.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 132

Тема: 14.02'13 :))

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Мислиш ли,че има тази възможност? И че ще го направи? Защото както каза ходите от 3 месеца, не е като да сте и много време заедно... Вероятността подаръкът й да е по-малък и да я поставиш в неудобна ситуация е по-голяма, според мен.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Недей да се охарчваш за някакви гиганти, които после ще те изместят в леглото и вместо да гушка теб, тя ще гушка тях.
    Хахаха, да :д

След като обича шоколад, защо не се поразтърсиш из Карфур/Била/Метро за шоколади, които не е опитвала? Достатъчно са скъпи, не бой се. Аз много бих се зарадвала предвид факта, че съм опитвала бая видове шоколад.
    Покани я у вас, сготви й някаква вечеря, подари й подарък и готово.

Виждам, че явно държиш да е скъпо, затова ще ти предложа да не си даваш парите за мечка, каквато тя вече има. Иди в магазин "Сваровски" и й купи бижу. Красиви са и са скъпи.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от laur0nx Виж мнението
    еми .. парите не са ми проблем .. мога да спестя.. пък и не се живее само с пари .. :/ А какво ще стане ако на мен ми стане неудобно, когато видя, че тя ми е купила подарък за 100лв? ;д
    Висша и богата класа... Така всеки да живее.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Мислиш ли,че има тази възможност? И че ще го направи? Защото както каза ходите от 3 месеца, не е като да сте и много време заедно... Вероятността подаръкът й да е по-малък и да я поставиш в неудобна ситуация е по-голяма, според мен.
    еми ... тя ми подари любимия ми парфюм без повод.. струва 80лв .. :/

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хахаха, да :д

След като обича шоколад, защо не се поразтърсиш из Карфур/Била/Метро за шоколади, които не е опитвала? Достатъчно са скъпи, не бой се. Аз много бих се зарадвала предвид факта, че съм опитвала бая видове шоколад.
    Покани я у вас, сготви й някаква вечеря, подари й подарък и готово.

Виждам, че явно държиш да е скъпо, затова ще ти предложа да не си даваш парите за мечка, каквато тя вече има. Иди в магазин "Сваровски" и й купи бижу. Красиви са и са скъпи.
    не че държа да е скъп подаръка .. а просто нещо незабравимо .. :/ искам да е нещо такова .. че дори и ако скъсаме/не дай се боже/ да и е гадно че няма да намери друг кат мен .. :дд
    Сваровски търсих и харесах един комплект.. обаче не знам от къде да го купя ..
    -за шоколада .. ква била къф карфур уе .. ;д няма такива екстри тук .. :/ шоколада мога да го поръчам от Белгия да ми пратят.. или пък да отида до близкия голям град .. иначе мерси пак за коментарчето ..

Banned Мега фен
    еми .. парите не са ми проблем .. мога да спестя.. пък и не се живее само с пари .. :/ А какво ще стане ако на мен ми стане неудобно, когато видя, че тя ми е купила подарък за 100лв? ;д
    няма абсолютно никакво значение колко пари е подаръка.... честно казано и на една роза с наша снимка бих се зарадвала... какви са тия глупости ? ... имало е случаи когато приятеля ми ми е купувал нещо и аз естествено не съм знаела и нищо в момента не съм му давала... или харесам си нещо и той реши да ми го вземе - какво ? трябва да тичам до съседния магазин и аз да му купя нещо ли ? това са глупости.. важно е че изобщо има подарък

Banned Мега фен
    не че държа да е скъп подаръка .. а просто нещо незабравимо .. :/ искам да е нещо такова .. че дори и ако скъсаме/не дай се боже/ да и е гадно че няма да намери друг кат мен .. :дд
    Сваровски търсих и харесах един комплект.. обаче не знам от къде да го купя ..
    -за шоколада .. ква била къф карфур уе .. ;д няма такива екстри тук .. :/ шоколада мога да го поръчам от Белгия да ми пратят.. или пък да отида до близкия голям град .. иначе мерси пак за коментарчето ..
    моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяя ......... мале,колкото мене си и имаш такова мислене ....... я се стегни бе човек .. подарък не се прави,за да не може да те забрави и да е скъп задължително и нз какво.. какви са тия магии дето си мислиш... ако е момиче на място и обувки от 5 бона не биха те спасили ако не и е хубаво с теб... и по принцип хората като се разделят помнят моменти,а не подаръци

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Висша и богата класа... Така всеки да живее.
    Нито аз съм богат, нито тя!! Вие кат сте едни стиснати .. и казвате че преди да направим 1 година не трябва да купим подаръци .. тва мен не ме интересува .. аз не съм стиснат! на всичко съм готов за нея .. мога вместо 4 закуски 1 да ям .. не ми е проблем.. стига с тва.. 'богаташи' 'богата класа' ..
    И все пак въпреки че като го казвам ми става гадно но .. да добавя, че тя няма майка, нито баща! вие кат сте получавали подаръци от мама и татко.. не всички са като вас.. Признавам .. аз имам майка и баща и пак не съм получавал подаръци ..
    нит за рожден ден нито за коледа,нова година и .. кфот и да било .. и всичко, което е от нея ме радва ..
    Аз просто искам тя да получи най-добрия подарък от цялото училище .. всички да й завиждат..! Всички ще й ЗАВИЖДАТ на 14.02 !

К'во се престараваш толкоз ?Прекалено е всичкото т'ва за един Свети Валентин.Не си прави илюзии нормално момиче да ти подари нещо за тоя празник за 100 и кусур лева.За рождения ден и купи танк.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    няма абсолютно никакво значение колко пари е подаръка.... честно казано и на една роза с наша снимка бих се зарадвала... какви са тия глупости ? ... имало е случаи когато приятеля ми ми е купувал нещо и аз естествено не съм знаела и нищо в момента не съм му давала... или харесам си нещо и той реши да ми го вземе - какво ? трябва да тичам до съседния магазин и аз да му купя нещо ли ? това са глупости.. важно е че изобщо има подарък
    туй го знам .. вече 5ти път казвам че и тя ми е купувала подарък без повод .. но .. абе нали знаете че неможете да ме разубедите ;д

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяя ......... мале,колкото мене си и имаш такова мислене ....... я се стегни бе човек .. подарък не се прави,за да не може да те забрави и да е скъп задължително и нз какво.. какви са тия магии дето си мислиш... ако е момиче на място и обувки от 5 бона не биха те спасили ако не и е хубаво с теб... и по принцип хората като се разделят помнят моменти,а не подаръци
    Искам да създам този незабравим момент .. !

Цитирай Първоначално написано от Буря Виж мнението
    К'во се престараваш толкоз ?Прекалено е всичкото т'ва за един Свети Валентин.Не си прави илюзии нормално момиче да ти подари нещо за тоя празник за 100 и кусур лева.За рождения ден и купи танк.
    ти сигурно с дранкулки за пет лева си готова да им влезеш в леглото .. ? ех .. моето момиче не е такава .. и якото е .. че тя няма цена

ти сигурно с дранкулки за пет лева си готова да им влезеш в леглото .. ? ех .. моето момиче не е такава .. и якото е .. че тя няма цена
    Не думай .За твое сведение аз не се продавам,а тва ,че ти се опитваш да купиш любовта на момата си с пари,понеже не можеш да я заинтригуваш по друг начин -твой проблем.
    Материалисти в любовта не се толерират.
    Многото пари не гарантират хубав подарък,ама няма да разбереш,т'ва не е за индианци.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не цената прави един подарък скъп. Това, което ти се опитваш да направиш чрез тези подаръци е да си купиш статута на "незабравимия". Не трябва да е така. Хората трябва да й завиждат не за подаръците, а за човека. Тя трябва да те помни заради това, което си, а не заради това, което й купуваш.

После ще ревеш, че момичетата били материалистки и ходели само при чичковци с пари, които да ги глезят със скъпи подаръци. А реално вие така ги учите от малки.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Не думай .За твое сведение аз не се продавам,а тва ,че ти се опитваш да купиш любовта на момата си с пари,понеже не можеш да я заинтригуваш по друг начин -твой проблем.
    Материалисти в любовта не се толерират.
    Многото пари не гарантират хубав подарък,ама няма да разбереш,т'ва не е за индианци.
    щом го разбираш ти .. няма как аз да го разбера .. кажи ми го на човешки език .. няма значение какъв .. не се опитвам да й купя любовта .. та аз отдавна съм й спечелил любовта .. ти ако няяш човек, който да ти подари нещо, което струва пари .. фащай пътя за Руссеееее .. сама да си ги купиш после

anonymous708973
    Guest
    Осъзнаваш, че е жалко да искаш да й завиждат за подаръка, нали?

За твое сведение - правила съм и продължавам да правя скъпи подаръци. Но са подаръци, които имат смисъл и полза + че трогват човека.
    Много повече бих се трогнала от флашка, пъхната в букет с цветя, отколкото от огромна мечка, която се чудя къде да сложа.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не цената прави един подарък скъп. Това, което ти се опитваш да направиш чрез тези подаръци е да си купиш статута на "незабравимия". Не трябва да е така. Хората трябва да й завиждат не за подаръците, а за човека. Тя трябва да те помни заради това, което си, а не заради това, което й купуваш.

После ще ревеш, че момичетата били материалистки и ходели само при чичковци с пари, които да ги глезят със скъпи подаръци. А реално вие така ги учите от малки.
    емии .. не съм много съгласен .. как да го кажа... Необвързаните винаги ще я ревнуват заради мен .. Но 'обвързаните' просто са като нас.. имат всичко, което искат.. е поне влюбените да кажем .. та.. искам да кажа например ти си имаш гадже(дано да си момиче:Д).. обичаш приятеля си и ревнуваш гаджето ми за това че е с мен .. май има грешка а .. ;д та.. ти ме разбра! ;д

емии .. не съм много съгласен .. как да го кажа... Необвързаните винаги ще я ревнуват заради мен .. Но 'обвързаните' просто са като нас.. имат всичко, което искат.. е поне влюбените да кажем .. та.. искам да кажа например ти си имаш гадже(дано да си момиче:Д).. обичаш приятеля си и ревнуваш гаджето ми за това че е с мен .. май има грешка а .. ;д та.. ти ме разбра! ;д
    Ами не, всъщност не те разбрах. Какво значение имат другите? Защо те интересува кой за какво би завидял?

И, не, аз не бих "ревнувала" заради подараци, които си разменят други двойки. Защото не е важен подаръка, а човека който ти го дава.

Показността, която търсиш със скъпите си подаръци е отблъскваща.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Осъзнаваш, че е жалко да искаш да й завиждат за подаръка, нали?

За твое сведение - правила съм и продължавам да правя скъпи подаръци. Но са подаръци, които имат смисъл и полза + че трогват човека.
    Много повече бих се трогнала от флашка, пъхната в букет с цветя, отколкото от огромна мечка, която се чудя къде да сложа.
    Емми.. не исках да съм груб от самото начало, но едни просто ме караха .. !
    А ти знаеш ли кво е да не познаваш баща си?
    Знаеш ли ти кво е да живееш без майка си цели 2 години .. и половина даже .
    А колко ли подаръка е получила тя според теб? ем същност тва не е важво .. все пак важното е да си щастлив по пътя .. втори ден ми е в този форум и вече ми омръзна от стиснати комплексари ..!!

Братле, ти си некав вманиячен. Тая връзка няма да продължи много дълго, тея префалените за 3 месеца че се обичате много сме ги виждали и преди. Нали знаеш всяко чудо за 3 дена....
    Парите са си твой, харчи ги както искаш.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ами не, всъщност не те разбрах. Какво значение имат другите? Защо те интересува кой за какво би завидял?

И, не, аз не бих "ревнувала" заради подараци, които си разменят други двойки. Защото не е важен подаръка, а човека който ти го дава.

Показността, която търсиш със скъпите си подаръци е отблъскваща.
    тва според мен не е скъпо .. ебал съм му парите ! пак ще спестя ако трябва ..
    ама нали човека е важен .. а как би се чувствала ти.. когато гаджето ти подари подарък .. подобно на моя.. а ти стоиш пред него кат некфа краставица с неква шибана тениска за 3лв?

щом го разбираш ти .. няма как аз да го разбера .. кажи ми го на човешки език .. няма значение какъв .. не се опитвам да й купя любовта .. та аз отдавна съм й спечелил любовта .. ти ако няяш човек, който да ти подари нещо, което струва пари .. фащай пътя за Руссеееее .. сама да си ги купиш после
    За мен не бери грижа,драги !На мен моят човек ми е подарил неща ,които са безценни и не се купуват с пари,неща,за осъзнаването на които ще ти са нужни години.За мен да ми подарят подарък е жест,уважение,а не начин да се изфукам пред приятелите си ,колко богато ми е гаджето.
    Пък колко пари е подаръка няма ни най-малко значение,когато е подарен от сърце.

Цитирай Първоначално написано от Kirkataaa Виж мнението
    Братле, ти си некав вманиячен. Тая връзка няма да продължи много дълго, тея префалените за 3 месеца че се обичате много сме ги виждали и преди. Нали знаеш всяко чудо за 3 дена....
    Парите са си твой, харчи ги както искаш.
    всичко е възможно .. дори и да скъсаме на 15.02 аз пак ще си я обичам .. и пак ще съм момчето, готово на всичко.

За мен не бери грижа,драги !На мен моят човек ми е подарил неща ,които са безценни и не се купуват с пари,неща,за осъзнаването на които ще ти са нужни години.За мен да ми подарят подарък е жест,уважение,а не начин да се изфукам пред приятелите си ,колко богато ми е гаджето.
    Пък колко пари е подаръка няма ни най-малко значение,когато е подарен от сърце.
    колко пъти тряя повтарям че не съм богат .. ? колко пъти че да ви влезне в шибаните мозъци..
    -всъщност съм богат .. радвайте се прави сте .. ! богат съм защото я имам и защото ме обича!

тва според мен не е скъпо .. ебал съм му парите ! пак ще спестя ако трябва ..
    ама нали човека е важен .. а как би се чувствала ти.. когато гаджето ти подари подарък .. подобно на моя.. а ти стоиш пред него кат некфа краставица с неква шибана тениска за 3лв?
    На подарък като твоя не бих се зарадвала. Не ми е по вкуса.

Както аз съм правила скъпи подаръци, така съм и получавала такива. Както вече няколко човека казахме, но ти явно не успяваш да го разбереш, ценността на подаръка не е в парите, които си похарчил за него.

В интерес на истината най-ценен подарък за мен е едно малко мече, не по-голямо от дланта ми, което беше част от първият ми подарък от приятеля ми. Едва ли струва повече от десетина лева, но е с по-голяма сантиментална стойност от почивките, бижутата и всичко останало взети заедно.

А, от любопитство, ако тя се появи с "някаква шибана тениска" ти как ще реагираш, след като парите не са от значение?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си