- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
За първи път ядох авокадо преди малко и е страшно горчиво и гадно...това нормално ли е или моето нещо не е наред??? :X![]()
Последно редактирано от Wwwooow : 02-10-2013 на 12:15
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
ее как ? не познаваш ли майка си![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз сигурно съм единственият човек, който подарява на майка ми подаръци по вкуса и. Не разбирам как няма да знаеш какво харесва. Моята има хиляди изисквания.
На майка си някак не върви да и дадеш пари да си купи нещо.. Освен да излезете по магазините , да си хареса нещо и да го платиш не знам. Или някакъв нематериален подарък. Ти тука майка си я изкара ебахти хейтъра, дето нищо не харесва.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Познавам я, ама как да оцеля точния аромат, тя си ги подбира най-добре тези неща.. Както и моя вкус за парфюми е много сложен, дори аз самата трудно си избирам за мен парфюм, а камоли за някой друг.
Хахаха чак хейтър не е , ама е трудна и то много. Един от малкото хора, които не обичат подаръци. Ама без хич не може
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Да питам момичетата, които си епилират цялото тяло: първия път когато го направихте имахте ли накъсани косъмчета, които епилатора не е успял да вземе /как хубаво го обясних/? Чудя се дали проблема е в моя епилатор или е първия път е така по принцип?![]()
Винаги е така:Д
Случва се![]()
Мерси, притесних се да не ми е калпав епилатора:Д
То не е май до първи, втори , трети път. Май винаги има такива.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ползвате ли електрическа четка за зъби? каква? огромна ли е разликата между нея и обикновената?
Ползвала съм отдавна.. Не помня каква беше. Не видях абсолютно никаква разлика, освен, че ми се тресеше главата от вибрациитеВ комплекта имаше 2 допълнителни глави за смяна. Аз си ги сменям четките през 3 месеца. Използвах ги, после не можах да намеря само глави за тази четка точно и се отказах.. Не ми се даваха по 15-20 лева за четка през 6-9 месеца.. Сега предполагам ще има само глави за много четки и няма да са толкова скъпи, ама аз не забелязах разлика, само дето ми препоръчваха толкова.. Мий си зъбките с обикновената хубаво и толкова. Според мен онова са излишни разходи, не знам.
![]()
Момиче ^^
Момичета, препоръчайте ми хубав, горе-долу покривен и дълготраен фон дьо тенс комбинирана кожа съм, мога да дам около 30-40лв. Някой отзиви за фон дьо тен-а на Биодерма? (то май по-скоро се пада цветен крем) Светлокожа съм и едвам си оцелвам цвета. Преди дни си купих един фон дьо тен, натурален, като си сложа от него, все едно съм си сложила крем Здраве на лицето...призрак.
и аз може да го пробвам :Д
http://apteka.framar.bg/30007942/%D0...0-%D0%BC%D0%BB
ооо не:С
на мен това с краставицата не ми влияе добре на кожата,ползвала съм измиващия гел
странно, аз пък бях чела в бгмама, че електрическата четка почиствала много по-добре зъбите, всички били доволни и реших да ви попитам и вас тук![]()
Момичета, препоръчайте ми хубава очна линия, която да издържа дълго без да се размазва, но да се чисти лесно.![]()
Essence eyeliner pen![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!