- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
за блондинките вече съм по съвесем различен начин настроена
Перхидролът не прощава :Д
Да,косата малко или много се уврежда от боята,но структурата на косъма не е нарушена за цял живот,както тя каза.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ами боята малко действа "подхранващо" на момента, а после става кофти ако не се грижиш за нея. Виждала съм прясно боядисана коса и същата коса след 2 седмици и знам за какво говори точно Фък, тя има предвид, че здравата коса и добре изглеждащата коса не винаги са едно и също нещо, но го изрази малко прекалено крайно.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Така е. Боядисаната коса просто изисква специални грижи.
момичета мога ли вместо маска да слагам балсам за коса в домашният еластайзер
Значи, най-много мразя като почнат така ''ама не си боядисвай косата, ще си я съсипеш, ще останеш без коса''......... едни съученички все така ми викаха и накрая, лятото на 2012 година точно тези, които бяха най-много против боядисването, ги видях боядисани. Сега им се смея на глас. Да, използвам почти всеки ден преса за коса, боядисвам си я, даже след седмица-две пак ще си я боядисам, докато не получа желания цвят и да си го поддържам вече оттук-нататък. Бях качила снимки на косата си, пак ще кача:
http://prikachi.com/images/376/5870376W.jpg
http://prikachi.com/images/453/5820453D.jpg
Последно редактирано от Franzellka : 02-14-2013 на 16:56
Аз също не я боядисвам моята, но да ви кажа "не се боядисвайте" ? Единствено казвам да не се изрусявате и да не сменяте цветовете прекалено често, защото после идват в тая тема с "косата ми пада, какво да правя". Но не и съвсем нищо да не я правиш. Все пак за какво ги гледаме тея коси, ако не да ги правим да изглеждат както искаме. Знам на мен като ми кажат "не я изправяй, че останеш без коса" как ми влиза в едното ухо и излиза през другото. Поддържам я, грижа се за нея, но няма да спра да я изправям, колкото и да ми повтарят, че вреди.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Отделен е въпросът,че дори и слънцето и вятъра вредят:Д
Абсолютно всичко и вреди. Нашият по финанси ни даде следната ситуация като обяснява за застрахователните компании - най-сигурният вариант е избягване на риска, тоест да не излизате от вкъщи, което не е изпълним вариант.Затова за риска имаме застрахователни компании, а за косата - маски и защитни препарати.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
от изтощена до съсипана има разлика.. казах,че косата и определено не е здрава,колкото тя си мисли.. след боядисване иска не иска е така ... каквото искате мислете... факт е и че от боядисването косата се уврежда... не се афектирайте от казаното - боядисвай те се,никой не убеждавам с нищо,след време ще си се чудите на акъла ако продължавате така
мхм, не е здрава,ако не си се погирижил.
Аз съм.
Съгласна съм с Полинка, това, че си боядисваш косата не значи, че тя не е здрава. А и съвременните бои са много добри. Аз се боядисвам с кафява къна, което не е боя, но пак мога да кажа, че като отидох на нов фризьор и помолих да я скъси каза, че не е виждал толкова дълга и здрава коса от много време....
Така че.... а при този фризьор ходят много небоядисани мацки и лели.... така че![]()
Полинка, вижте сега, аз ям само печено, не пържено, вие дето ядете пържено ще горите в Ада, ще съжалявате, даа, дамм дам ;0 :Д
Еми то си е до ген дето се вика, ама тоя ген не отговаря само за растежа... коса с хубав ген и коса с лош ген растат еднакво ахахахах.. обаче ако имаш лош ген и да не ядеш пържено ще си дебел, но ако си имаш гена ще можеш да си похапваш като мен яко сааанинка секи ден без проблем :Д извинявам се за изразите, но наистина доста странно мислене имат някои хора![]()
И на мене ми е интересно да чуя.
Ти едва ли не изкара твоята коса най-здравата тук.
Изрусяването е онова, което истински уврежда косата, а не боядисването в меки, нежни и неагресивни тонове. Всеки знае, че съставките и интензивността между една много светла и тъмна боя са различни. Въпреки това, има много жени с дълги руси коси, които са съумяли да ги задържат здрави. Дори по - здрави от някои небоядисани коси. Познавам такива жени. Ще кажа само едно - АКО ПЛАТНОТО НЕ Е ХУБАВО, ДОРИ И НАЙ - КАЧЕСТВЕНИТЕ БОИ НЯМА ДА СВЪРШАТ РАБОТА. Така че, ако си нямаш хубава коса, и да я боядисваш, и да не я боядисваш - все тая.
Наистина ли мислите, че една боя за коса вреди повече от нездравословно хранене?
^ Много,многоо добре казано !)
Вярно е,че боята уврежда доста косата,но и аз съм съгласна,че дори да се боядисваш ако знаеш как да си поддържаш косата няма проблем.
Е друго си е вече ако косата ти е изтощена и по принцип не е здрава и ти да вземеш да я боядисаш.
Аз искам да ви попитам дали сухия шампоан вреди.
Имам суха коса ,но си я изправям един ден в седмицата и на следващия ден в който съм я изправила тя се омазнява много в корените. ;х
^ Не, не е вреден, при инцидентно ползване няма с какво да навреди, но много момичета се оплакват, че от него им се омазнява скалпа. Да не би от това да имаш това омазняване и ти? Как така косата ти е едновременно суха и се омазнява в корените? Или е суха по краищата само? Прекалено често ли я миеш?
По принцип действието от шампоана е един ден, след това е нормално да изчезне ефекта и косата ти отново да изгуби форма и блясък.
момичета мога ли вместо маска да слагам балсам за коса в домашният еластайзер