- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
^забелязвам, че си ползвола доста професионални продукти, кои са те впечатлили най-много?
И аз видях още един ваучер за 8 лв. обаче ми се стори още по-съмнителен.
Джули ти както разибрам си поръчвала такъв,за колко време ти го доставят ?
Ох косата ми още не се е отмила от зехтина и стимуланта,толкова много я мих. Имам чувството,че съм си изляза направо целите шишета върху главата. ;д![]()
Ами купуваш ваучера, имаш срок до 72 (мисля) часа да го платиш, плащаш го - аз използвах Изипей, след това в профила ти излиза самият ваучер вече, на който има два номера - или го отпечатваш , или записваш двата номера, обаждаш се да си запишеш час (на повечето места искат) и отиваш.Аз само това за солариума съм си вземала, не са ми доставяли нещо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
търках доста ,наистина,но явно съм прекалила.
след малко ще пробвам да измия само с вода корените защото гледам,че засега те са останали мазни и дано се получи .
Мерси,Джули.
с вода мазно не се отмива![]()
^ Да .пренаситих се. ;д
Едит: Щях да питам някой има ли гребена с вградено масло на Макадамия и хубав ли е ?
Последно редактирано от weheartiit : 01-26-2013 на 20:43
не,но аз съм му хвърлила око.... може би ще си поръчам него и някой шампоан,защото доставката им е 6лв. и само гребена няма да ми е изгодно... иначе ги попитах колко време издържа вграденото масло и тя казаха до 6 месеца,което според мен е супер![]()
доставката от Рибката не беше ли 3лв. или ще поръчваш от друг сайт?
да бе,вярно... объркала съм се.... последно като си поръчвах нещо за косата професионално беше с 6лв. доставка.... съжалявам,моя грешка.. е значи скоро може да си го поръчам гребена![]()
Здравейте на всички, по принцип не пиша мнения в темата, но често я чета. Но за мое голямо съжаление ми се наложи да поискам помощ от всички вас които обичат да си поддържат косата.Та проблема ми е следния, имам много увредена коса, под много имам предвид изправяне всеки ден и сушене със сешоар след всяко къпане в продължение на 2-3 години. По принцип косата ми е суха в краищата и мазна в корените, стърчаща е и точно заради това я изправям толкова често.Фризьорката ми винаги ми е казвала да спра с пресата ако искам да остана с коса но аз така и не я послушах и продължавах да си я ползвам, а върха на идиотщината ми беше да я довърша буквално със ретро преса, след това къдрене косата ми започна да пада цели кичури от нея и ми изкара ангелите.Молбата ми към вас е да ми помогнете ако можете и да ми кажете как да си я пооправя разбира се с намаляването до минимална употреба на преса.Използвала съм маската с тривитаминол и до някоя степен съм запозната с домашните маски но искам да ми кажете от кои сте най-доволни и също така да ми предложите шампоан,балсам,ампули или каквото там се сетите.
Днес си направих маска с тривитаминол, авокадово масло, маалко рициново масло, жълтък, и маслко оцет. По краищата сложи авокадово масло и мас.
Момичета, как е подстригано момичето след 1:23 някъде http://www.youtube.com/watch?v=4brU5rzmQvE ?![]()
Презполових си опаковката кокосово масло.Определено косата се възстанови, не е като метла в краищата, не пада вече /6-8 косъма дневно
/
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
абе момиче ти добре ли си ? мале.. настръхнах.. как така ти падат цели кичури ? сл ся... почваш маски по 2 пъти в седмицата с тривитаминол 1 месец... преса повече от 1 път в седмицата да не си пипнала.. за сешоара забравяш... отиваш и си купуваш шампоана на Денис против косопад ( един бял с жълта капачка) http://krem-za-men.de31.com/%D0%A8%D...co-p-2476.html ей тоя... на същата марка,а може и на друга ампули против косопад ( една кутийка и слагаш по цяла ампула след къпане - 2 пъти в седмицата предполагам) балсам - не ти трябва... е това го прави един месец и пиши за резултата.. след 2рата седмица трябва да ти пада по-малко коса ако ползваш и шампоана и ампулите....