.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 132

Тема: 14.02'13 :))

Lightbulb 14.02'13 :))

Здравейте.. бих искал да попитам вас първо за идейката си за Свети Валентин ..
    Значи с приятелката ми ходим от 3 месеца, но това за мен е супер много(предишните ми връзки бяха по 10дни най-много).
    Здраво хлътнал съм по нея и искам да съм оригинален на този ден .
    Значи преди 3 месеца първия ни ден й бях подарил мечка, висока 120см. бяла пухкава и тя много се беше радвала.. после не се изхарчих много, но и не остана без подарък
    Та сега мисля..да й купя букет от 21 рози и огромна бяла плюшена мечка(по-голяма от предишната)
    За букета ми казаха, че ще струва около 70лв.. Мечката най-много 50-60лв
    Разбирасе без шоколад няма да стане тя обожава шоколад, тка че намерих в града, в който живея, за около 10лв едни хубави.
    Та.. Изтинския подарък, поне засега това мисля, ще е мъжка сребърна халка със сребърно синджирче. Това мисля, но все пак искам да видя какво мислите
    Между другото подаръчето няма да е така от ръце. ще поръчам(или ще се опитам) да направя кутия, на която стените му се разпадат и вътре има още една кутия. Втората кутия също се разпара о остава третата курия, но то също се разпадва а във всяка стеничка от вътрешната страна, както и на основата, ще има наши снимки.
    Моля пишете коментари.. Ако беше подарено на, щеше ли да ви хареса или .. ?

anonymous708973
    Guest
    Можеш да й направиш уникален подарък с тия пари. 70 + 50 + 10 - 130 лв? Ти имаш ли някаква представа колко много са 130 лв? За тия пари ще си изкарате двамата един хубав уикенд някъде.

Не съм убедена, че бих се зарадвала кой знае колко, знаейки какви пари са дадени. Ако ще харчиш много, поне да е за нещо, което си заслужава.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Мисля, че се изхвърляш много, при това още от ден първи. Не е хубаво да свиква така.

Аз лично не харесвам празника и бих се чувствала глупаво ако получа такъв подарък. Особено за нищо и никакви три месеца връзка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Свети Валентин:
    Цветя-18лв
    Такси-5лв
    Кино-8лв
    Вечеря-70лв
    Подарък-128лв
    Хотелска стая-90лв
    Изражението когато ти каже , че е в Цикъл-БЕЗЦЕННО!!!

Според мен е малко прекалено. Щеше да ми хареса де, но щях да се чувствам тъпо, че толкова старание и пари са се пръснали за мен, а аз определено няма да изхарча толкова, още по-малко на третия месец.

Мечките - ако направите година, трябва да си намери цяла стая, че да има къде да ги слага тези мечоци...
    Букета - лично аз не обичам да получавам букети! Една роза - да, ама като им знам цените, а след седмица отиват на боклука...
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-28-2013 на 15:45

Мега фен Аватара на pandabear
    Като се замислиш, от много време този празник е станал твърде голям комерс и колкото и да мислиш подаръци, които да са неповторими, повярвай ми няма да стане. Нито ще са оригинални, нито единствени или прочие. Като цяло важен е жестът. Не се охарчвай толкова много, наистина няма смисъл. Знам ли, според мен нещо по-практично и наистина засягащо интересите ѝ, би я зарадвало много повече. Или по-скоро, май говоря за себе си, хахаха. Ениуей, хубаво е, че имаш желание да я зарадваш.
    Последно редактирано от pandabear : 01-28-2013 на 15:44

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Това със втора по голяма мечка не ми харесва много :/ Иначе като цяло идеята ми харесва
    <3 d(ˆˆ)b

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Можеш да й направиш уникален подарък с тия пари. 70 + 50 + 10 - 130 лв? Ти имаш ли някаква представа колко много са 130 лв?
    130 до тук, ама има и

Цитирай Първоначално написано от laur0nx Виж мнението
    мъжка сребърна халка със сребърно синджирче
    Честно - би ми било много неловко, сладко е заради старанието, но е прекалено. Освен ако не сте и двамата богаташи и, и двамата няма да изхарчите по 200лв...

еми аз съм на 16... спестявам от няколко месеца .. няма как да 'Изкараме тоя уикенд' тя не е от града..
    Няма майка, нито баща.. А ми купи любимия ми парфюм, оригинален, който струва 70 лв и то без повод.. парите не ме интересуват.. просто искам да се зарадва .

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    130 до тук, ама има и

Честно - би ми било много неловко, сладко е заради старанието, но е прекалено. Освен ако не сте и двамата богаташи и, и двамата няма да изхарчите по 200лв...
    Не сме богаташи .. не очаквам подарък за 100 или 200лв.. просто .. само цветя неможе... само мечка пак неможе.. само подарък без цветя и мечка хептен неможе

Голям фен Аватара на EternalDream
    Прекалено е. Така излиза, че тя държи на сантименталните неща.

Цитирай Първоначално написано от laur0nx Виж мнението
    Не сме богаташи .. не очаквам подарък за 100 или 200лв.. просто .. само цветя неможе... само мечка пак неможе.. само подарък без цветя и мечка хептен неможе

А, подарък с цветя, но БЕЗ мечка?!

А, подарък с цветя, но БЕЗ мечка?!
    ехх .. тя обича мечките

И според мен малко се изхвърляш. Подаръците не са важни, важно е да прекарате време заедно, още повече щом не сте от един град. Според мен, 3 шоколада, например, и букет е достатъчно. Даже не е нужно букетът да е от 21 рози, може и по-малко. А може и да разнообразиш като вземеш друг букет, не от рози.
    А защо искаш да й подариш мъжка халка със синджирче?
    А с мечката само ще се повториш.
    Дано ме разбереш правилно - мило е, че искаш да я зарадваш, и че си готов да й купи всичко, но пак повтарям това не е най-важното, по-добре измисли, как да прекарате повече време и да се любувате един на друг. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Според мен прекалено много си се надъхал. Това, че първата мечка ѝ е харесала не значи, че няма да се изцепиш с втората.
    Щом искаш да ѝ подариш цветя и шоколади, в магазините за цветя продават и правят чудесни кошници, които могат да издържат седмица-две, не три дни както ще стане с розите, които искаш да ѝ купиш. Та, може да поръчаш някоя от тези кошнички и между цветята да сложиш три шоколада (ако естествено кошничката позволява това) или пък заедно с цветята да ѝ подариш една голяма кутия от онези шоколадови бонбони на милка, дето са във формата на сърце (продават ли ги още??).
    Можеш да ѝ вземеш към всичко това и някой ключодържател с плюшена играчка накрая или някоя малка фигурка на влюбени меченца, ангелчета или каквото си харесаш.

Ами ще се зарадва ли на по-малко мече? Недей да се охарчваш за някакви гиганти, които после ще те изместят в леглото и вместо да гушка теб, тя ще гушка тях. Нещо малко, сладко, ценно ще придобие повече смисъл за нея и ще я зарадва също толкова много, колкото и нещо голямо. Ще я зарадва самия жест. Цветята не са лоша идея, въпреки, че букета е доста голям - но зависи от нея, ако тя толкова обича цветята -добре. Халката.... ами според мен тя носи послания, които все още не се отнасят до вас - вместо да купуваш нещо, вземи нещо свое, което ти е ценно, закачи го на синджирче и ѝ го подари, разкажи ѝ защо това е ценно за теб,покажи ѝ доверието си .....

Banned Мега фен
    човек.. това са доста пари.. заедно сте от 3 месеца - не са много,повярвай... ако имаш тая възможност и вашите имат пари - добре,хубава е идеята,но иначе измисли нещо друго защото толкова пари не е хубаво... аз бих се зарадвала - признавам,но бих се зарадвала и за тия пари да отидем двамата сами някъде на почивка за 2 дни ... ама и зависи.. не знам колко сте големи... иначе 1ви мечок и 2ри мечок не е добра идея - измисли нещо друго ...

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    И според мен малко се изхвърляш. Подаръците не са важни, важно е да прекарате време заедно, още повече щом не сте от един град. Според мен, 3 шоколада, например, и букет е достатъчно. Даже не е нужно букетът да е от 21 рози, може и по-малко. А може и да разнообразиш като вземеш друг букет, не от рози.
    А защо искаш да й подариш мъжка халка със синджирче?
    А с мечката само ще се повториш.
    Дано ме разбереш правилно - мило е, че искаш да я зарадваш, и че си готов да й купи всичко, но пак повтарям това не е най-важното, по-добре измисли, как да прекарате повече време и да се любувате един на друг. : )
    Разбирам те напълно, но като казах че не сме от един град.. нямах впредвит че не се виждаме.. даже сме от един клас.. по цял ден сме заедно..

Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Ами ще се зарадва ли на по-малко мече? Недей да се охарчваш за някакви гиганти, които после ще те изместят в леглото и вместо да гушка теб, тя ще гушка тях. Нещо малко, сладко, ценно ще придобие повече смисъл за нея и ще я зарадва също толкова много, колкото и нещо голямо. Ще я зарадва самия жест. Цветята не са лоша идея, въпреки, че букета е доста голям - но зависи от нея, ако тя толкова обича цветята -добре. Халката.... ами според мен тя носи послания, които все още не се отнасят до вас - вместо да купуваш нещо, вземи нещо свое, което ти е ценно, закачи го на синджирче и ѝ го подари, разкажи ѝ защо това е ценно за теб,покажи ѝ доверието си .....
    Идеята е доста добра .. :Д мерси!!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    човек.. това са доста пари.. заедно сте от 3 месеца - не са много,повярвай... ако имаш тая възможност и вашите имат пари - добре,хубава е идеята,но иначе измисли нещо друго защото толкова пари не е хубаво... аз бих се зарадвала - признавам,но бих се зарадвала и за тия пари да отидем двамата сами някъде на почивка за 2 дни ... ама и зависи.. не знам колко сте големи... иначе 1ви мечок и 2ри мечок не е добра идея - измисли нещо друго ...
    еми.. . . първо :не че нашите имат пари.. а аз си ги спестявам ..
    и второ: на 16 съм .. няма как да резервирам хотел или квот и да е никъде за такъв уикенд

Според мен би стигнал дори 1 букет и шоколад ..
    Окей и тва е много, но щом си решил.. за мен тва е най-удачния подарък.
    Тая мечка и тея халки и другите работи са безсмислени..
    Може и с по-малко неща да се постигне по-голям ефект.
    Важно е просто да покажеш, че искаш да я зарадваш.
    Да тези подаръци няма да и останат за спомен, защото все пак цветята не живеят вечно /в букети/ .. и шоколада ще го консумира, но .. не е това причината..

Лично от моя гледна точка ако толкова много неща ми подарят за 1 празник, който кой знае дали тя харесва, ще се зарадвам много и то, обаче.. няма да има смисъл от всичкото това ..

Banned Мега фен
    ами щом е така просто измисли нещо друго... 100 лв.са много... аз също съм давала г/д. толкова пари за подарък за приятеля ми,но му беше от нужда и му върши работа т.е. тогава се падна точно като му трябваше имаше повод за подарък и за това купих нещо скъпо..а не мечок и още 105 такива глупави неща...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Честно казано от една страна би ми харесало - дете съм си още по душа и обичам плюшените играчки и цветята. Но пък имайки предвид цената, която е дал, за да ми ги подари - би ме накарало да се почувствам гадно и някак не на място. Защото знам, че тия пари не се изкарват току - така и да се изхарчат за един обикновен ден, е тъпо. И мога да вметна, че вчера разгледах ваучери, където за 60 лева имаше уикенд за двама в Трявна. Тоест е по-добре да прекарате заедно деня, щом държиш да изхарчиш тия пари, отколкото за тия лиготии. Някак, ден - два в планината /да кажем/ биха били много по-романтични и запомнящи се, отколкото плюшени играчки и цветя. Но това си е моето мнение, ти сам решаваш какво да правиш.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Свети Валентин:
    Цветя-18лв
    Такси-5лв
    Кино-8лв
    Вечеря-70лв
    Подарък-128лв
    Хотелска стая-90лв
    Изражението когато ти каже , че е в Цикъл-БЕЗЦЕННО!!!

Според мен здравата се харчиш. Няма лошо, но може да има някои нежелани ефекти, например - тя да няма възможност да ти подари нещо кой знае какво и да й стане неудобно,че ти си похарчил над 100лв. Или да свикне и в един момент да се усетиш как всеки спестен лев отива за твоята приятелка.
    Съветвам те да избереш един подарък (който да не е отново мечка ) + едно цвете. Simply is good. : )
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Честно казано от една страна би ми харесало - дете съм си още по душа и обичам плюшените играчки и цветята. Но пък имайки предвид цената, която е дал, за да ми ги подари - би ме накарало да се почувствам гадно и някак не на място. Защото знам, че тия пари не се изкарват току - така и да се изхарчат за един обикновен ден, е тъпо. И мога да вметна, че вчера разгледах ваучери, където за 60 лева имаше уикенд за двама в Трявна. Тоест е по-добре да прекарате заедно деня, щом държиш да изхарчиш тия пари, отколкото за тия лиготии. Някак, ден - два в планината /да кажем/ биха били много по-романтични и запомнящи се, отколкото плюшени играчки и цветя. Но това си е моето мнение, ти сам решаваш какво да правиш.
    че кой не би искал ден с любимия човек сами някъде? но просто нямам възможност ..бил съм в Трявна наистина много хубав град.. имаше и стаи по 15лв на ден .. но .. никой няма да ми резервира.. никой няма да поема риск заради мен ..
    Иначе и аз съм пробвал.. тука и града има един/два хотела, но ми казват, че няма да стане, защото съм непълнолетен :/

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението

Според мен здравата се харчиш. Няма лошо, но може да има някои нежелани ефекти, например - тя да няма възможност да ти подари нещо кой знае какво и да й стане неудобно,че ти си похарчил над 100лв. Или да свикне и в един момент да се усетиш как всеки спестен лев отива за твоята приятелка.
    Съветвам те да избереш един подарък (който да не е отново мечка ) + едно цвете. Simply is good. : )
    еми .. парите не са ми проблем .. мога да спестя.. пък и не се живее само с пари .. :/ А какво ще стане ако на мен ми стане неудобно, когато видя, че тя ми е купила подарък за 100лв? ;д

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си