.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 127
    Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    1 - Ами ако се вЪзбуждам от болка и зЕма, че свЪрша докато го правя? Ако го правя редовно, това брои ли се за мастурбация???
    2 -КОЙ НОРМАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МЪЖКОТО СЪСЛОВИЕ ИМА ПРОБЛЕМ С МАСТУРБАЦИЯТА???
    3 - "Епидермиса на половия член..." ---> ти друг член с епидермис освен ПОЛОВИЯ, знаеш ли да има??? (rofl)

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Авторе,ти да не си преродения Хитлер?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Авторе, издай книга със свещената си мъдрост!
    И понеже от сега предричам, че ще е успешна, замисли се за том втори: "Ефикасен начин за спиране на мастурбацията завинаги! (ЖЕНИ)".

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Авторе,ти да не си преродения Хитлер?
    Дори и хитлер не е бил такъв изрод.

Автора на това е трол, моля ви, не го слушайте за рязането И ако ви пречи мастурбацията - една съвсем НОРМАЛНА НУЖДА, аз ви предлагам по-приятен начин - нарича се редовен секс до протриване Все пак си е добър трол, мамк@ му!
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

На мен би ми било интересно, ако някой, който го е послушал постне мнение

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    НАРОДЪТ СТАВА ВСЕ ПО ИЗВРАТЕН... Потресена съм :Х
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    В шок и ужас съм ...
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на cweeet
    Смятам,че това е прекрасно!
    Още утре ще го пробвам!

ебати добрия трол, всички ви навърза

Фен Аватара на jumpers
    Град
    Русе
    Определено имаш психологичен проблем
    http://vbox7.com/user:alexanderyovchev

Status - 1 Planche PushUp

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    най-ефикасният начин е редовното правене на секс ...

Е ти с тоя аватар може и да получаваш редовно, ама момчето може да е 7ми, 8ми клас... Как да стане?

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Да ти дам малко научни факти:

Всъщност не само човека мастурбира, а и много други същества като котки,кучета,маймуни,птици, прасета и т.н. по свои си различен начин въпреки,че удоволствие от оргазма изпитват единствено делфините и човека т.е. това е напълно природно.Някъде имаше информация за около 10 вида животни,които го правят и как точно.Някои от тях дори си пият семенната течност като свършат.Предполага се,че е заради запазването на някакъв баланс в организма им.
    Мастубирането е полезно и защото по време на този акт в организма ти се отделят разни хормони като,хорман на щастието и други такива,които са полезни за цялостното ти здраве и тонус на организма.Стига да не се прекалява като например всеки ден.Да не говорим,че ако не правиш секс и не мастурбираш семенната ти течност се застоява, а това я прави по нефукционална.Например заек,който не е правил секс около един месец вероятността да оплоди зайката от първият път е минимален и за това се чака вторият път.Да не говорим че семенната течност и без да мастурбираш ако всичко е както трябва постоянно се образува в тестисите т.е вероятността след като една преко сили две седмици не си мастурбирал да сънуваш еротичен сън или пък най-обикновен и да подмокриш гащите е огромна.Също и това те освобождава и ти позволява да мислиш по трезво.Някои жени казват"Мъжете често мислят с долната си глава" И това не е просто женска убида към мъжете.Вдействителност с нарастването на семенната течност в теб нараства и количеството на хормона тестостерон в тялото ти(мъжкият полов хормон).Това довежда до различни странични ефекти като аггресия,депресивност,подч иняване само и единствено на нагона,защото ти се прави секс като на разгонено куче.Материала иска вече да излезе и т.н.
    Но пък в твоя стил.Може и да го направиш и да е по безболезнен този отказ от мастурбиране.Намираш си отнякъде бром и пиеш по една,две чаени лъжици.След време мастурбацията ще ти е най-малкият проблем и няма да ти се прави нито секс,нито ще са ти интересни жените.Просто ще си имаш едно висящо завинаги цревце, с което да си пикаеш.По този начин се извършва химическа кастрация
    1-во - Защо ми говориш за животните ? От тях ли трябва да взимаме пример ?Задай си въпроса кое е това , което ни различава от животните ?

2-ро - Много добре знам че семменната ми течност става по нефункционална , на мен не ми трябва да ми става функционална , аз не я ползвам . Затова нека си седи на мястото , там ми е по-полезна !

3-то - Мокри сънища не съм имал .

4-то - Нарастването на тестостерона води до "депресивност " ти сериозно ли го говориш това или просто не си запознат с многото физиологически действия които има ?

5-то - Не искам да се кастрирам нито химически, нито физически .

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Авторе, издай книга със свещената си мъдрост!
    И понеже от сега предричам, че ще е успешна, замисли се за том втори: "Ефикасен начин за спиране на мастурбацията завинаги! (ЖЕНИ)".
    Жените не са ми специалност .

Цитирай Първоначално написано от AnarchyPunk Виж мнението
    Автора на това е трол, моля ви, не го слушайте за рязането И ако ви пречи мастурбацията - една съвсем НОРМАЛНА НУЖДА, аз ви предлагам по-приятен начин - нарича се редовен секс до протриване Все пак си е добър трол, мамк@ му!
    Нормална нужда , без особенно добри позитиви .

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Е ти с тоя аватар може и да получаваш редовно, ама момчето може да е 7ми, 8ми клас... Как да стане?
    Големец си ти , и изключително остроумен , всъщност съм под 7-8 клас , 2-ри съм . Типично за house фенчетата , опитват се да се вживят в неговия образ ... не ти се получава междодругото .
    ”The truth is written in blood”

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    според мене какво ще си играеш да правиш малка раничка, вземи го отрежи целия да ти е мирна главата

После режи и вените

Супер фен Аватара на D*Rose
    Гледай го как продължава бе! АХАХАХ АХ

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Айде,оставете го вече на мира.Опасно било,ок.Който е толкова тъп да си прави разрези на пишката,заслужава да му я отрежат.

Да е*а психясалияти ненормалник дее*а отиде се гръмни.

Цитирай Първоначално написано от ShUnZyk Виж мнението
    Големец си ти , и изключително остроумен , всъщност съм под 7-8 клас , 2-ри съм . Типично за house фенчетата , опитват се да се вживят в неговия образ ... не ти се получава междодругото .
    ВсЪщност слушам предимно рок, не хаус. Освен това как от предположението ми, че си 7ми-8ми клас реши, че се вживявам в образа на Хаус? WTF и логика - щом кутията е квадратна, значи вЪтре има нещо крЪгло, щом е крЪгло е оранжево, значи портокал... Не ми се получава вживяването, защото не се пробвам. Иначе щях да ти кажа просто "Ти си идиот" и толкоЗ
    Ако трябва да се пробвам да познавам нещо за теб (защото явно това си решил, че правя), бих предположил от аватара и подписа ти (като ще си гледаме аватарите), че си някое недорасло скинарче. Недорасло на годинки, както и на акЪл...явно. Ако разглеждаш крЪвта като носител на наследственото, значи да, предполагам си скинче. Ако подписа ти гледа на крЪвта с онова сакрално ококорване на зениците, с което вампирите по филмите, значи си някой псведо-метЪл, който в момента е в крехката вЪзраст да се прави на интересен режейки се, дупчейки се и парадирайки с това. Oh, U R so dangerous...!! Определено имаш проблеми, хайде - разкажи на всички чекиджий тук за тях!!!

Впрочем, днес лЪсках 2 пЪти. Единия пЪт не исках... Това значи ли според теб, че сЪм се изнасилил? МОЛЯ ВИ! ПОМОГНЕТЕ МИ! ИЗНАСИЛИХ СЕ! НЕ ЗНАМ КОГА ПАК ЩЕ СИ ПОСЕГНА И ЖИВЕЯ В СТРАХ!!! АМИ АКО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДОЙДА ДОКАТО СПЯ, НАРЪГАМ СЕ В ГЪРБА И ИЗБЯХАМ??? ОСВЕН ТОВА ЩОМ СЕ ИЗНАСИЛВАМ, ЗНАЧИ СЪМ И ГЕЙ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ!!! ЩОМ МИ ХАРЕСВА, ЗНАЧИ ОБИЧАМ МЪЖЕ. ТОЗИ ПРОБЛЕМ В КОЯ ГРАФА ДА ГО ПОСТНА СЕГА - Секс или Люобв???

Видя ли бе, трол!? И аз мога да се правя на интересен, че да привличам внимание, говорейки глупости...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от ShUnZyk Виж мнението
    1-во - Защо ми говориш за животните ? От тях ли трябва да взимаме пример ?Задай си въпроса кое е това , което ни различава от животните ?

2-ро - Много добре знам че семменната ми течност става по нефункционална , на мен не ми трябва да ми става функционална , аз не я ползвам . Затова нека си седи на мястото , там ми е по-полезна !

3-то - Мокри сънища не съм имал .

4-то - Нарастването на тестостерона води до "депресивност " ти сериозно ли го говориш това или просто не си запознат с многото физиологически действия които има ?

5-то - Не искам да се кастрирам нито химически, нито физически .
    1.Попринцип физиологията ни е подобна,защото все пак човека не е някакво божество.Човека е животно колкото и това да не ти харесва. Примат от вида Хомо Сапиенс Сапиенс.Поприцип от ДРУГИТЕ животни се счита,че ни различва разумът.Само че доколко животните нямат никакъв такъв и доколко някои хора имат развит разум е под въпрос.Това да си ръгаш члена,защото си решил,че си някакъв който се самоизнасилва не спада към най-разумните неща.

2.Е, все някога може и да ти се наложи да я ползваш.Знае ли човек.А постоянното застояване може и да предизвика различни забоявания на организма.

3.Това,че си нямал не означава,че няма и да имаш,защото както казах семенната течност се образува постоянно.И ако по някакви причини не излиза след едно по-дълго време освен всичко друго ще ти стане яко чувствителен почти постоянно надървен и дори докосването му докато се опитваш да пикаеш може да предизвика оргазъм.Да, не говорим,че с надървен член малко трудно се пикае или понякога е дори и невъзможно докато не спадне.

4.Май ти не си особено запознат.Като ти се допраска като на вързано куче и гледаш как другите постоянно си праскат, а за теб няма това неизбежно те води към агресивност заради тестостерона и последвалата депресия за това как не можеш да си намериш някоя,която да чукаш.

5.Ти,вече натам си тръгнал.Явно това да си го ръчкаш с нож те възбужда по някакъв извратен начин.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на ggb
    Темата трябва да се изтрие,че някой може да му се върже.Хаха.
    at least it was before i fucked everything up

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от ggb Виж мнението
    Темата трябва да се изтрие,че някой може да му се върже.Хаха.
    хахаха ще бъде интересно ако някой го направи и пише

Град
    София
    Най-хубаво е да си отрежеш ръцете!!!
    Много обичам,когато хората казват:
    "Живота ми е тежък."
    И аз да ги попитам:
    "Сравнение с какво?"

Ти от коя секта си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми