.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    За едно нещо обаче е права жената:

"На всеки селянин с пари - диплома по право."

Истината боли, нали глупаци?

Повече от фен Аватара на feikk
    Хахахаха, ти да не си роднина на тая, че така говориш ? И нямам предвид, че не е права за тва, но глупак ше викаш на майка ти, великия.
    Пък селянина с пари и диплома по астронавтика да има, си остава селтак и пак ше копа същите картофи, но в нечий друг двор за някой друг.
    dgdg

Цитирай Първоначално написано от feikk Виж мнението
    Хахахаха, ти да не си роднина на тая, че така говориш ? И нямам предвид, че не е права за тва, но глупак ше викаш на майка ти, великия.
    Пък селянина с пари и диплома по астронавтика да има, си остава селтак и пак ше копа същите картофи, но в нечий друг двор за някой друг.
    Е, това за глупаците не се отнася за всички студенти. Няма какво да се лъжем и да си затваряме очите - много от студентите не стават за НИЩО! И дори диплома за средно им е много. Супер ме нервят някакви нафукани мамини синчета и госпожички, стъпащи по лунната повърхност. "Имам висше право/икономика, значи съм голямата работа". Ем не, и понятие си нямаш от право и икономика, ама родителите ти са червиви с пари, та са инвестирали още малко в самочувствието ти без покритие.

Разбира се има и такива, които влагат много труд и сериозност в образованието си. Пазара обаче се пренасити, и някои кадърни хора ще останат без работа заради богаташките лайненца. А и дали е честно ти да четеш посред нощ и да се мъчиш, а някой да си вземе изпита и дипломата ей така.
    Последно редактирано от Overkill_Teen : 02-12-2013 на 19:26

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Не си е намерила майстора тази... Добре, че не се е паднала на мен... Или по-точно аз на нея

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не знам за продължение на клипчето, но ми се струва, че тук има предистория. Студентите са й лазили по нервичките доста преди да направят този клип. И другото, от къде те знаят, че тя ще избухне и ще започне да псува по този начин, че да снимат? Ситуацията е много предизвикана.

Но и това не оправдава преподавателката, която очевидно има психически отклонения. Само прочетете интервюто, което е дала за "24 часа".
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не знам за продължение на клипчето, но ми се струва, че тук има предистория. Студентите са й лазили по нервичките доста преди да направят този клип. И другото, от къде те знаят, че тя ще избухне и ще започне да псува по този начин, че да снимат? Ситуацията е много предизвикана.

Но и това не оправдава преподавателката, която очевидно има психически отклонения. Само прочетете интервюто, което е дала за "24 часа".
    ако някой ме провокира до такава степен че да убия някой

невинен ли съм?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Варна
    Казах, че това не я оправдава.
    Просто студентите да не се правят на невинни жертвици, които хич нямат пръст в случая.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Тази случайно да се казва Мая Русева?
    много спешно питам :Д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    Варна
    Надежда Цанкова

Град
    Manhattan *
    сигурна ли си ?

Град
    Варна
    Така пише по вестниците и така я цитираха в сутрешния блог.

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    мале колкото пъти я гледам, толкова по-яд ме хваща
    няква си мърла да ми седи насреща да ме псува на майка и да ми вика лайно....
    нереално проста жена
    моята реакция щеше да е нещо тип "я са дръж малко,ма" :Д
    Не знам, аз първия път като го гледах бях потресена, после се смеех на пискливия и тон, но всъщност е трагикомично това.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    моята реакция щеше да е нещо тип "я са дръж малко,ма" :Д
    Не знам, аз първия път като го гледах бях потресена, после се смеех на пискливия и тон, но всъщност е трагикомично това.
    аз нямаше да реагирам въобще
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на ranieri
    ". Извинете, че споделям такъв личен проблем, но последните два месеца имам мензис, който не спира. В него момент аз бях неразположена и изпитвах от 9 ч. Нямах никаква възможност да изляза и нахлу цялата тази тълпа. Краката ми бяха облени в кръв и нямаше никакъв начин да изгоня тази тълпа. "

АХАХАХХАх тая вярно е луда

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    аз нямаше да реагирам въобще
    О, не мога аз. Аз съм изключително търпеливо същество, но при такива ексцесии съм най-устата :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на feikk
    Цитирай Първоначално написано от ranieri Виж мнението
    ". Извинете, че споделям такъв личен проблем, но последните два месеца имам мензис, който не спира. В него момент аз бях неразположена и изпитвах от 9 ч. Нямах никаква възможност да изляза и нахлу цялата тази тълпа. Краката ми бяха облени в кръв и нямаше никакъв начин да изгоня тази тълпа. "

АХАХАХХАх тая вярно е луда
    +1 тотално зле.
    dgdg

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    О, не мога аз. Аз съм изключително търпеливо същество, но при такива ексцесии съм най-устата :Д
    все ще се намери някой да реагира и да се занимава с нея

сорка аз не съм баламата

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1769182
    Интервюто от 24 часа.
    http://novanews.bg/news/view/2013/02...87%D0%BD%D0%BE
    Интервюто от Нова ТВ.

А вижте какво е написала в отговор на написаното от ректора, Пламен Легкоступ тук:
    https://www.facebook.com/univt/posts...l_comments=162
    Уважаеми господин Ректор, проф д-р на п н Пламен Легкоступ, не съм гледала излъчения материал и не съм уведомена за подписките, нито че ще бъде изпратен в Нова Телевизия до предаването Господари на ефира. Дала съм съгласие да ме снимат пред външни хора нахлули в залата които отказаха да напуснат, освен ако не им демонстрирам как псуват хамали, но те не напуснаха и се наложи да ги изведе охрана. После се върнаха заедно с доцент д-р Добринка Златева, която се опита да ги отведе. След като ги уверих, че няма да протестирам срещу явяване на изпит на хора, които не са посетили нито едно упражнение и не са представили курсови работи при заверка, те напуснаха, а редовните студенти без външните лица останаха. Намирам се в отлично здравословно психическо състояние, а записът е на състояние "В Образ" което се постига в тренинги по трансперсонална психология и в трето ниво на курсове на акад М. С. Норбеков. Демонстрирано е по желание на външни лица и неприсъствали на упражненията ми студенти. Получих писмото Ви с исканото от Вас обяснение и декларация за здравословното ми състояние. Не знам до каква степен трябва да приложа доказателства и има ли информация, до която нямам достъп. Трябваше да се инсценира скандал, за да се допуснат до теоретичен изпит студенти без курсови работи, но нещата излязоха от контрол. Въпреки Вашата подготовка за дисциплинарното ми уволнение ми е връчен график за часове за упражнения и на 18.02.2013 трябва да вляза в час в 309 зала и да проведа упражнениея със специалност маркетинг преди да са слушали лекции. Залата не е пригодена за нормално протичане на упражнения, липсват 32 мегабайта от паметта на компютрите, а студентите се манипулират от пътуващи преподаватели да сливат групите и да нахлуват вътре заедно. Имам изпити на 05.03 и на 14.03.2013 за държавна бройка за докторант по специалност "Статистика и демография" и не желая да бъда подлагана до тогава на психически тормоз от пътуващи преподаватели, външни лица, които не са студенти и студенти нахлуващи в часовете не по график както и да бъда заставяна да водя упражнения върху учебен материал непреподаден на лекции.

В случай, че ме уволните, ще подам жалба в съда и ще представя доказателства за системен психически тормоз, но не желая това. Ако обаче се случи ще Ви бъда благодарна, ако осигурите лице преподавател по статистика за координатор на Международния проект за статистическа грамотност на Международния статически институт, което да ме замести и включите мероприятия за честване на 2013 обявена за Международна година на статистиката в програмата за честване 50 годишния юбилей на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий". Можете да компенсирате уронването на авторитета на университета като оборудвате компютърна лаборатория по статистика със съвременни компютри и допуснете церемония за награждаване на националните първенци излъчени от националното жури, които ще изпратят постери на Световния конгрес в Хонконг (Хонг Конг) и връчите награди, осигурени от дарения или средства за реклама на ВТУ "Св. св. Кирил и Методий" като партньор и домакин на проекта. Можете да станете председател на организационния комитет в случай, че директорът на ТСБ - Велико Търново се откаже след дисциплинарното ми уволнение или съпредседател, ако той остане председател както и да придружите националните първенци до Хонконг през август 2013 тъй като аз и без това нямам финансови средства за това. Мога да се държа и по друг начин. Ако притежавате документите, за които говори проф д-р Д. Аркадиев, че съм била дисидент или можете да получите достъп до такива бих била благодарна, ако ги огласите, защото аз не знам за какво става дума и с какво се свързва.

Град
    Manhattan *

Голям фен
    Само като я слушам как крещи все едно е при мен, и не мога да издържа да я слушам.
    Тази жена е за лудницата, не знам как изобщо държат такива хора на работа. След като си позволява да говори такива неща и да крещи така, аз съм убеден че не и е за първи път.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Overkill_Teen Виж мнението
    За едно нещо обаче е права жената:

"На всеки селянин с пари - диплома по право."

Истината боли, нали глупаци?
    Има хора които ги купуват, има и хора които учат по цял ден за да я имат.
    Така че недей да обиждаш и ти.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Достатъчно е да и прочетеш интервюто и ти става ясно колко е "добре" психически.
    А някой беше питал от къде са знаели, че ще избухне , за да я снимат? Ми има много учители, които си избухват всеки път и това се знае, записвали са го най-вероятно за сеира после , но тя си е препекла баницата.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Не е виновна жената.. материята така ги кара ;д С двама преподаватели по статистика съм се сблъсквала ( един в гимназията и един в университета) и мога да Ви кажа, че всички са така!
    А относно заплахите за поправки, ликвидации .. няма какво да ги плаши! Ако не си доволен от оценката си, подава се една молба, свиква се комисия и тя те изпитва .. Имаш права и трябва да си ги знаеш

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    ОМГ, гати истеричката има ли продължение?
    ...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от divacheee Виж мнението
    Не е виновна жената.. материята така ги кара ;д С двама преподаватели по статистика съм се сблъсквала ( един в гимназията и един в университета) и мога да Ви кажа, че всички са така!
    А относно заплахите за поправки, ликвидации .. няма какво да ги плаши! Ако не си доволен от оценката си, подава се една молба, свиква се комисия и тя те изпитва .. Имаш права и трябва да си ги знаеш
    кой ти беше по статистика :Д
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си