- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Преподавател във ВТУ псува студентите на майка...
За едно нещо обаче е права жената:
"На всеки селянин с пари - диплома по право."
Истината боли, нали глупаци?
Хахахаха, ти да не си роднина на тая, че така говориш ? И нямам предвид, че не е права за тва, но глупак ше викаш на майка ти, великия.
Пък селянина с пари и диплома по астронавтика да има, си остава селтак и пак ше копа същите картофи, но в нечий друг двор за някой друг.
dgdg
Е, това за глупаците не се отнася за всички студенти. Няма какво да се лъжем и да си затваряме очите - много от студентите не стават за НИЩО! И дори диплома за средно им е много. Супер ме нервят някакви нафукани мамини синчета и госпожички, стъпащи по лунната повърхност. "Имам висше право/икономика, значи съм голямата работа". Ем не, и понятие си нямаш от право и икономика, ама родителите ти са червиви с пари, та са инвестирали още малко в самочувствието ти без покритие.
Разбира се има и такива, които влагат много труд и сериозност в образованието си. Пазара обаче се пренасити, и някои кадърни хора ще останат без работа заради богаташките лайненца. А и дали е честно ти да четеш посред нощ и да се мъчиш, а някой да си вземе изпита и дипломата ей така.
Последно редактирано от Overkill_Teen : 02-12-2013 на 19:26
Не си е намерила майстора тази... Добре, че не се е паднала на мен... Или по-точно аз на нея![]()
Не знам за продължение на клипчето, но ми се струва, че тук има предистория. Студентите са й лазили по нервичките доста преди да направят този клип. И другото, от къде те знаят, че тя ще избухне и ще започне да псува по този начин, че да снимат? Ситуацията е много предизвикана.
Но и това не оправдава преподавателката, която очевидно има психически отклонения. Само прочетете интервюто, което е дала за "24 часа".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Казах, че това не я оправдава.
Просто студентите да не се правят на невинни жертвици, които хич нямат пръст в случая.
Тази случайно да се казва Мая Русева?
много спешно питам :Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Надежда Цанкова
сигурна ли си ?
Така пише по вестниците и така я цитираха в сутрешния блог.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
". Извинете, че споделям такъв личен проблем, но последните два месеца имам мензис, който не спира. В него момент аз бях неразположена и изпитвах от 9 ч. Нямах никаква възможност да изляза и нахлу цялата тази тълпа. Краката ми бяха облени в кръв и нямаше никакъв начин да изгоня тази тълпа. "
АХАХАХХАх тая вярно е луда
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1769182
Интервюто от 24 часа.
http://novanews.bg/news/view/2013/02...87%D0%BD%D0%BE
Интервюто от Нова ТВ.
А вижте какво е написала в отговор на написаното от ректора, Пламен Легкоступ тук:
https://www.facebook.com/univt/posts...l_comments=162
Уважаеми господин Ректор, проф д-р на п н Пламен Легкоступ, не съм гледала излъчения материал и не съм уведомена за подписките, нито че ще бъде изпратен в Нова Телевизия до предаването Господари на ефира. Дала съм съгласие да ме снимат пред външни хора нахлули в залата които отказаха да напуснат, освен ако не им демонстрирам как псуват хамали, но те не напуснаха и се наложи да ги изведе охрана. После се върнаха заедно с доцент д-р Добринка Златева, която се опита да ги отведе. След като ги уверих, че няма да протестирам срещу явяване на изпит на хора, които не са посетили нито едно упражнение и не са представили курсови работи при заверка, те напуснаха, а редовните студенти без външните лица останаха. Намирам се в отлично здравословно психическо състояние, а записът е на състояние "В Образ" което се постига в тренинги по трансперсонална психология и в трето ниво на курсове на акад М. С. Норбеков. Демонстрирано е по желание на външни лица и неприсъствали на упражненията ми студенти. Получих писмото Ви с исканото от Вас обяснение и декларация за здравословното ми състояние. Не знам до каква степен трябва да приложа доказателства и има ли информация, до която нямам достъп. Трябваше да се инсценира скандал, за да се допуснат до теоретичен изпит студенти без курсови работи, но нещата излязоха от контрол. Въпреки Вашата подготовка за дисциплинарното ми уволнение ми е връчен график за часове за упражнения и на 18.02.2013 трябва да вляза в час в 309 зала и да проведа упражнениея със специалност маркетинг преди да са слушали лекции. Залата не е пригодена за нормално протичане на упражнения, липсват 32 мегабайта от паметта на компютрите, а студентите се манипулират от пътуващи преподаватели да сливат групите и да нахлуват вътре заедно. Имам изпити на 05.03 и на 14.03.2013 за държавна бройка за докторант по специалност "Статистика и демография" и не желая да бъда подлагана до тогава на психически тормоз от пътуващи преподаватели, външни лица, които не са студенти и студенти нахлуващи в часовете не по график както и да бъда заставяна да водя упражнения върху учебен материал непреподаден на лекции.
В случай, че ме уволните, ще подам жалба в съда и ще представя доказателства за системен психически тормоз, но не желая това. Ако обаче се случи ще Ви бъда благодарна, ако осигурите лице преподавател по статистика за координатор на Международния проект за статистическа грамотност на Международния статически институт, което да ме замести и включите мероприятия за честване на 2013 обявена за Международна година на статистиката в програмата за честване 50 годишния юбилей на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Можете да компенсирате уронването на авторитета на университета като оборудвате компютърна лаборатория по статистика със съвременни компютри и допуснете церемония за награждаване на националните първенци излъчени от националното жури, които ще изпратят постери на Световния конгрес в Хонконг (Хонг Конг) и връчите награди, осигурени от дарения или средства за реклама на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" като партньор и домакин на проекта. Можете да станете председател на организационния комитет в случай, че директорът на ТСБ - Велико Търново се откаже след дисциплинарното ми уволнение или съпредседател, ако той остане председател както и да придружите националните първенци до Хонконг през август 2013 тъй като аз и без това нямам финансови средства за това. Мога да се държа и по друг начин. Ако притежавате документите, за които говори проф д-р Д. Аркадиев, че съм била дисидент или можете да получите достъп до такива бих била благодарна, ако ги огласите, защото аз не знам за какво става дума и с какво се свързва.
Само като я слушам как крещи все едно е при мен, и не мога да издържа да я слушам.
Тази жена е за лудницата, не знам как изобщо държат такива хора на работа. След като си позволява да говори такива неща и да крещи така, аз съм убеден че не и е за първи път.
Достатъчно е да и прочетеш интервюто и ти става ясно колко е "добре" психически.
А някой беше питал от къде са знаели, че ще избухне , за да я снимат? Ми има много учители, които си избухват всеки път и това се знае, записвали са го най-вероятно за сеира после , но тя си е препекла баницата.![]()
Не е виновна жената.. материята така ги кара ;д С двама преподаватели по статистика съм се сблъсквала ( един в гимназията и един в университета) и мога да Ви кажа, че всички са така!
А относно заплахите за поправки, ликвидации .. няма какво да ги плаши! Ако не си доволен от оценката си, подава се една молба, свиква се комисия и тя те изпитва ..Имаш права и трябва да си ги знаеш
![]()