бива да те кара да се чувстваш зле.
Явввнооо имаш някакъв проблем...на психична основа...та посъветвай се със специалист,че много болно звучиш.
maDamn
В мастурбирането няма нищо лошо,като при секса...
maDamn
Ненормалник ... що направо не вземеш да си го отрежеш ..
Мастурбирането е секс със себе си , не ти ли звучи жалко и тъпо , асоциално дори . На душата ми е да го избягвам просто не ми влияе добре . Знам че при повечето не е така и за това избликват със сумата и негативни коментари . Опитах се да го възпра по много начини , но начирам този за най-ефикасния за момента . Немога да разбера защо всички се палят толкова за едната драскотинка която става .
”The truth is written in blood”
Ти имаш сериозен проблем пич!
Не е жалко и тъпо,а задоволяване на абсолютно нормални нужди
Палят щото това,което казваш за самонараняването е малоумно, а и никой тук не смята,че чикията е нещо вредно!
maDamn
Авторе ти не си във час! Мастурбацията си е много як навик даже. Е така като си нервен нещо и му е криво на човек си бие една злобарка и става шест точки.![]()
you must be some special kind of idiot
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Стигнах до мазането и спрях да чета, иначе щях да повърна...
Ефикасен начин да се самонакажеш...
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Ти си абсолютно зле и с промит мозък.И не ги прави тия идиотщини,защото ще си докараш някоя много по-голяма беда на главата.
Да ти дам малко научни факти:
Всъщност не само човека мастурбира, а и много други същества като котки,кучета,маймуни,птици, прасета и т.н. по свои си различен начин въпреки,че удоволствие от оргазма изпитват единствено делфините и човека т.е. това е напълно природно.Някъде имаше информация за около 10 вида животни,които го правят и как точно.Някои от тях дори си пият семенната течност като свършат.Предполага се,че е заради запазването на някакъв баланс в организма им.
Мастубирането е полезно и защото по време на този акт в организма ти се отделят разни хормони като,хорман на щастието и други такива,които са полезни за цялостното ти здраве и тонус на организма.Стига да не се прекалява като например всеки ден.Да не говорим,че ако не правиш секс и не мастурбираш семенната ти течност се застоява, а това я прави по нефукционална.Например заек,който не е правил секс около един месец вероятността да оплоди зайката от първият път е минимален и за това се чака вторият път.Да не говорим че семенната течност и без да мастурбираш ако всичко е както трябва постоянно се образува в тестисите т.е вероятността след като една преко сили две седмици не си мастурбирал да сънуваш еротичен сън или пък най-обикновен и да подмокриш гащите е огромна.Също и това те освобождава и ти позволява да мислиш по трезво.Някои жени казват"Мъжете често мислят с долната си глава" И това не е просто женска убида към мъжете.Вдействителност с нарастването на семенната течност в теб нараства и количеството на хормона тестостерон в тялото ти(мъжкият полов хормон).Това довежда до различни странични ефекти като аггресия,депресивност,подч иняване само и единствено на нагона,защото ти се прави секс като на разгонено куче.Материала иска вече да излезе и т.н.
Но пък в твоя стил.Може и да го направиш и да е по безболезнен този отказ от мастурбиране.Намираш си отнякъде бром и пиеш по една,две чаени лъжици.След време мастурбацията ще ти е най-малкият проблем и няма да ти се прави нито секс,нито ще са ти интересни жените.Просто ще си имаш едно висящо завинаги цревце, с което да си пикаеш.По този начин се извършва химическа кастрация![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
влизам в темата, и шок и ужас, да рева ли да се смея ли..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.