.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 132

Тема: 14.02'13 :))

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    В тва отношение съм бетон, никой няма кво да ми каже.
    Той автора все ще измисли нещо с желязната си логика.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    моята е по-желязна спокойно

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Т'ва и аз можех да го направя. Исках някой конкретен сайт, от който сте пазарували, или знаете, че има богат избор на плюшки, за да ми го препоръчате. А не да отварям по 200 линка и да търся...
    Последно редактирано от WhyAlwaysMe? : 01-29-2013 на 15:36

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от WhyAlwaysMe? Виж мнението
    А не да отварям по 200 линка и да търся...
    Ех, то щото много трудно... Нали се сещаш, че който и да ти даде сайт, ще е един от 200-те линка?!

Защо ѝ подаряваш все някакви еднотипни, огромни подаръци - нещо мъничко ли искаш да компенсираш с тези големи мечоци?
    Щом приятелката ти обича мечки - едно малко, плюшено мече би било достатъчно. Също може да ѝ вземеш и сребърно колие с медальонче мече - пак ще го оцени. Не е нужно подаръкът да е огромен. Но пък ако държиш да си показен - баналната идея с десет различни по големина кутии една в друга, облепени в хартия на мечета, е идеална като за теб - подаръкът ще е пищен отвън, но празен отвътре.
    Последно редактирано от delphine_ : 01-29-2013 на 16:17

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Не се засягай, но бонбони, плюшки, рози... Клишета. Това ще й го подарява всеки, който ходи с нея, когато скЪсате. Направи така, че да останеш незабравим!!! Да си единствения, който ще й остане с този подарЪк!!!!

Град
    Manhattan *
    и кво дай по тоя повод да и подари парцел на луната ?
    Свети Валентин е празник на влюбените и подаръците са определени и еднотипни.
    Плюшени играчки, бижута, цветя, бонбони, уикенд за двама и т.н
    Другото не смятам,че е за повода. Момичето има и рд,споко.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от laur0nx Виж мнението
    отказа ми само една .. а съм ходил с ... вече нз броя .. но това не ме интересува .. важното е че сега съм с нея и съм по-щастлив от всякога ..
    Факта,че обърна внимание точно на това,от всичко което ти казах и побърза да се защитиш с "а съм ходил с ... вече нз броя " говори точно за обратното
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ех, то щото много трудно... Нали се сещаш, че който и да ти даде сайт, ще е един от 200-те линка?!
    Мисълта ми беше, че и аз мога да напиша "плюшени играчки" в Гугъл, даже ми е по-лесно, отколкото да питам във форума.
    Нали се сещаш, че питах само хората, поръчвали подобно нещо от интернет. Ако не си и не можеш да ми помогнеш с личен опит, моля не ми отговаряй повече.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    и кво дай по тоя повод да и подари парцел на луната ?
    Свети Валентин е празник на влюбените и подаръците са определени и еднотипни.
    Плюшени играчки, бижута, цветя, бонбони, уикенд за двама и т.н
    Другото не смятам,че е за повода. Момичето има и рд,споко.
    Ако наистина са влюбени, всеки ден е празник, а те ще са си достатЪчни подарЪци 1 на друг. Всичко останало е поза, провокирана от налагането на изкуствен празник, внесен от католиците, чиято история (на празника, не на католиците) вЪпросния младеж дори не знае...

Брат, парцела на луната е добра идея

Повече от фен
    много добра идея .. но няма от къде да го купя това .. може би интернет?
    В интернет магазините са доста високи цените, но ако не ти е проблем можеш и от там. Сега гледх в гработо, че са пуснали ваучери за такива букети, но май са само за София. Що не питаш в някой цветарски магазин в твоя град дали не биха ти го направили?

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ако наистина са влюбени, всеки ден е празник, а те ще са си достатЪчни подарЪци 1 на друг. Всичко останало е поза, провокирана от налагането на изкуствен празник, внесен от католиците, чиято история (на празника, не на католиците) вЪпросния младеж дори не знае...

Брат, парцела на луната е добра идея

Аз също му казах,че е достатъчно да и подари един букет и просто да прекарат деня заедно.
    Това дали са толкова влюебени или не е спорен въпрос , от твърде кратко време са заедно.
    Пък и като прочетох по-горе едно от мненията на момчето( беше нещо от сорта '' аз съм ходил вече не знам с колко и само едно ми е отказвала) ми стана ясно,че съвсем не може да се говори за такава голяма любов ,каквато той ни е описва. Не е пораснал все още.

Ето един съвет ..... аз много си мечтая да ми подарят това, но уви май сама ще си го поръчам... Тааа вземи и една голяма кошница , пълна с най-различни колбаси. Но да са хубави, а не от най - глупавите . Ако искаш добави по 1 бутилка бира и вино. Не повече от 60 70 кинта а подаръка ще е уникален!

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Според мен букетът е напълно достатъчен, даже прекалено голям. Пак може да й подариш рози, но мисля, че и по-малко ще свършат също толкова прекрасна работа, пък и ще ти излезе доста по-евтино. :3
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Аз изобщо не харесвам плюшени играчки и изрично всички около мен знаят , че НЕ искам това да ми подаряват по какъвто и да е повод. Явно тя си ги харесва.
    За мен идеалният подарък би бил хубаво прекаран ден с любимия човек без караници и проблеми . Просто само това искам .... уви нямам си човек до менн и ще си празнувам Трифон ЗарЯзан.
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ако наистина обичаш някого, защо трябва да има ден, в който по дифолт го обичаш повече и по-конкретно да го демонстрираш, отколкото предишния или следващия? И как става тази демонстрация? Хвърлят се пари на вятъра за глупави плючени сърчица, мечки и подобни простотии. Този "празник" е комерсиализиран до неознаваемост и някои хора печелят доста пари от това.
    Защо точно на 14.02 да подаря роза, да заведа на вечеря, да подаря плюшено сърчице и да я чукам на свещи?
    Та това ще го направят милиони хора по света хахаха.
    Как по-точно моето момиче трябва да се почувства специално от това? : )

В този ред на мисли...да ви серем на измисления празник и на све. :* <3

Супер фен Аватара на Wednesday666
    или пък теб да те подаря ? няма голяма разлика
    Интересно как пък си толкова запознат.
    Виж кво, малкия, като си толкова велик и имаш толкова голяма уста - подари й ако искаш вибратор, все ми е тая.
    Ама недей се заяжда така, защото първо не е ама хич възпитано, второ не ти отива на годините и трето - всичките сме си направили труда да ти дадем съвет, ти не стига че си държиш на твоето, ами и отгоре на всичко си позволяваш да обиждаш.

Подарявай каквото ти душа иска, когато осъзнаеш колко пошла и детска идея е било, обади ни се.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо ли се занимавам...
    Такива като тебе после обясняват как жените търсели само пари. Ами като нямаш какво друго да предложиш, така ще е.
    +
    Много мразя такива истории,момче да се опитва да купи момиче..пффф супер е задължаващо и обсебващо ненен по-добре нещо по-скромно..на рождения й ден какво ще и подариш още мечки още по-големи и да си прави зоопарк ..или кола, апартамент ?!просто е прекалено, има хора заедно от години, подаряват един букет и бонбони и пак е супер сладко и готино приятно изкарване на празника все пак и гледай да не се получи друг ефект от всичко намислено и да се разочароваш .
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Както се казваше в онази реклама:"Не е само ядене,трябва и акъл'. Нещо от много малък ми се струва,че си решил да се изявяваш като някакъв чичко паричко, а всъщност си едно малко коплексарче,което явно с пари се опитва да компенисра някои други работи.Нали знаеш понякога с големи спортни автомобили се компенсират твърде малки пишки.Вика пестя.От кой пестиш бе.От парите на мама и тати ли,на лошото семейство дето не искаш да имаш и дето очевидно яко те е разглезило и разлигавило.Ти имаш ли предства как се изкарват 200 лева и че има хора,които работят за стотина лева повече цял месец с пот на челото и извършвайки супер къртовският труд.Искарай няколко пъти по толкова и ако искаш след това се прави на богатият тежкар,който иска да купи на-скъпият подарък на гаджето си за да да и покаже колко я обича,нищо че са от само 3 месеца заедно и да дразни околните.Това се вика великата комплексарщина на един мамин златен.Ще вземе да те зареже след някои и друг ден и ще започне да ревеш каква курва е,как всичко си и давал пък тя не го е оценила подобавщо.Какво очакваш да ти търчи по гъза заради скъпите подаръци ли.Пък после ще ревеш как жените били най-големите материалистки.Благодаря за вниманието
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    най-после ЧОВЕК! ;д но нямам възможност за вечеря .. тя не е от града както казах.. а и сме на 16

о, да , бе, вие сте на 16, в ресторантите е забранено да се влиза , ако си под 18
    дори да не е вечеря, заведи я на обяд, купи й един букет рози и едно колие и ще се зарадва милион пъти повече, отколкото от всякакви еднотипни подаръци
    или на сладкарница, ако те е срам да влезеш в ресторант
    на мен едно парче торта може да ми стопли душичката много повече отколкото огромно плюшено мече, сърце и пр.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на FuckedUp
    nigga went ape shit
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    наяжте се хубаво в някои екзотичен ресторант. Аз не бих искала плючени събиращи прах ненужни дреболийки за безбожни цени. Купи ми ядене - и съм твоя за винаги. Опитай го с приятелката си.

Момченце на 16 годинки си вземи и подари на твойта 1 тамагочи а недей се впряга да правиш такива подаръци няма да се хареса на приятелката ти със сигурност а и не смятам ,че е най-разумния начин да дадеш 160 лева за глупости ... над мен са казали 21 рози са 70 лева за 3 дена и изчезва спомена ... като имаш парички кажи на мама и тате как стоят нещата да ти запазят 1 апартамент в хотел или някъде на ресторант / дискотека излезте въпреки ,че сте още на крехка възраст и си изкарайте добре кви 3 месеца кви 5 месеца

P.S С приятеля ми сме от 3 години и само на годишнина си подаряваме подаръци а тея 1-2-3-4-5 месеца излизахме на разходка , кафенце , кино веселби у тях у нас целия ден и това е
    Важно е да си прекарате добре а не да сравнявате кой по-скъп подарък ще подари

Голям фен Аватара на black pearl
    Само на мен ли ми изглежда сладко, че поне иска да я направи щастлива?!..
    Според мен от 2ра мечка няма нужда ...по добре вземи букета плюс рамка със снимка на вас 2мата и да е опакована... или видях във фотото че правят всякакви ключо държатели , чаши и възглавнички под формата на сърце със снимка и надхис..имаше и от онея свери пак с снимка и надпис : ))

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си