.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    10 години са си много време. Баси това е 1/2 от целия ми досегашен живот, а вие все едно 10 години са нормална разлика.
    И какви са тея глупости, че момиче на 17 се вълнува от мода, купони и училище, а момче на 27 вече ми го водите "зрял мъж"?!
    Нито е задължително девойките на тая възраст да са толкова прозаични, нито момче достигнало възраст 25+ е задължително "мъж", камо ли да мисли за семейство.
    По принцип никак не ги разбирам тези връзки и не ги и подкрепям, ама гледах да го спестя, защото никак не е важно моето мнение по този въпрос.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    10 години са си много време. Баси това е 1/2 от целия ми досегашен живот, а вие все едно 10 години са нормална разлика.
    И какви са тея глупости, че момиче на 17 се вълнува от мода, купони и училище, а момче на 27 вече ми го водите "зрял мъж"?!
    Нито е задължително девойките на тая възраст да са толкова прозаични, нито момче достигнало възраст 25+ е задължително "мъж", камо ли да мисли за семейство.
    По принцип никак не ги разбирам тези връзки и не ги и подкрепям, ама гледах да го спестя, защото никак не е важно моето мнение по този въпрос.
    Ти да не си поела позицията на Мис Морал във форума?
    Шот на нещо такова ми прилича.

10 години са много време с НЕПРАВИЛНИЯ човек.
    Така като гледам, 2 годишната връзка друго говори.
    Но, авторке, не мисля, че е добра идея да го афиширате.
    Дори и сега, съмнява ме, че вашите ще са съгласни.
    Още повече като разберат, че си ги лъгала до сега.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Казах, че моето мнение НЕ Е ВАЖНО! Просто така както го казвате, сякаш 10 години са нищо разлика.
    Това, че аз не подкрепям подобни връзки си е лично мое мнение и не го натяквам на никого, както виждаш.
    Какво налиташ, да съм казала някъде, че не е правилно, или че не е морално?!

Това няма нищо общо с морала, нито съм моралист, нито претендирам с подобно нещо, просто това ми е пак повтарям и подчертавам личното мнение, което не се опитвам да налагам на никого!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Казах, че моето мнение НЕ Е ВАЖНО! Просто така както го казвате, сякаш 10 години са нищо разлика.
    Това, че аз не подкрепям подобни връзки си е лично мое мнение и не го натяквам на никого, както виждаш.
    Какво налиташ, да съм казала някъде, че не е правилно или, че не е морално?!

Това няма нищо общо с морала, нито съм моралист, нито претендирам с подобно нещо, просто това ми е пак повтарям и подчертавам личното мнение, което не се опитвам да налагам на никого!
    Аз май трябва да подчертая, че не налитам.
    Просто те попитах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си