- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Антипатичен ли ви е defender?
Да, понякога/често мненията му ме оставят с негативни емоции
Не, мненията му съвпадат с моят светоглед
Престани да ми отговаряш, моля те! Нали се сещаш, че по-тъпия е тоя, който се заяжда...
И наистина нямам намерение да ти чета скучните "разсъждения" за това колко е тъп еди кой си (и конкретно аз), безумно скучни са ми. Сигурна съм, че си един пълен нещастник, егати мулеца!
Последно редактирано от lubovvv : 01-29-2013 на 11:32
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Наричаш ме нещастник, а твърдиш че аз се заяждам? Освен това, скучни или не, разсъжденията ми са обективни, и в тях няма капка злоба и заяждане... Срещал съм много тъпи хора през живота си... всъщност повечето са такива - несъзнателна маса от животни....тълпа. Повечето от тях говорят глупости наизуст, дори живеят живота си наизуст, също като теб. Оправданията, игричките на незасегната, преструвките на независима и извисена, защита чрез нападение върху моята личност(която съществува само в твоята глава), всичко това е вече погълнато, смляно и отработено, под формата на шаблони и клишета, така че да се използва при необходимост. Но реални аргументи, реално мислене и поглед върху нещата ти изобщо нямаш. И затова си тъпа. Интересува ме повече обаче....Как те кара това да се чувстваш? Как живееш със себе си с тази мисъл... че си тъпа.
Хм, на това цъкнах най-случайно от главното меню и да си кажа честно, очудих се колко точно плоска самозащита вадиш, lubovvv. Само да няма грешка, никак не харесвам In_Nomine_Sathanas по коментарите, които съм му виждала в други раздели, но наистина, човек като те чете, се чуди как въобще се възприемаш за интелигентна. Всъщност дори това, което казваш, е обърнато срещу теб.
и няколко реда по-надолу:Нали се сещаш, че по-тъпия е тоя, който се заяжда...
Така де, прави впечатление.Сигурна съм, че си един пълен нещастник, егати мулеца!
ПП. Извинете за нахлуването в темата, която сама по себе си никак не ме засяга.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Брей дефендъря си имал поддръжници току виж след години основал своя църква.
Не ми е антипатичен,ще се оженим и ще си имаме много бебета![]()
Модератори няма ли тук бе? Вижте го как обижда и се държи все едно е Бог...
Направо....изключително апатичен човек...
НЕ МИ ПИШИ! Нямам немерение да падам повече на ниското ти ниво и с удоволствие ще чакам момента, в който ще ти бият шута от тук.
ПС: Много голямо удоволствие ми достави факта, че в предния си пост беше изнервен, чувствам се като точния човек, който може да ти влияе на настроенията, т.е. чувствам се специална!![]()
Ахахахахха..... Тя горката си мисли че ме е изнервила. Ще ти издам една тайна, тези обиди, заедно с гиф-а, ги пуснах нарочно за да те провокирам. И ти естествено лапна въдицата и си реагира по стандартния начин (Вижте го какъв е, как може такива работи, бла бла бла). След това реши да си надуеш допълнително егото и да си мислиш, че си ме издразнила и да се почувстваш над мен. А аз те разигравам от самото начало...
ПП: Сега да видим каква глупост ще измислиш за да се изкараш над мен(нещо толкова важно за теб). Аз залагам на опит за контра-провокация (или измислица за такава). Макар че си твърде тъпа дори и за това...
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 01-30-2013 на 14:56
Не мога да разбера защо си мислиш, че толкова ми пука какво ми пишеш? Та аз дори не съм ти чела половината от постовете, отегчителни са! Но истината е, че за мен е удоволствие да виждам как се дразниш и как постоянно реагираш на постовете ми, въпреки, че хиляди пъти ти казах да не ми пишеш. Издавам ти 1 тайна: вярвам на факти, а не на думи. В тоя случай факта е, че си наистина изнервен и чувстваш, че те затапвам все повече и поради тази причини не спираш да ми отговаряш...Нараненото ти его! ще заплача...блякс...
>ПП: Сега да видим каква глупост ще измислиш за да се изкараш над мен(нещо толкова важно за теб). Аз залагам на опит за контра-провокация (или измислица за такава).
Даммм....Право в десетката....
http://www.youtube.com/watch?v=2bz-Qet4BDM
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 01-30-2013 на 15:17
По-полека че плашиш женската аудитория.
Не се карайте, обичайте!
И в този контекст на мисли ви предлагам презервативи на промоция.
П.П. Докторе да знаеш че насилието над жени не е особено забавно.
Toлкова сте ми противни всички тук, че мисля да се вслушам в съвета на оня сатана и да се махна от тук. Пожелавам ви все повече приятни мигове в хапане един друг. Тоя форум е едно подобие на философия, по скоро тук са най, най, най комплексираните същества. Не видях нищо интересно в дискусиите ви, само нападки един към друг.