- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
за мазна кожа ли е?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
13,99 е в момента
Мерси.
Попринцип като видя нещо на добра цена го взимам,дори и да не ми трябва:Д
Но в случая забравих,че вече съм против козметиките,които правят тестове върху животни!
![]()
Л'Ореал тества ли се върху животни? Аз мисля, че е за мазна кожа, след като е матиращ.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
L'oréal тестват, да. Те цялата компания на Lancôme май тестват.
Лепенките за нос на tianDe не съм ги ползвала още, но ще поправя тази грешка веднага щом имам средства. Чудя се и за детоксикиращият пластир. А иначе превръзките са най-невероятните превръзки, които можете да ползвате! Миришат много приятно, наистина има някакви билки в тях и изобщо чувството е много по-леко и свежо от колкото с обикновените. Въпреки, че аз съм по-доволна от тези със 7 билки.
Последно редактирано от Hayashi : 02-15-2013 на 12:02
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
:OOOOOOOOOOOO
Изроди!
Да вземат да тестват върху цигани, бе!!!!!
Hayashi тея с 49те нали са по-медицински такива. Смисъл ако имаш проблеми. На презентацията ни убеждаваха, че двойки, които не са можели да имат деца, след тея превръзки с 49 билки са имали. Нещо вярно дали има? :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не знам. Не съм пробвала да имам деца. Знам че на мен за болката не ми помогнаха изобщо, но то аз съм такъв случай, на който от два Аулина не му минава. Но теста където палят две превръзки - една на tianDe и една на коята и да е друта марка си е автентичен. Онези другите наистина миришат на найлон и ужастно, а на tianDe миришат на чай.
Обаче сякаш по-приятно ми беше с тези със 7 билки. И съм готова да плащам двойна цена за тях (те излизат 7 лева за 10 превръзки), особено след като 15 миниту след като сложих една превръзка на Everbel полъчих невероятно възпаление и зачервяване.
Мисля че ефектът е най-вече, че наистина го няма отвратителното спарване. Казвам от опит, защото съм с тях от лятото. А тука в Стара Загора температурите се вдигат много.
Европейските марки ще спрат. Мисля че от март влиза в сила закона за забрана на внос и производство на продукти тествани върху животни и продукти, които са токсички в ЕС. Макар че това токсични ми е много размито е не мога да разберя как ще определят кое е кое не е. Дано да нямам проблем с вноса на лакове от Щатите.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз съм на това мнение, затова вече подбирам какво си купувам.
Има ли някъде списък кои марки се тестват върху животни и кои не се?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0...1338_at.1.html
Ето една статия по този въпрос. Сега може да ме линчувате, обаче мисля че тестването върху животни е най-малкия проблем в цялата история. Първо трябва да спрат да пълнят козметиката с отровни и токсични вещества. Защото като почна да чета съставките и направо ми става лошо.
Списък кои тестват и кои не има тук.
http://www.peta.org/living/beauty-an...s/default.aspx
Не съм съгласна,че малък проблем
http://vbox7.com/play:e65dd3dd&al=2&vid=5609345
В списъка, които тестват върху животни, има Раид. Сериозно ли бе?не знаех :Д
но за половината съм потресена и аз. Ейвън. Мак. Всичко на Елти Лаудер, Джонсън и Джонсън, Юнилевер което се сетиш. ВИЙТ?! Боже ?? Представих си как правят кола маска на зайче![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
аа Ейвън не тестват има някаква грешка за тях.
за Ревлон има спор също.
Лошото е, че известните са в списъка които тестват ,а тея които не тестват до момента само Си Тру фрагрансес съм чувала, другите звучат като квартални магазинчета на хипита.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами според мен на първо място трябва да се приеме закон да се изчистят максимално козметичните продукти. Изцяло да се забранят алимуний, талк, парабени, синтетични аромати и оцветители, нефтени деривати и т.н.
Аз също съм против тестването върху животни, но самото клипче е изцяло за тестовете върху животни. При тестването на козметика ги тровят с химикали и това е ужасно, обаче хората явно не осъзнават, че същите тези химикали те си ги мажат по лицето всеки ден. Затова говоря аз. Защото естествено даден химикал в по-големи коичества ще отрови една мишка или зайче, обаче при хората не е толкова бързо и със същото нещо се тровим с години. Абе гадна история.
Иначе аз съм абсолютно шокирана, че L'Occitane тестват, въпреки че твърдят, че те били био козметика.
И аз за тях се потресох. Както и за много други. Логона не тестват върху животни. Калпазанката ще се зарадва.
Прада са самотни в групичката на еко-то.Браво на тях. Както и Sir Richard's Condom Company ...... ъъъъъъ ....
Urban decay.
"За съжаление, най-употребяваният тест е тестът на Драйз (Draize eye irritation test on rabbits). С него се определя нивото на раздразнение и токсичното действие на различни вещества върху роговицата на заешкото око. Веществото, нанасяно върху окото може да бъде течно, прахообразно, пастообразно. Белите зайци се поставят в специални контейнери, които според замисъла на създателя им, трябва да попречат на заека да изчисти изследваното вещество от окото. Измененията, възникващи върху роговицата (конюнктивит, язви, масивни некрози и др.) се оценяват на всеки 72 часа, а цялата процедура продължава от 7 до 18 дни. ПОнякога болката е толкова силна, че животното си чупи врата, в желанието си да се измъкне от клетката. "
КАК МОЖЕ БЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-15-2013 на 12:53
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
и essence, rimmel,nivea,golden rose,aroma
за тях се сещам сега.
ааааааа и
catrice, belea, alverde