.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    поздрави на рака на просататата
    n00bs

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Отрежи си оная работа и си чук!
    maDamn

Голям фен Аватара на stambelan
    Секса няма нищо общо с чекиите. Едното не ми пречи на другото, както и обратното. И самозадоволяването не е навик.
    Последно редактирано от stambelan : 01-24-2013 на 15:43
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Прилоша ми като го прочетох това. И как може въобще да ти дойде на ум да споделяш такива неща????

Само докато четях ме срязваше, пък какво остава да го направя... И по темата автора не си е пил хапчетата

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ShUnZyk Виж мнението
    което е изцяло във ваша полза , когато става въпрос за въздържане от лошия навик
    Че нещо не си наред - не си. Ама само се питам защо смяташ, че мастурбацията е лош навик?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на D*Rose
    Наред ли е всичко с българската младеж? Ако ми кажете, че е ок ще съм много притеснен!

Фен Аватара на toretto03
    Град
    РУСЕ-ГРАДА С НАЙ МНОГО БЕГАчКИ ОТ ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО
    Що не земеш един такъв калашник като от аватара си и не се гръмнеш?!?
    С Любов към Автомобилния Спорт !!!
    toretto03 написа:
    Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум

Мега фен Аватара на tori
    :Дд Верно не си в ред. Да те видим след време как ще мокриш чаршафите като спиш. Я най-добре си резни главата, че само глупави идеи измисля.

Супер фен
    Ходи на психиатър.

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Секса няма нищо общо с чекиите. Едното не ми пречи на другото, както и обратното. И самозадоволяването не е навик.
    +1 сутрин,вечер онанизъм-здрав и бодър организъм!!!

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    "Секса няма нищо общо с чекиите. Едното не ми пречи на другото, както и обратното. И самозадоволяването не е навик."

За секса не съм коментирал нищо , не съм против него , даже го смятам за хубаво нещо , особенно ако хората които го практикуват не го правят само за спорта . Така , аз секс немога да правя както вече споменах при това положение тялото както си е устроено си го търси , а аз не искам да му га давам ! Причините са ми много , но ще спомена само една от тях и тя е че след като направя това нещо се чувствам като пълен боклук , почвам да се мразя и да се чувствам мръсен и опетнен !
    ”The truth is written in blood”

Град
    Beyond reality
    Секса е хубаво нещо, не бива да те кара да се чувстваш зле.
    Явввнооо имаш някакъв проблем...на психична основа...та посъветвай се със специалист,че много болно звучиш.
    maDamn

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Секса е хубаво нещо, не бива да те кара да се чувстваш зле.
    Явввнооо имаш някакъв проблем...на психична основа...та посъветвай се със специалист,че много болно звучиш.
    Не не секса говора за мастурбирането ..

Град
    Beyond reality
    В мастурбирането няма нищо лошо,като при секса...
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ненормалник ... що направо не вземеш да си го отрежеш ..

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    В мастурбирането няма нищо лошо,като при секса...
    Мастурбирането е секс със себе си , не ти ли звучи жалко и тъпо , асоциално дори . На душата ми е да го избягвам просто не ми влияе добре . Знам че при повечето не е така и за това избликват със сумата и негативни коментари . Опитах се да го възпра по много начини , но начирам този за най-ефикасния за момента . Немога да разбера защо всички се палят толкова за едната драскотинка която става .

Град
    Beyond reality
    Ти имаш сериозен проблем пич!
    Не е жалко и тъпо,а задоволяване на абсолютно нормални нужди
    Палят щото това,което казваш за самонараняването е малоумно, а и никой тук не смята,че чикията е нещо вредно!
    maDamn

Повече от фен Аватара на greenblood
    Авторе ти не си във час! Мастурбацията си е много як навик даже. Е така като си нервен нещо и му е криво на човек си бие една злобарка и става шест точки.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    you must be some special kind of idiot
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Стигнах до мазането и спрях да чета, иначе щях да повърна...

Голям фен Аватара на s40t4
    Ефикасен начин да се самонакажеш...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ти си абсолютно зле и с промит мозък.И не ги прави тия идиотщини,защото ще си докараш някоя много по-голяма беда на главата.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Да ти дам малко научни факти:

Всъщност не само човека мастурбира, а и много други същества като котки,кучета,маймуни,птици, прасета и т.н. по свои си различен начин въпреки,че удоволствие от оргазма изпитват единствено делфините и човека т.е. това е напълно природно.Някъде имаше информация за около 10 вида животни,които го правят и как точно.Някои от тях дори си пият семенната течност като свършат.Предполага се,че е заради запазването на някакъв баланс в организма им.
    Мастубирането е полезно и защото по време на този акт в организма ти се отделят разни хормони като,хорман на щастието и други такива,които са полезни за цялостното ти здраве и тонус на организма.Стига да не се прекалява като например всеки ден.Да не говорим,че ако не правиш секс и не мастурбираш семенната ти течност се застоява, а това я прави по нефукционална.Например заек,който не е правил секс около един месец вероятността да оплоди зайката от първият път е минимален и за това се чака вторият път.Да не говорим че семенната течност и без да мастурбираш ако всичко е както трябва постоянно се образува в тестисите т.е вероятността след като една преко сили две седмици не си мастурбирал да сънуваш еротичен сън или пък най-обикновен и да подмокриш гащите е огромна.Също и това те освобождава и ти позволява да мислиш по трезво.Някои жени казват"Мъжете често мислят с долната си глава" И това не е просто женска убида към мъжете.Вдействителност с нарастването на семенната течност в теб нараства и количеството на хормона тестостерон в тялото ти(мъжкият полов хормон).Това довежда до различни странични ефекти като аггресия,депресивност,подч иняване само и единствено на нагона,защото ти се прави секс като на разгонено куче.Материала иска вече да излезе и т.н.
    Но пък в твоя стил.Може и да го направиш и да е по безболезнен този отказ от мастурбиране.Намираш си отнякъде бром и пиеш по една,две чаени лъжици.След време мастурбацията ще ти е най-малкият проблем и няма да ти се прави нито секс,нито ще са ти интересни жените.Просто ще си имаш едно висящо завинаги цревце, с което да си пикаеш.По този начин се извършва химическа кастрация
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    влизам в темата, и шок и ужас, да рева ли да се смея ли..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си