- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ефикасен начин за спиране на мастурбацията завинаги ! (Мъже)
1 - Ами ако се вЪзбуждам от болка и зЕма, че свЪрша докато го правя? Ако го правя редовно, това брои ли се за мастурбация???
2 -КОЙ НОРМАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МЪЖКОТО СЪСЛОВИЕ ИМА ПРОБЛЕМ С МАСТУРБАЦИЯТА???
3 - "Епидермиса на половия член..." ---> ти друг член с епидермис освен ПОЛОВИЯ, знаеш ли да има??? (rofl)
Авторе,ти да не си преродения Хитлер?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Авторе, издай книга със свещената си мъдрост!
И понеже от сега предричам, че ще е успешна, замисли се за том втори: "Ефикасен начин за спиране на мастурбацията завинаги! (ЖЕНИ)".
Автора на това е трол, моля ви, не го слушайте за рязанетоИ ако ви пречи мастурбацията - една съвсем НОРМАЛНА НУЖДА, аз ви предлагам по-приятен начин - нарича се редовен секс до протриване
Все пак си е добър трол, мамк@ му!
![]()
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
На мен би ми било интересно, ако някой, който го е послушал постне мнение![]()
НАРОДЪТ СТАВА ВСЕ ПО ИЗВРАТЕН... Потресена съм :Х
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
В шок и ужас съм ...
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ебати добрия трол, всички ви навърза![]()
Определено имаш психологичен проблем![]()
Е ти с тоя аватар може и да получаваш редовно, ама момчето може да е 7ми, 8ми клас... Как да стане?![]()
1-во - Защо ми говориш за животните ? От тях ли трябва да взимаме пример ?Задай си въпроса кое е това , което ни различава от животните ?
2-ро - Много добре знам че семменната ми течност става по нефункционална , на мен не ми трябва да ми става функционална , аз не я ползвам . Затова нека си седи на мястото , там ми е по-полезна !
3-то - Мокри сънища не съм имал .
4-то - Нарастването на тестостерона води до "депресивност " ти сериозно ли го говориш това или просто не си запознат с многото физиологически действия които има ?
5-то - Не искам да се кастрирам нито химически, нито физически .
Жените не са ми специалност .
Нормална нужда , без особенно добри позитиви .
Големец си ти , и изключително остроумен , всъщност съм под 7-8 клас , 2-ри съм . Типично за house фенчетата , опитват се да се вживят в неговия образ ... не ти се получава междодругото .
”The truth is written in blood”
според мене какво ще си играеш да правиш малка раничка, вземи го отрежи целия да ти е мирна главата![]()
Айде,оставете го вече на мира.Опасно било,ок.Който е толкова тъп да си прави разрези на пишката,заслужава да му я отрежат.![]()
Да е*а психясалияти ненормалник дее*а отиде се гръмни.
ВсЪщност слушам предимно рок, не хаус. Освен това как от предположението ми, че си 7ми-8ми клас реши, че се вживявам в образа на Хаус? WTF и логика - щом кутията е квадратна, значи вЪтре има нещо крЪгло, щом е крЪгло е оранжево, значи портокал... Не ми се получава вживяването, защото не се пробвам. Иначе щях да ти кажа просто "Ти си идиот" и толкоЗ
Ако трябва да се пробвам да познавам нещо за теб (защото явно това си решил, че правя), бих предположил от аватара и подписа ти (като ще си гледаме аватарите), че си някое недорасло скинарче. Недорасло на годинки, както и на акЪл...явно. Ако разглеждаш крЪвта като носител на наследственото, значи да, предполагам си скинче. Ако подписа ти гледа на крЪвта с онова сакрално ококорване на зениците, с което вампирите по филмите, значи си някой псведо-метЪл, който в момента е в крехката вЪзраст да се прави на интересен режейки се, дупчейки се и парадирайки с това. Oh, U R so dangerous...!! Определено имаш проблеми, хайде - разкажи на всички чекиджий тук за тях!!!
Впрочем, днес лЪсках 2 пЪти. Единия пЪт не исках... Това значи ли според теб, че сЪм се изнасилил?МОЛЯ ВИ! ПОМОГНЕТЕ МИ! ИЗНАСИЛИХ СЕ! НЕ ЗНАМ КОГА ПАК ЩЕ СИ ПОСЕГНА И ЖИВЕЯ В СТРАХ!!! АМИ АКО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДОЙДА ДОКАТО СПЯ, НАРЪГАМ СЕ В ГЪРБА И ИЗБЯХАМ??? ОСВЕН ТОВА ЩОМ СЕ ИЗНАСИЛВАМ, ЗНАЧИ СЪМ И ГЕЙ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ!!! ЩОМ МИ ХАРЕСВА, ЗНАЧИ ОБИЧАМ МЪЖЕ. ТОЗИ ПРОБЛЕМ В КОЯ ГРАФА ДА ГО ПОСТНА СЕГА - Секс или Люобв???
Видя ли бе, трол!? И аз мога да се правя на интересен, че да привличам внимание, говорейки глупости...
1.Попринцип физиологията ни е подобна,защото все пак човека не е някакво божество.Човека е животно колкото и това да не ти харесва. Примат от вида Хомо Сапиенс Сапиенс.Поприцип от ДРУГИТЕ животни се счита,че ни различва разумът.Само че доколко животните нямат никакъв такъв и доколко някои хора имат развит разум е под въпрос.Това да си ръгаш члена,защото си решил,че си някакъв който се самоизнасилва не спада към най-разумните неща.
2.Е, все някога може и да ти се наложи да я ползваш.Знае ли човек.А постоянното застояване може и да предизвика различни забоявания на организма.
3.Това,че си нямал не означава,че няма и да имаш,защото както казах семенната течност се образува постоянно.И ако по някакви причини не излиза след едно по-дълго време освен всичко друго ще ти стане яко чувствителен почти постоянно надървен и дори докосването му докато се опитваш да пикаеш може да предизвика оргазъм.Да, не говорим,че с надървен член малко трудно се пикае или понякога е дори и невъзможно докато не спадне.
4.Май ти не си особено запознат.Като ти се допраска като на вързано куче и гледаш как другите постоянно си праскат, а за теб няма това неизбежно те води към агресивност заради тестостерона и последвалата депресия за това как не можеш да си намериш някоя,която да чукаш.
5.Ти,вече натам си тръгнал.Явно това да си го ръчкаш с нож те възбужда по някакъв извратен начин.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Темата трябва да се изтрие,че някой може да му се върже.Хаха.
at least it was before i fucked everything up
Най-хубаво е да си отрежеш ръцете!!!![]()
Много обичам,когато хората казват:
"Живота ми е тежък."
И аз да ги попитам:
"Сравнение с какво?"
Ти от коя секта си ?