- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14.02'13 :))
Защо ѝ подаряваш все някакви еднотипни, огромни подаръци - нещо мъничко ли искаш да компенсираш с тези големи мечоци?
Щом приятелката ти обича мечки - едно малко, плюшено мече би било достатъчно. Също може да ѝ вземеш и сребърно колие с медальонче мече - пак ще го оцени. Не е нужно подаръкът да е огромен. Но пък ако държиш да си показен - баналната идея с десет различни по големина кутии една в друга, облепени в хартия на мечета, е идеална като за теб - подаръкът ще е пищен отвън, но празен отвътре.
Последно редактирано от delphine_ : 01-29-2013 на 16:17
Не се засягай, но бонбони, плюшки, рози... Клишета. Това ще й го подарява всеки, който ходи с нея, когато скЪсате. Направи така, че да останеш незабравим!!! Да си единствения, който ще й остане с този подарЪк!!!!
и кво дай по тоя повод да и подари парцел на луната ?
Свети Валентин е празник на влюбените и подаръците са определени и еднотипни.
Плюшени играчки, бижута, цветя, бонбони, уикенд за двама и т.н
Другото не смятам,че е за повода. Момичето има и рд,споко.
Мисълта ми беше, че и аз мога да напиша "плюшени играчки" в Гугъл, даже ми е по-лесно, отколкото да питам във форума.
Нали се сещаш, че питах само хората, поръчвали подобно нещо от интернет. Ако не си и не можеш да ми помогнеш с личен опит, моля не ми отговаряй повече.![]()
Ако наистина са влюбени, всеки ден е празник, а те ще са си достатЪчни подарЪци 1 на друг. Всичко останало е поза, провокирана от налагането на изкуствен празник, внесен от католиците, чиято история (на празника, не на католиците) вЪпросния младеж дори не знае...
Брат, парцела на луната е добра идея![]()
Аз също му казах,че е достатъчно да и подари един букет и просто да прекарат деня заедно.
Това дали са толкова влюебени или не е спорен въпрос , от твърде кратко време са заедно.
Пък и като прочетох по-горе едно от мненията на момчето( беше нещо от сорта '' аз съм ходил вече не знам с колко и само едно ми е отказвала) ми стана ясно,че съвсем не може да се говори за такава голяма любов ,каквато той ни е описва. Не е пораснал все още.
Ето един съвет ..... аз много си мечтая да ми подарят това, но уви май сама ще си го поръчам... Тааа вземи и една голяма кошница , пълна с най-различни колбаси. Но да са хубави, а не от най - глупавите . Ако искаш добави по 1 бутилка бира и вино. Не повече от 60 70 кинта а подаръка ще е уникален!![]()
Според мен букетът е напълно достатъчен, даже прекалено голям. Пак може да й подариш рози, но мисля, че и по-малко ще свършат също толкова прекрасна работа, пък и ще ти излезе доста по-евтино. :3
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Аз изобщо не харесвам плюшени играчки и изрично всички около мен знаят , че НЕ искам това да ми подаряват по какъвто и да е повод. Явно тя си ги харесва.
За мен идеалният подарък би бил хубаво прекаран ден с любимия човек без караници и проблеми . Просто само това искам .... уви нямам си човек до менн и ще си празнувам Трифон ЗарЯзан.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Ако наистина обичаш някого, защо трябва да има ден, в който по дифолт го обичаш повече и по-конкретно да го демонстрираш, отколкото предишния или следващия? И как става тази демонстрация? Хвърлят се пари на вятъра за глупави плючени сърчица, мечки и подобни простотии. Този "празник" е комерсиализиран до неознаваемост и някои хора печелят доста пари от това.
Защо точно на 14.02 да подаря роза, да заведа на вечеря, да подаря плюшено сърчице и да я чукам на свещи?
Та това ще го направят милиони хора по света хахаха.
Как по-точно моето момиче трябва да се почувства специално от това? : )
В този ред на мисли...да ви серем на измисления празник и на све. :* <3
Интересно как пък си толкова запознат.
Виж кво, малкия, като си толкова велик и имаш толкова голяма уста - подари й ако искаш вибратор, все ми е тая.
Ама недей се заяжда така, защото първо не е ама хич възпитано, второ не ти отива на годините и трето - всичките сме си направили труда да ти дадем съвет, ти не стига че си държиш на твоето, ами и отгоре на всичко си позволяваш да обиждаш.
Подарявай каквото ти душа иска, когато осъзнаеш колко пошла и детска идея е било, обади ни се.
+
Много мразя такива истории,момче да се опитва да купи момиче..пффф супер е задължаващо и обсебващо ненен по-добре нещо по-скромно..на рождения й ден какво ще и подариш още мечки още по-големи и да си прави зоопарк ..или кола, апартамент ?!просто е прекалено, има хора заедно от години, подаряват един букет и бонбони и пак е супер сладко и готиноприятно изкарване на празника все пак и гледай да не се получи друг ефект от всичко намислено и да се разочароваш .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Както се казваше в онази реклама:"Не е само ядене,трябва и акъл'. Нещо от много малък ми се струва,че си решил да се изявяваш като някакъв чичко паричко, а всъщност си едно малко коплексарче,което явно с пари се опитва да компенисра някои други работи.Нали знаеш понякога с големи спортни автомобили се компенсират твърде малки пишки.Вика пестя.От кой пестиш бе.От парите на мама и тати ли,на лошото семейство дето не искаш да имаш и дето очевидно яко те е разглезило и разлигавило.Ти имаш ли предства как се изкарват 200 лева и че има хора,които работят за стотина лева повече цял месец с пот на челото и извършвайки супер къртовският труд.Искарай няколко пъти по толкова и ако искаш след това се прави на богатият тежкар,който иска да купи на-скъпият подарък на гаджето си за да да и покаже колко я обича,нищо че са от само 3 месеца заедно и да дразни околните.Това се вика великата комплексарщина на един мамин златен.Ще вземе да те зареже след някои и друг ден и ще започне да ревеш каква курва е,как всичко си и давал пък тя не го е оценила подобавщо.Какво очакваш да ти търчи по гъза заради скъпите подаръци ли.Пък после ще ревеш как жените били най-големите материалистки.Благодаря за вниманието![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
о, да , бе, вие сте на 16, в ресторантите е забранено да се влиза , ако си под 18
дори да не е вечеря, заведи я на обяд, купи й един букет рози и едно колие и ще се зарадва милион пъти повече, отколкото от всякакви еднотипни подаръци
или на сладкарница, ако те е срам да влезеш в ресторант
на мен едно парче торта може да ми стопли душичката много повече отколкото огромно плюшено мече, сърце и пр.
nigga went ape shit
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
наяжте се хубаво в някои екзотичен ресторант. Аз не бих искала плючени събиращи прах ненужни дреболийки за безбожни цени. Купи ми ядене - и съм твоя за винаги. Опитай го с приятелката си.
Момченце на 16 годинки си вземи и подари на твойта 1 тамагочи а недей се впряга да правиш такива подаръци няма да се хареса на приятелката ти със сигурност а и не смятам ,че е най-разумния начин да дадеш 160 лева за глупости ... над мен са казали 21 рози са 70 лева за 3 дена и изчезва спомена ... като имаш парички кажи на мама и тате как стоят нещата да ти запазят 1 апартамент в хотел или някъде на ресторант / дискотека излезте въпреки ,че сте още на крехка възраст и си изкарайте добре кви 3 месеца кви 5 месеца![]()
P.S С приятеля ми сме от 3 години и само на годишнина си подаряваме подаръци а тея 1-2-3-4-5 месеца излизахме на разходка , кафенце , кино веселби у тях у нас целия ден и това е![]()
Важно е да си прекарате добре а не да сравнявате кой по-скъп подарък ще подари![]()
Само на мен ли ми изглежда сладко, че поне иска да я направи щастлива?!..
Според мен от 2ра мечка няма нужда ...по добре вземи букета плюс рамка със снимка на вас 2мата и да е опакована... или видях във фотото че правят всякакви ключо държатели , чаши и възглавнички под формата на сърце със снимка и надхис..имаше и от онея свери пак с снимка и надпис : ))