.
Отговор в тема
Страница 24 от 72 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 1790
    Banned Мега фен
    ^ съгласна съм...моите нокти също са много зле,но с йод,маслото на икаров и основа за лак си ги пускам на нормална дължина и ръцете ми изглеждат добре... с тоя гел си съсипвате още повече ноктите .. иначе зависи от растежа.. примерно на мен ми се беше обелил един нокът чак до основата.. някъде се бях ударила и направо се беше издълбал... ами реших,че докато това не израсне няма да си пускам нокти.. правих си една маска на ръцете и за един месец нокътя ми израсна около половин сантиметър.. за 2,5 -3 месеца имах нови нокти,но това е маска на ръцете всеки ден по няколко часа.. а и ноктите са ми мънички .. нокътната ми плочка е 1,5 см. и може би за това за толкова кратко ми се обновиха ноктите.... и пиех и бирена мая и готово

Мооооже ли да я споделиш тази маска?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нокътят се възобновява напълно за 6-9 месеца, в зависимост от това колко бързо ти растат ноктите.

Искала съм да си сложа гел, но след като чух мнение на маникюристка, която е с гел, и няколко мъжки мнения, тотално се отказах. Адски изкуствено стои. Правилно хранене + витамини + заздравител/масло му е майката.
    Попринцип е така,но аз го казвам от личен опит. Бях около година и половина с гел, докато един ден не реших да си го махна. И аз и маникюристката ми бяхме много изненадани от неочакваното добро състояние на ноктите ми. Не мога да кажа,че не се чупеха,но не беше това, което очаквах. След месец и половина (макс 2) ноктите ми се възстановиха. Сега пак съм с гел. Съгласна съм,че в някои случаи стои много изкуствено, но много зависи и как се направени. Ще пусна снимки да видите моите,аз мисля,че изглеждат сравнително естествено.
    http://prikachi.com/images.php?images/186/5271186U.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/85/5814085G.jpg - тук кожичките ми са малко зле
    http://prikachi.com/images.php?images/651/5259651w.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/92/5814092x.jpg

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Мооооже ли да я споделиш тази маска?
    за не знам кой път ще я пиша във форума... от жълтък (сварен) бадемово масло/зехтин и восък.. обаче не от свещ - повечето вече са от парафин ами истински восък... можеш от някой в селата да си го вземеш,който отглежда пчели или да го купиш от магазини в които има такива неща (във ветеринарна аптека не съм сигурна дали има,но може да попиташ) и намачкваш жълтъка( 1) ,смесваш го с РАЗТОПЕНИЯ восък (около 15гр.) и разбъркваш.. след това започваш да добавяш бадемово масло или зехтин и гледаш да стане г/д. като кремче.. т.е. преценяваш колко да сложиш.. най-добре е да сложиш малко и да бъркаш,още малко и пак да бъркаш докато консистенцията не ти хареса.. не трябва да е много течно.. абе точно като крем... и това ( 1 жълтък,15 гр. восък и капки бадемово масло) трябва да ти стига за 1 месец...мажеш ноктите и кожичките около тях,слагаш ръкавички за еднократна и стоиш най-малко 1 час,но е препоръчително повечко часове... и има още един + тая маска - ако слагаш йод .. ако сложиш йод на ноктите и после маската маската мага това жълтеникавото от йода .. аз лично правех така йод - оставям 10мин. да попие хубаво,маската 3-4 часа,маслото на икаров 15-20 мин. за един месец ноктите ми бяха пораснали половин см. и повече ( което според мен за един месец си е доста..) това е

Не знам, аз си намазах ноктите два пъти с аргановото на Наши и не се чупят ръбчетата вече. Много странно. Сега съм ги пуснала мааалко повече от обикновено и като си ги изпилих квадратни стои точно като ноктопластика, само че без изкуствения елемент :Д По-твърди са от преди и не се отлюспват.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на marble
    http://www.chicprofile.com/wp-conten...o-top-coat.jpg Такъв е цвета, на Catherine Arley е, номер 200.

Мда, това са моите нокти.

Колко зелено! Какъв е този ефект? Я сподели малко :Д

Искам мнение за "гел" лаковете на Голдън Роуз?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ами то се прави със ето това. http://2.bp.blogspot.com/-rL3QVgA1wa..._0521+copy.jpg
    Първо се лакираш, после си потапяш пръста в бурканчето и стават космати както аз казвам. XD

МУА имат една серия furry nails като тях изглежда това :Д ама те нямат зелено, затова разбрах, че е друго. Много е готино :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Имат, ама техните са по 3 паунда, а това го взех за долар.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Джоли, не, не е розов. Не е и бежов. Самият лак е доста блед, в смисъл-слабо пигментиран(идея нямам дали 'терминът' за лаковете е такъв :Д), не много наситен и стои много готино на ноктите, точно както на снимката. Аз си имам едно специално име точно за този цвят, ама едва ли ще ти помогне да добиеш представа.
    Everything changes, but beauty remains ...

Една приятелка на това му вика "светло бяло" ти как го наричаш? Става ли за основа за френски?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на fakesmiles

Холограмния на Перфект,точно по този начин седи,влюбена съм!!!
    Ще търся и другите цветове,видяло се е...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Една приятелка на това му вика "светло бяло" ти как го наричаш? Става ли за основа за френски?
    Балерина :Д:Д Дааа, аз си правя френски с него, идеален е.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Балерина :Д:Д Дааа, аз си правя френски с него, идеален е.
    Благодаря, ще го видя.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    за не знам кой път ще я пиша във форума... от жълтък (сварен) бадемово масло/зехтин и восък.. обаче не от свещ - повечето вече са от парафин ами истински восък... можеш от някой в селата да си го вземеш,който отглежда пчели или да го купиш от магазини в които има такива неща (във ветеринарна аптека не съм сигурна дали има,но може да попиташ) и намачкваш жълтъка( 1) ,смесваш го с РАЗТОПЕНИЯ восък (около 15гр.) и разбъркваш.. след това започваш да добавяш бадемово масло или зехтин и гледаш да стане г/д. като кремче.. т.е. преценяваш колко да сложиш.. най-добре е да сложиш малко и да бъркаш,още малко и пак да бъркаш докато консистенцията не ти хареса.. не трябва да е много течно.. абе точно като крем... и това ( 1 жълтък,15 гр. восък и капки бадемово масло) трябва да ти стига за 1 месец...мажеш ноктите и кожичките около тях,слагаш ръкавички за еднократна и стоиш най-малко 1 час,но е препоръчително повечко часове... и има още един + тая маска - ако слагаш йод .. ако сложиш йод на ноктите и после маската маската мага това жълтеникавото от йода .. аз лично правех така йод - оставям 10мин. да попие хубаво,маската 3-4 часа,маслото на икаров 15-20 мин. за един месец ноктите ми бяха пораснали половин см. и повече ( което според мен за един месец си е доста..) това е
    Мнооого мразя да съм нелакирана. 2 седмици ходих така, че бях суперзаета и не ми се занимаваше с лакове, ама имах поне основа. Ама ще се жертвам, за да пробвам тая маска, само да намеря восък...

Banned Мега фен
    ^ и аз в началото не обичах и мислех че всеки момент ще ми се счупи някой нокът,но се свиква... няма да съжаляваш,особено ако стоиш по няколко часа

anonymous708973
    Guest
    Искам да си взема от ония памучни ръкавици, ама откъде?

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Avon,Oriflame или питай в някоя аптека. Преди работех с химикали и се налагаше да ползвам такива ръкавици и ги купувах от аптеката.

Супер фен Аватара на fizzyg
    А този гел за нокти,за който говорите какво ги прави?
    Обяснете ми малко,че хич ме няма в тази сфера..
    Има ли нещо общо с акрила за нокти? :Д

Аз си го обяснявам, че ще стои по-дълго време от нормален лак, но не и като гел, защото все пак не го печеш. Не съм пробвала, харесах си цвят и затова питам дали е по-дълготраен или е само рекламен трик.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

В момента съм с безцвен лак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми