.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2539

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Мислят си, че Географията е най-лесна, ама не е. Най-лесно е по език, ако ти е бил примерно първи (за езиковите паралелки) или си го учил сериозно на друго място... матурата по език е най-лесна.
    Тук съм съгласна. Въпреки че по немски не била особено лесна в нашата година. Аз държах по математика, защото ми е такова училището и матурата ни е ниво 10 клас, но ако не беше така, щях да държа английски, въпреки че ми е втори език.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Тук съм съгласна. Въпреки че по немски не била особено лесна в нашата година. Аз държах по математика, защото ми е такова училището и матурата ни е ниво 10 клас, но ако не беше така, щях да държа английски, въпреки че ми е втори език.
    Ами то нали всяка година говорят как щели да правят матурите все по-трудни и нз си какви глупости. За мен това е смешно.... по БЕЛ не съм се готвила за матура ама изобщо, само бях чела произведенията, даже и в часовете не ходех много.. е взех си матурата с 5.70. А по език нз за немския, но матурата от 2011 по испански я реших за нула време с 1 грешка в теста, а когато се явих, изкарах 5.50. Не знам по-трудна ли беше нашата, аз ли от притеснение и недоглеждане не съм направила нещо като хората.. не знам. Но просто исках да ви кажа да не се притеснявате толкова от тия матури... направени са така, че всеки да може да ги вземе. Успех на всички ви и с ДЗИ, и с кандидатстването.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си