.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Тема: Ревност

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Подобна ревност идва от несигурност и някакво чувство за собственост.
    Не му е приятно,защото се съмнява да не би някой от тези "другите" да не заеме мястото му или да вземе от времето му,полагащо се на него.
    Наречете го извратено или болно,но много хора са така.
    И аз съм така,с приятеля ми сме две години(и малко) заедно,не ми е приятно да си пише с други,да говори с други или да харесва снимки на други момичета(мамка му дори и снимки на модели,wtf) , ако не съм при него или с него.Той ми свикна,но понякога наистина го побърквам.
    Няма лек,колко пъти съм си казвала,че е ненужно,защото се обичаме,но съм си такава.
    Последно редактирано от BamBamBo : 01-25-2013 на 16:33

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    АЗ сериозно Всъщност нормалното се определя от това колко хора спадат към ''правилото'',a тук със сигурност авторът не е инцидентен случей.Пак повтарям глупаво-да,дребнаво-да,ненормално-не мога да се съглася.
    В една сериозна връзка проблемите на единия са проблеми и на другия.Не мога да си представя например как приятелката ми се тревожи от нещо,колкото и глупаво да е то и аз не съм направил усилие да и помогна.Компромиси трябва да има и в двете посоки разбиа се...
    Едното не трябва да пречи на другото. Ако това той да е добре , значи тя да ограничи социалните си контакти - айде мерси. Тук не става въпрос за разбирателство и компромис,а за ограничаване.
    maDamn

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Едното не трябва да пречи на другото. Ако това той да е добре , значи тя да ограничи социалните си контакти - айде мерси. Тук не става въпрос за разбирателство и компромис,а за ограничаване.
    Айде мерси,би му казала ти.Хората,макар и еднакви в основата си,се различават един от друг доста.Просто се огледай около теб и ще видиш много хора,които се ревнуват толкова.Макар че не е нещо хубаво,не мога да го приема за ненормално.

Град
    Beyond reality
    Аз също ревнувам,ама си го кътам в мене си.По никакъв начин не го притискам и той мен.И не виждам хората да си ограничават свободата, та да не си накърняват един друг егото. Тва живот ли е?
    maDamn

Аз също ревнувам,ама си го кътам в мене си.По никакъв начин не го притискам и той мен.И не виждам хората да си ограничават свободата, та да не си накърняват един друг егото. Тва живот ли е?
    Ами да събираш в себе си горчивина живот ли е?Нищо не съм казал за притискане.Един открит разговор винаги е полезен и ако нямаш срещу себе си някое дърво ще получиш поне разбиране.Ще ти олекне без значение дали нещо ще се промени след това.Ако си изревнувала и споделиш с него,няма ли да ти е по-леко,когато той те гушне след това и ти каже нещата,които вече знаеш?

Град
    Beyond reality
    Аз не го събирам,изливам си го по начин,който не би му повлиял. Той не г прави с цел да ме ядоса и да ме накра да ревнувам, не ревнувам като си говори просто с някоя, а когато му някои лигли му се натискат. Не се ядосвам на него ,а на тях, защото не става въпрос за small talk , а за явно натягане.
    Ако го изревнувам нещото ,което ще се обиди,защото по никакъв начин не го е предизвикал.Затова не мога да приема отношението на автора.
    maDamn

Аз не го събирам,изливам си го по начин,който не би му повлиял. Той не г прави с цел да ме ядоса и да ме накра да ревнувам, не ревнувам като си говори просто с някоя, а когато му някои лигли му се натискат. Не се ядосвам на него ,а на тях, защото не става въпрос за small talk , а за явно натягане.
    Ако го изревнувам нещото ,което ще се обиди,защото по никакъв начин не го е предизвикал.Затова не мога да приема отношението на автора.
    Както казах,хората са различни.Важното е човек да е щастлив.Без значение какво се случва в една връзка,ако и двамата ги устройва let it be.Не ми харесва обаче лепенето на етикет на нещо,което се среща толкова често,че просто няма как да бъде обявено за ненормално.

Може би трябва да осъзнаеш, че такова нещо като "ти си целият ми свят" не съществува. Всеки нормален човек има нужда да общува с различни хора и ако ти се опиташ да й отнемеш личното пространство и това не я накара да те зареже, то в даден момент просто ще й писне да общува с един и същ човек, т.е. ще й омръзнеш и тогава ще те зареже.
    Истинската любов не се състои в това да си залепен 24/7 до другия човек като сиамски близнак, а в това да му даваш това, от което има нужда и да получаваш това, от което ти имаш нужда. Ако ти имаш нужда от забулена робиня, която да не се показва никъде и пред никой, а само пред теб - сменяй религията и отивай в Иран.

Аз съм болезнено ревнива. Казвам му по-често да излиза без мен с приятелите си, за да мога да вида моите (въпреки че няколко са общи).. Някои от приятелите ми са ми бивши гаджета, но не бих правила нищо сексуално с тях и все пак... ХА, познай дали се сеща да си мисли за други женки, бидейки зает да се чуди аз какво само го карам да излиза без мен (с мярка обаче все пак, предозирането води до обратен ефект) Виждаме се почти всеки ден Знам, мега-подло е, но работи! Ха, дано не ми прочете тоя пост
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Цитирай Първоначално написано от AnarchyPunk Виж мнението
    Аз съм болезнено ревнива. Казвам му по-често да излиза без мен с приятелите си, за да мога да вида моите (въпреки че няколко са общи).. Някои от приятелите ми са ми бивши гаджета, но не бих правила нищо сексуално с тях и все пак... ХА, познай дали се сеща да си мисли за други женки, бидейки зает да се чуди аз какво само го карам да излиза без мен (с мярка обаче все пак, предозирането води до обратен ефект) Виждаме се почти всеки ден Знам, мега-подло е, но работи! Ха, дано не ми прочете тоя пост
    Поведение на 13-14 годишно лапе...

Не ви разбирам такива... хич.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Поведение на 13-14 годишно лапе...

Не ви разбирам такива... хич.
    И аз не ги разбирам тези, които зорлем искат да се правят на големи И не на 14, а на 10, много те моля! А може и да е тъпо, ама наистина не го притискам, излизаме и двамата с приятели от противоположния пол и си се поддържат нещата в добър баланс.
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

И аз не ги разбирам тези, които зорлем искат да се правят на големи И не на 14, а на 10, много те моля! А може и да е тъпо, ама наистина не го притискам, излизаме и двамата с приятели от противоположния пол и си се поддържат нещата в добър баланс.
    ДА бе, да го обсебиш едва ли не... не разбирам нито момичетата, които го правят, нито момчетата, които търпят.

Бе кой ти говори за обсебване, по дяволите, ест, че не! Просто като си много ревнив и помага да почнеш сам да натирваш гаджето за да имаш време и за свои си неща и да го не мислиш нон-стоп. А и по тоя начин човека те вижда, че не си напълно откачен и иска да те взима със себе си. Като се лепнеш е гадно, като дадеш свобода, всичко си се нарежда. Би било мега скучно да се мотая само с него непрекъснато не защото той е скучен, ами защото имам много други хора, на които също държа. Но е факт, че ако мн настоявах нямаше да иска да се виждаме толкова често, това ми е мисълта. А иначе ако нежеланието ми да иска сексуално други хора е обсебване, така да бъде
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Бе кой ти говори за обсебване, по дяволите, ест, че не! Просто като си много ревнив и помага да почнеш сам да натирваш гаджето за да имаш време и за свои си неща и да го не мислиш нон-стоп. А и по тоя начин човека те вижда, че не си напълно откачен и иска да те взима със себе си. Като се лепнеш е гадно, като дадеш свобода, всичко си се нарежда. Би било мега скучно да се мотая само с него непрекъснато не защото той е скучен, ами защото имам много други хора, на които също държа. Но е факт, че ако мн настоявах нямаше да иска да се виждаме толкова често, това ми е мисълта. А иначе ако нежеланието ми да иска сексуално други хора е обсебване, така да бъде
    Ти и 24/7 да си с него, той пак може да си иска други хора сексуално. Принципно колкото и да си ревнива, ако реши да ти изневери-ще го направи. А самото искане на други хора сексуално не е нещо ненормално, въпроса е дали ще го направиш.

Да де, аз за правенето частта не харесвам. И все пак го има момента, че докато си зает да ревнуваш в малка степен (не вече съвсем и то с основание) то тогава не мислиш ти самия с кого да се изчукаш, а как да си задържиш партньора. Ползвайте по малко от това лекарство за профилактика. А и се получават страшно забавни ситуации
    Иначе просто съвета ми към момеца е да почне да си пише и излиза с момичета приятелки, за да не си мисли гаджето, че е единствения човек във връзката, който си общува с другия пол. Така мацката ще има щастието да поревнува и тя малко и ще му обръща повече внимание. То е ясно, че няма да спре да си общува с други мъже - то не е и редно, но има по-малък шанс да мисли за изневери, отколкото ако знае, че той е 100% зарибен до обсебване
    P.S. гадния момент, в който видиш как някой е забравил печката, но не можеш да му се накараш, защото не се предполага да пушиш в къщи...
    P.P.S. Мерлин, аре да лягаме вече, бе Ужас, утре съм на бачкане от 10..
    Последно редактирано от AnarchyPunk : 01-25-2013 на 23:01
    No6tem dokato ostarqvam
    i kato ne mi e dobre
    samo taq misal me sgrqva
    punko, punko nema umre!

Да де, аз за правенето частта не харесвам. И все пак го има момента, че докато си зает да ревнуваш в малка степен (не вече съвсем и то с основание) то тогава не мислиш ти самия с кого да се изчукаш, а как да си задържиш партньора. Ползвайте по малко от това лекарство за профилактика. А и се получават страшно забавни ситуации
    Иначе просто съвета ми към момеца е да почне да си пише и излиза с момичета приятелки, за да не си мисли гаджето, че е единствения човек във връзката, който си общува с другия пол. Така мацката ще има щастието да поревнува и тя малко и ще му обръща повече внимание. То е ясно, че няма да спре да си общува с други мъже - то не е и редно, но има по-малък шанс да мисли за изневери, отколкото ако знае, че той е 100% зарибен до обсебване
    P.S. гадния момент, в който видиш как някой е забравил печката, но не можеш да му се накараш, защото не се предполага да пушиш в къщи...
    P.P.S. Мерлин, аре да лягаме вече, бе Ужас, утре съм на бачкане от 10..
    Хаххххххх. Ам, аз просто не ревнувам, някак си не мога... нямам чувство за собственост върху хората, всеки е свободен да прави каквото иска. А и често пъти.. като дадеш пълна свобода на някой ии той не знае какво да прави с нея.

Иииии съм МерИлин, държа на И-то.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    На мен лично ми става яко,че приятелят ми ме ревнува и показва,че му пука за мен,но в същото време се изнервям,че поставя чувствата ми към него под съмнение.Така че показвай й,че я ревнуваш,но в умерени количества,недей да прекаляваш.А и предполагам ти също комуникираш с други момичета,без да имаш нищо към тях?Приеми,че и нейните чувства към момчетата,с който контактува са само приятелски и няма от какво да се притесняваш.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    от личен опит - или се постарай да и имаш повече доверие и да не я ревнуваш или не си показвай ревността толкова пред нея, защото колкото повече я задушаваш толкова повече тя е бяга от теб и ще търси "забранените" неща, е може и да избяга с писъци накрая... вярно е, че ревността е доказателство за любов и привързаност към другия, но всяко нещо трябва да е в някакви граници иначе ефектът е много лош накрая
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Благодаря за отговорите, като се замисля това което съм написал в първи пост е леко преувеличено, от няколко дни съм дал повече въздух на половинката си ( не че някога съм и забранявал нещо, просто не я разпитвам толкова обстойно за всичко). Тя ми сподели, че не и било приятно да задълбавам за всяко случило се нещо. Взех си поука от това и засега нещата са по-добре.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от gimmesomemo Виж мнението
    Завържи я за радиатора!

Най-добрия вариант!
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от gimmesomemo Виж мнението
    Завържи я за радиатора!
    Или пък за някой стол , да не мърда от вкъщи .

Голям фен Аватара на magita
    Не е нормално... Не може да е само твоя, не може ти да си единствения и човек с който може да говори, споделя, размотава, смее и всички други неща от живота. Не може да искаш да спреш контактите на момичето със света...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Аз съм същата , да чуя женско име от неговата уста - АРМАГЕДОН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си