.
Отговор в тема
Страница 84 от 102 ПървиПърви ... 347480818283848586878894 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 076 до 2 100 от общо 2530
    Голям фен Аватара на monroe999
    ^забелязвам, че си ползвола доста професионални продукти, кои са те впечатлили най-много?

Супер фен Аватара на weheartiit
    И аз видях още един ваучер за 8 лв. обаче ми се стори още по-съмнителен.
    Джули ти както разибрам си поръчвала такъв,за колко време ти го доставят ?

Ох косата ми още не се е отмила от зехтина и стимуланта,толкова много я мих. Имам чувството,че съм си изляза направо целите шишета върху главата. ;д

Ами купуваш ваучера, имаш срок до 72 (мисля) часа да го платиш, плащаш го - аз използвах Изипей, след това в профила ти излиза самият ваучер вече, на който има два номера - или го отпечатваш , или записваш двата номера, обаждаш се да си запишеш час (на повечето места искат) и отиваш. Аз само това за солариума съм си вземала, не са ми доставяли нещо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    ^забелязвам, че си ползвола доста професионални продукти, кои са те впечатлили най-много?
    Косата ми наистина беше по - плътна. Щом я хванах наистина почувствах повече и според мен косъма беше добре запълнен. Това с ефект до 10 седмици според мен е малко преувеличено. Но останах по - доволна от ботокса от колко ампулата на Керастаз с подобно действие.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    И аз видях още един ваучер за 8 лв. обаче ми се стори още по-съмнителен.
    Джули ти както разибрам си поръчвала такъв,за колко време ти го доставят ?

Ох косата ми още не се е отмила от зехтина и стимуланта,толкова много я мих. Имам чувството,че съм си изляза направо целите шишета върху главата. ;д
    важен е начина на измиване,а не количеството...

търках доста ,наистина,но явно съм прекалила.
    след малко ще пробвам да измия само с вода корените защото гледам,че засега те са останали мазни и дано се получи .
    Мерси,Джули.

Banned Мега фен
    с вода мазно не се отмива

Ох значи ще се къпя за четвърти път днес.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ох значи ще се къпя за четвърти път днес.
    Ъъъъъъ,4-ти?!

^ Да . пренаситих се. ;д

Едит: Щях да питам някой има ли гребена с вградено масло на Макадамия и хубав ли е ?
    Последно редактирано от weheartiit : 01-26-2013 на 20:43

Banned Мега фен
    не,но аз съм му хвърлила око.... може би ще си поръчам него и някой шампоан,защото доставката им е 6лв. и само гребена няма да ми е изгодно... иначе ги попитах колко време издържа вграденото масло и тя казаха до 6 месеца,което според мен е супер

доставката от Рибката не беше ли 3лв. или ще поръчваш от друг сайт?

Banned Мега фен
    доставката от Рибката не беше ли 3лв. или ще поръчваш от друг сайт?
    хм... последния път май ми беше 6,а може и да се бъркам

Banned Мега фен
    да бе,вярно... объркала съм се.... последно като си поръчвах нещо за косата професионално беше с 6лв. доставка.... съжалявам,моя грешка.. е значи скоро може да си го поръчам гребена

Здравейте на всички, по принцип не пиша мнения в темата, но често я чета. Но за мое голямо съжаление ми се наложи да поискам помощ от всички вас които обичат да си поддържат косата.Та проблема ми е следния, имам много увредена коса, под много имам предвид изправяне всеки ден и сушене със сешоар след всяко къпане в продължение на 2-3 години. По принцип косата ми е суха в краищата и мазна в корените, стърчаща е и точно заради това я изправям толкова често.Фризьорката ми винаги ми е казвала да спра с пресата ако искам да остана с коса но аз така и не я послушах и продължавах да си я ползвам, а върха на идиотщината ми беше да я довърша буквално със ретро преса, след това къдрене косата ми започна да пада цели кичури от нея и ми изкара ангелите.Молбата ми към вас е да ми помогнете ако можете и да ми кажете как да си я пооправя разбира се с намаляването до минимална употреба на преса.Използвала съм маската с тривитаминол и до някоя степен съм запозната с домашните маски но искам да ми кажете от кои сте най-доволни и също така да ми предложите шампоан,балсам,ампули или каквото там се сетите.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    В понеделник мисля да отида на фризьор, според вас как се е по-добре да се подстрижа, при положение, че косата ми е леко чуплива, на черта или стъпала. В момента съм нещо средно но не ми харесва особено.

http://prikachi.com/images.php?images/620/5787620R.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/654/5787654Q.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/655/5787655R.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/643/5787643P.jpg
    Прекрасна коса!

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Прекрасна коса!
    дааааааааааа, изглежда толкова мекичка и приятна за пипанe и е гладка и плътна иии оооoooooooooo
    *благородно завиждам*
    тцъ.

а иначе, Марти (нали така беше? ) надявам се съм била от ползва с поправката

Супер фен Аватара на wiiwa
    Днес си направих маска с тривитаминол, авокадово масло, маалко рициново масло, жълтък, и маслко оцет. По краищата сложи авокадово масло и мас.

Момичета, как е подстригано момичето след 1:23 някъде http://www.youtube.com/watch?v=4brU5rzmQvE ?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от ShadyGirl07 Виж мнението
    Здравейте на всички, по принцип не пиша мнения в темата, но често я чета. Но за мое голямо съжаление ми се наложи да поискам помощ от всички вас които обичат да си поддържат косата.Та проблема ми е следния, имам много увредена коса, под много имам предвид изправяне всеки ден и сушене със сешоар след всяко къпане в продължение на 2-3 години. По принцип косата ми е суха в краищата и мазна в корените, стърчаща е и точно заради това я изправям толкова често.Фризьорката ми винаги ми е казвала да спра с пресата ако искам да остана с коса но аз така и не я послушах и продължавах да си я ползвам, а върха на идиотщината ми беше да я довърша буквално със ретро преса, след това къдрене косата ми започна да пада цели кичури от нея и ми изкара ангелите.Молбата ми към вас е да ми помогнете ако можете и да ми кажете как да си я пооправя разбира се с намаляването до минимална употреба на преса.Използвала съм маската с тривитаминол и до някоя степен съм запозната с домашните маски но искам да ми кажете от кои сте най-доволни и също така да ми предложите шампоан,балсам,ампули или каквото там се сетите.
    Подстрижи я. Спри пресата и сешоара напълно. Прави маски. Слагай и някакви ампули, ако имаш пари може тези на Виши или някои на Лореал.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Презполових си опаковката кокосово масло. Определено косата се възстанови, не е като метла в краищата, не пада вече /6-8 косъма дневно /

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, как е подстригано момичето след 1:23 някъде http://www.youtube.com/watch?v=4brU5rzmQvE ?
    Кандис е това. :Д Мисля, че е с равна коса и начупена с маша.

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Подстрижи я. Спри пресата и сешоара напълно. Прави маски. Слагай и някакви ампули, ако имаш пари може тези на Виши или някои на Лореал.
    Доста ми се скъси след тоя обилен косопад и някак си не искам да я подстригвам, а за ампули може ли направо линк към някои, а за пари до 25 лв не е проблем.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShadyGirl07 Виж мнението
    абе момиче ти добре ли си ? мале.. настръхнах.. как така ти падат цели кичури ? сл ся... почваш маски по 2 пъти в седмицата с тривитаминол 1 месец... преса повече от 1 път в седмицата да не си пипнала.. за сешоара забравяш... отиваш и си купуваш шампоана на Денис против косопад ( един бял с жълта капачка) http://krem-za-men.de31.com/%D0%A8%D...co-p-2476.html ей тоя... на същата марка,а може и на друга ампули против косопад ( една кутийка и слагаш по цяла ампула след къпане - 2 пъти в седмицата предполагам) балсам - не ти трябва... е това го прави един месец и пиши за резултата.. след 2рата седмица трябва да ти пада по-малко коса ако ползваш и шампоана и ампулите....

Banned Мега фен
    дааааааааааа, изглежда толкова мекичка и приятна за пипанe и е гладка и плътна иии оооoooooooooo
    *благородно завиждам*
    тцъ.

а иначе, Марти (нали така беше? ) надявам се съм била от ползва с поправката
    и на мен ми хареса косата на момичето

мерси.. ами да,сега може скоро да си го поръчам

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Презполових си опаковката кокосово масло. Определено косата се възстанови, не е като метла в краищата, не пада вече /6-8 косъма дневно /
    еххх това кокосово масло ще ме накараш да си го взема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си