- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ревност
Подобна ревност идва от несигурност и някакво чувство за собственост.
Не му е приятно,защото се съмнява да не би някой от тези "другите" да не заеме мястото му или да вземе от времето му,полагащо се на него.
Наречете го извратено или болно,но много хора са така.
И аз съм така,с приятеля ми сме две години(и малко) заедно,не ми е приятно да си пише с други,да говори с други или да харесва снимки на други момичета(мамка му дори и снимки на модели,wtf) , ако не съм при него или с него.Той ми свикна,но понякога наистина го побърквам.
Няма лек,колко пъти съм си казвала,че е ненужно,защото се обичаме,но съм си такава.
Последно редактирано от BamBamBo : 01-25-2013 на 16:33
Аз също ревнувам,ама си го кътам в мене си.По никакъв начин не го притискам и той мен.И не виждам хората да си ограничават свободата, та да не си накърняват един друг егото. Тва живот ли е?
maDamn
Ами да събираш в себе си горчивина живот ли е?Нищо не съм казал за притискане.Един открит разговор винаги е полезен и ако нямаш срещу себе си някое дърво ще получиш поне разбиране.Ще ти олекне без значение дали нещо ще се промени след това.Ако си изревнувала и споделиш с него,няма ли да ти е по-леко,когато той те гушне след това и ти каже нещата,които вече знаеш?
Аз не го събирам,изливам си го по начин,който не би му повлиял. Той не г прави с цел да ме ядоса и да ме накра да ревнувам, не ревнувам като си говори просто с някоя, а когато му някои лигли му се натискат. Не се ядосвам на него ,а на тях, защото не става въпрос за small talk , а за явно натягане.
Ако го изревнувам нещото ,което ще се обиди,защото по никакъв начин не го е предизвикал.Затова не мога да приема отношението на автора.
maDamn
Може би трябва да осъзнаеш, че такова нещо като "ти си целият ми свят" не съществува. Всеки нормален човек има нужда да общува с различни хора и ако ти се опиташ да й отнемеш личното пространство и това не я накара да те зареже, то в даден момент просто ще й писне да общува с един и същ човек, т.е. ще й омръзнеш и тогава ще те зареже.
Истинската любов не се състои в това да си залепен 24/7 до другия човек като сиамски близнак, а в това да му даваш това, от което има нужда и да получаваш това, от което ти имаш нужда. Ако ти имаш нужда от забулена робиня, която да не се показва никъде и пред никой, а само пред теб - сменяй религията и отивай в Иран.
Аз съм болезнено ревнива. Казвам му по-често да излиза без мен с приятелите си, за да мога да вида моите (въпреки че няколко са общи).. Някои от приятелите ми са ми бивши гаджета, но не бих правила нищо сексуално с тях и все пак... ХА, познай дали се сеща да си мисли за други женки, бидейки зает да се чуди аз какво само го карам да излиза без мен (с мярка обаче все пак, предозирането води до обратен ефект) Виждаме се почти всеки денЗнам, мега-подло е, но работи! Ха, дано не ми прочете тоя пост
![]()
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
Бе кой ти говори за обсебване, по дяволите, ест, че не! Просто като си много ревнив и помага да почнеш сам да натирваш гаджето за да имаш време и за свои си неща и да го не мислиш нон-стоп. А и по тоя начин човека те вижда, че не си напълно откачен и иска да те взима със себе си. Като се лепнеш е гадно, като дадеш свобода, всичко си се нарежда. Би било мега скучно да се мотая само с него непрекъснато не защото той е скучен, ами защото имам много други хора, на които също държа. Но е факт, че ако мн настоявах нямаше да иска да се виждаме толкова често, това ми е мисълта. А иначе ако нежеланието ми да иска сексуално други хора е обсебване, така да бъде![]()
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
Да де, аз за правенето частта не харесвам. И все пак го има момента, че докато си зает да ревнуваш в малка степен (не вече съвсем и то с основание) то тогава не мислиш ти самия с кого да се изчукаш, а как да си задържиш партньора. Ползвайте по малко от това лекарство за профилактика. А и се получават страшно забавни ситуации
Иначе просто съвета ми към момеца е да почне да си пише и излиза с момичета приятелки, за да не си мисли гаджето, че е единствения човек във връзката, който си общува с другия пол. Така мацката ще има щастието да поревнува и тя малко и ще му обръща повече внимание. То е ясно, че няма да спре да си общува с други мъже - то не е и редно, но има по-малък шанс да мисли за изневери, отколкото ако знае, че той е 100% зарибен до обсебване
P.S. гадния момент, в който видиш как някой е забравил печката, но не можеш да му се накараш, защото не се предполага да пушиш в къщи...
P.P.S. Мерлин, аре да лягаме вече, беУжас, утре съм на бачкане от 10..
Последно редактирано от AnarchyPunk : 01-25-2013 на 23:01
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
На мен лично ми става яко,че приятелят ми ме ревнува и показва,че му пука за мен,но в същото време се изнервям,че поставя чувствата ми към него под съмнение.Така че показвай й,че я ревнуваш,но в умерени количества,недей да прекаляваш.А и предполагам ти също комуникираш с други момичета,без да имаш нищо към тях?Приеми,че и нейните чувства към момчетата,с който контактува са само приятелски и няма от какво да се притесняваш.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
от личен опит - или се постарай да и имаш повече доверие и да не я ревнуваш или не си показвай ревността толкова пред нея, защото колкото повече я задушаваш толкова повече тя е бяга от теб и ще търси "забранените" неща, е може и да избяга с писъци накрая... вярно е, че ревността е доказателство за любов и привързаност към другия, но всяко нещо трябва да е в някакви граници иначе ефектът е много лош накрая
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Благодаря за отговорите, като се замисля това което съм написал в първи пост е леко преувеличено, от няколко дни съм дал повече въздух на половинката си ( не че някога съм и забранявал нещо, просто не я разпитвам толкова обстойно за всичко). Тя ми сподели, че не и било приятно да задълбавам за всяко случило се нещо. Взех си поука от това и засега нещата са по-добре.
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не е нормално... Не може да е само твоя, не може ти да си единствения и човек с който може да говори, споделя, размотава, смее и всички други неща от живота. Не може да искаш да спреш контактите на момичето със света...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright