.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 184

Hybrid View

Ама айде моля ви се какво веднага ме нападате целия форум.. К'во се правите на много интересни. Като си обичате България стойте си и си робувайте- никой не ви пречи. После ходете на протести за ВИСОКИЯ ТОК или за някоя друга глупост. Работете за стотинки и гледайте как държавата ви взима хляба от устата, гладувайте и си обичайте България. ДА има и някакви 10,20% от населението, които искат да си съберат багажа и да изчезнат на някъде, но нямат възможност. Плюя народа защото сте РОБИ и сте свикнали да РОБУВАТЕ още от турското робство и ДА ще плюя народа колкото си искам защото не съм БЪЛГАРИН!!Живяла съм достатъчно за да видя какви овце сте всички, не ми трябва повече да ви гледам тъпите физиономии.. и тва че има някъв процент от хора ,които не са тъпи и знаят какво искат от живота, но нямат възможности не оправя държавата!Другата част са коне с капаци! Айде чакам хейтърите пак да се изкажат!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от mirorforse Виж мнението
    Ама айде моля ви се какво веднага ме нападате целия форум.. К'во се правите на много интересни. Като си обичате България стойте си и си робувайте- никой не ви пречи. После ходете на протести за ВИСОКИЯ ТОК или за някоя друга глупост. Работете за стотинки и гледайте как държавата ви взима хляба от устата, гладувайте и си обичайте България. ДА има и някакви 10,20% от населението, които искат да си съберат багажа и да изчезнат на някъде, но нямат възможност. Плюя народа защото сте РОБИ и сте свикнали да РОБУВАТЕ още от турското робство и ДА ще плюя народа колкото си искам защото не съм БЪЛГАРИН!!Живяла съм достатъчно за да видя какви овце сте всички, не ми трябва повече да ви гледам тъпите физиономии.. и тва че има някъв процент от хора ,които не са тъпи и знаят какво искат от живота, но нямат възможности не оправя държавата!Другата част са коне с капаци! Айде чакам хейтърите пак да се изкажат!
    Ами бий си камшика тогава нанякъде бе, какво ни занимаваш с твоите глупости. Заминавай си там в Турция ли къде ще вървиш там като си такъв. Тъкмо ще се отърве държавата от туморите си. Върви в Европата, да им лижеш задниците. А ние тука колко работим за жълти стотинки не ни гледай.

Супер фен Аватара на shmatarok
    mirorforce, кажи ми точно ти какво си направил/-а, за да живееш сега в Швейцария или там където си? Пари, за да заминеш там, ли си изкарал/-а, жилище ли си намерил/-а, данъците сега ТИ ли ги плащаш или просто си разчитал/а на мама и на тате да те емигрират натам?
    Какво си постигнал/-а ти в живота, че смееш да казваш кой робува и кой не?
    Айде, ако обичаш си налягай малко парцалите.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от mirorforse Виж мнението
    Плюя народа защото сте РОБИ и сте свикнали да РОБУВАТЕ още от турското робство и ДА ще плюя народа колкото си искам защото не съм БЪЛГАРИН!!

ЗАЩО ТОГАВА СЕ НАМЕСВАШ В ТЕМАТА ,ПИТАМ АЗ???

p.s:
    Що не си говориш родния език?
    Интересно как плюеш българите,а в същото време говориш български
    Последно редактирано от POLLINA : 02-14-2013 на 12:18

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си