.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Моят съвет е изобщо да не се занимаваш с УНСС. Доста мои някогашни съученици завършиха там, някой от тях в момента имат доста интересни и добре платени професии, но всичките с които съм говорил са ми казвали, че това не е благодарение на следването им в УНСС, а въпреки него... Всичките след това правиха магистратури в престижни европейски университети и всичките се оплкаваха, че подготовката която са получили от УНСС е била трагична и абсолютно неотговаряща на съременните условия. Подчертавам, това са думи на мои познати, а не мои собствени наблюдения. Но имайки предвид нивото на останалите ни университети, ми се струват достатъчно достоверни.

Ако наистина мислиш, че знаеш какво те влече, то направи следното: Намери някой ваш познат който е сравнително утвърдил се в съответната професия и поискай мнение от него. Такъв човек е най-вероятният да ти даде изчерпателен отговор - къде да учиш, какво точно да запишеш, как да направиш стаж, на какво да наблегнеш, как след това да си търсиш реализация в съответната област и т.н. Та така - черпи знание от извора, както се казва.

От мен имаш пожелания за успех, към каквото и да се насочиш !

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от vladyman Виж мнението
    Моят съвет е изобщо да не се занимаваш с УНСС. Доста мои някогашни съученици завършиха там, някой от тях в момента имат доста интересни и добре платени професии, но всичките с които съм говорил са ми казвали, че това не е благодарение на следването им в УНСС, а въпреки него... Всичките след това правиха магистратури в престижни европейски университети и всичките се оплкаваха, че подготовката която са получили от УНСС е била трагична и абсолютно неотговаряща на съременните условия. Подчертавам, това са думи на мои познати, а не мои собствени наблюдения. Но имайки предвид нивото на останалите ни университети ми се струват достатъчно достоверни.

Ако наистина мислиш, че знаеш какво те влече, то направи следното: Намери някой ваш познат който е сравнително утвърдил се в съответната професия и поискай мнение от него. Такъв човек е най-вероятният да ти даде изчерпателен отговор - къде да учиш, какво точно да запишеш, как да направиш стаж, на какво да наблегнеш, как след това да си търсиш реализация в съответната област и т.н. Та така - черпи знание от извора, както се казва.

Дрън дрън.
    Когати ТИ завършиш там, тогава ела се обяснявай.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Дрън дрън.
    Когати ТИ завършиш там, тогава ела се обяснявай.

Авторке, наясно ли си какво точно се учи във всяка една от специалностите и какви кадри подготвят?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

wednesday666 ти какво учиш в УНСС

Цитирай Първоначално написано от vladyman Виж мнението
    Моят съвет е изобщо да не се занимаваш с УНСС. Доста мои някогашни съученици завършиха там, някой от тях в момента имат доста интересни и добре платени професии, но всичките с които съм говорил са ми казвали, че това не е благодарение на следването им в УНСС, а въпреки него... Всичките след това правиха магистратури в престижни европейски университети и всичките се оплкаваха, че подготовката която са получили от УНСС е била трагична и абсолютно неотговаряща на съременните условия. Подчертавам, това са думи на мои познати, а не мои собствени наблюдения. Но имайки предвид нивото на останалите ни университети, ми се струват достатъчно достоверни.

Благодаря ти.А, мислиш ли, че ПУ, би бил по-добър за бизнес информатика, защото това са двата университета, в които я има тази специланост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си