- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Преподавател във ВТУ псува студентите на майка...
Хахахаха, ти да не си роднина на тая, че така говориш ? И нямам предвид, че не е права за тва, но глупак ше викаш на майка ти, великия.
Пък селянина с пари и диплома по астронавтика да има, си остава селтак и пак ше копа същите картофи, но в нечий друг двор за някой друг.
dgdg
Е, това за глупаците не се отнася за всички студенти. Няма какво да се лъжем и да си затваряме очите - много от студентите не стават за НИЩО! И дори диплома за средно им е много. Супер ме нервят някакви нафукани мамини синчета и госпожички, стъпащи по лунната повърхност. "Имам висше право/икономика, значи съм голямата работа". Ем не, и понятие си нямаш от право и икономика, ама родителите ти са червиви с пари, та са инвестирали още малко в самочувствието ти без покритие.
Разбира се има и такива, които влагат много труд и сериозност в образованието си. Пазара обаче се пренасити, и някои кадърни хора ще останат без работа заради богаташките лайненца. А и дали е честно ти да четеш посред нощ и да се мъчиш, а някой да си вземе изпита и дипломата ей така.
Последно редактирано от Overkill_Teen : 02-12-2013 на 20:26