- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв подарък да изберем за Св.Валентин?
Реших да пуснем и такава темичка,какво ще кажете?
Темата ти е за съседният раздел - Любов.
Всеки избира такъв подарък, какъвто мисли, че би се харесал на половинката му.
Лично аз предпочитам да отидем някъде на заведение, и да си изкараме една хубава вечер, вместо да даваме пари за подаръци. Може и двете де, който както си реши.
,тази тема реших да я направя защото моят приятел ми купи страхотно бельо http://www.horny.bg/и си помислих,че всяка жена би била доста удовлетворена от такъв подарък,не мислите ли?
Какъв подарък да изберем за Св.Валентин?
М...сложен въпрос.
Защо не пробваш с едно православно календарче?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Аз ще избера за подарък да съберем приятелите си с гаджето и да празнуваме Трифон Зарезан, след което да се изчукаме. Много е романтично![]()
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
Ами въпреки, че няма да има с кого да го празнувам, бих избрал кутия бонбони Lindor и едно голямо, пухкаво сърце..
Са щи кажа къв е подаръка за свети Валентин опа Трифон Зарезан...2-3 кила юта ракия ,5-6 кила червено винце и един бидон кисело зейе))
http://www.teenproblem.net/forum/sho...7#post10582787
И аз пуснах нещо подобно![]()
Аз тази година ще заложа на по-нестандартнотоПолучих на имейла си код за намаление cupidon10 , с който ползвам отстъпка 10% в www.sexshop.bg
Вече разгледах и се спрях на няколко неща, още не съм решила точно какво ще е, но ще е от там, знаете, мъжете много си падат по по-палави неща... А вече отделно ще взема хубави шоколадови бонбони за да си се почерпим, ще си направим романтична вечеря и така .... м , ще бъде чудесноо, нямам търпение
![]()
![]()
Мисля да му подаря времето си- цял ден заедно у тях. Ебане цял ден. ммммммммммммммммммммммммм мммммм
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
oh, the irony.
Не празнувам Св.Валентин. не си падам по такива измислени празници , не ги празнувам,ако искам да си показвам любовта - ще го правя всеки ден.
maDamn
Още 295824357245 човека са се сетили да пуснат такава темичка. Ти да видиш.
Иначе чакай да се цитирам:
А куриозното на Св. Валентин е, че има две групички - такива, които го празнуват и парадират с това и други, които хейтват първите. Толкова е забавно.
азЕ съм си гушлива 365 дни в годината
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Цялата идея на празника е глупава, отделно че е католически и изкуствено насаден при нас. Не мисля, че трябва да има специален ден в който да показваш обичта си към половинката. Иначе, аз винаги съм ценял най-много подаръци които са по нестандартни.
Еми дай да почнем да празнуваме и рамазан тогава, сигурен съм че и неговата история е хубава. Защо изобщо трябва да има празник за това да показваш колко обичаш другия, крайно малоумно е за мен.
Днес бях с една дружка по центъра/магазините.. Влязохме в 2 магазина и се отвратих/натъжих..
На всякъде е пълно с плюшени, червени сърца и адски сладникави сувенири.. И хората се избиваха да ги купуват..
Толкова ми е изнасилен тоя... повод да покажаш чувствата си на някой..
иначе нека го празнуват хората
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нах. Като взимам нещо на мъжо ми , с повод, без повод гледам да е оригинално, а не нещо,дето всеки втори има. Тея сърчица,не ме радват.
maDamn
Миналата година получих бутилка с червено вино, адски красиво опакована, на нея беше гравирано и името ми. Аааа и ръчно направена картичка, на която пишеше грозновато "Честит Трифончо, пандичке {}!" Много, много, много се зарадвах.
Мхм това + вече сме в 21 век и не сме хората на света. Не мисля, че трябва да се затваряме само и единствено към нашата държава. Трябва да сме по-отворени и по-широко скроени, да не говорим че и да искаме и да не искаме културите се променят.
Иначе и аз не правя нищо специално за св. Валентин. А изненади и подаръци бол в другите теми.