.
Отговор в тема
Страница 68 от 72 ПървиПърви ... 1858646566676869707172 ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 1781
    Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    Не е точно родителски..
    Скоро купихме на дядо ми компютър, сложихме интернет и така..
    Днес се прибирам и той стои замислен и вика:
    Абе дедо, къде мога да намеря онея голите мадами, дето ги гледаше Христо (съседа), в ГЛОБУЛА ли трябва да търся..

майка : Снощи на път към вкъщи видях един с една хрътка, ама толкова много си приличаха, че направо ми идеше да спра с колата и да си ги погледам

Мама : Сядай да учиш,защото утре си на ..
    Аз : Къде съм утре ?
    Мама : Абе,я не ме занимавай!

..

Седя в кухнята и гледам телевизия и татко влиза в стаята.Мама започва нещо да се опитва да пуске климатика,но не и се получава ;д
    Татко : Какво става ?
    Мама : Ами климатика нещо проблеми прави.
    *2 минути мълчание*
    Мама : Абе,я му кажи да се пуска,че започвам да се ядосвам.
    Татко : Да му кажа да се пусне ли ? :O
    Мама : Глух ли си,бе ?! Кажи му да се пусне.
    При което с татко вече бяхме под масата да се смеем,а тя горката жена още не осъзнава каква глупост е казала.

Преди малко ..
    Мама : Искате ли да сложа зелена краставица в салатата ?
    Татко : Не,аз ги предпочитам червени!

Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    Не е точно родителски..
    Скоро купихме на дядо ми компютър, сложихме интернет и така..
    Днес се прибирам и той стои замислен и вика:
    Абе дедо, къде мога да намеря онея голите мадами, дето ги гледаше Христо (съседа), в ГЛОБУЛА ли трябва да търся..
    Дядо ти е пич

Един път двамата с дедо седиме и гледаме телевизия .. почнахме да прехвърляме каналите и дядо се спря на Планета тв .. седя, погледа малко и изведнъж "Глей я тая мома кък са пристисква, се едно й са пика" .. момичето правеше опити за танци, ама ..

Фен Аватара на Madlenita
    Град
    Вкъщи
    ОХ Как съм се хилила на ваще бисери!Майка ми е много щура жена.Не е точно родителски,но нямаше как да не го споделя.
    Аз съм с дядо ми в парка ,а бабето остана вкъщи да готви.И дядо ми разбра ,че някъв човек е починал и звъни на баба :
    -Абе ти разбрали ,че (не му помня името) е починал! и баба ми нещо му вика и той:
    -Как бе той бил от Гомотарци.Бил болен от......... де бе намали тая музика бе! А тя баба ми като остане сама вкъщи си пуска едни дискове с христянски песни на румънски и ги усилва до дупка!Има още един:Дядо отива до магазина и баба забравила да му каже да вземе и краставици и му звъни
    -Васко забравих да ти кажа да купиш три краставици!
    -Какви са тия храставици бре?
    -Абе какви храставици казах ти краставици!
    -Къде са тия храставици ?
    -Васко К-Р-А-С-Т-А-В-И-Ц-И !
    -Дообре айде чао!
    И дядо се връща и вика на баба:
    -Ти забрави да ми кажеш да взема краставици и аз реших да купя малко!
    А ние с брат ми вече се търкаляхме по пода от смях.
    По-хубавото от едно гърненце с мед,,са две гърненца с мед!!!!
    Мечо Пух

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Баща ми за майка ми: тя заспива на любовни филми, замезвайки си с кренвиршчета

anonymous708973
    Guest
    Оле, баща ти много сипва на майка ти, че е пълничка. Бая грубо ми се вижда.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Оле, баща ти много сипва на майка ти, че е пълничка. Бая грубо ми се вижда.
    Точно в този случай не беше баш за това, че е пълничка. Но иначе, да. В смисъл, на баща ми никой не му се връзва от семейството ми (нито ние, нито това на сестра му). Обикновено всички му се смеем :Д общо взето, задружни и весели сме.

Аз и брат ми сме у баба, а мама искаше брат ми да й занесе нещо, не помня какво.
    Звъни ми по телефона и казва: Кажи на Димитър да дойде и да ми донесе еди какво си.
    И затваря..
    След 20 минути пак се обажда и казва : Къде е това детенце бе?!
    И аз: Тука е, гледа телевизия.
    Мама: Абе казвай му да идва веднага!
    Аз: Е казах му, той не иска.
    Мама: Кажи му, че ако не дойде до пет минути ще дойда аз и ще го набия по телефона!

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Сега, докато четях, се сетих за едно, ама може и да съм го писала вече тук... няма значение де

Преди няколко години седим си аз, сестра ми, братовчедка ми и майка й с приятеля и в един ресторант, сестра ми е най-малката. И тъкмо ще ядем, а на сестра ми храната много пари и тя всякак се опитва да яде, без да се опари и след малко вика: "Най-добре да го духам."

При което всички почваме да се хилим като ненормални, а тя нали е малка и не схваща и седи и се чуди на какво толкова се смеем

Майка ми към баща ми
    тя: Ще платиш ли телефоните
    той: ами да, ще ги платя...някой път
    тя:АБЕ ТИ ЩЕ ЗАПОЧНЕШ ЛИ ДА СЕ ДЪРЖИШ НОРМАЛНО, ЩОТО ЩЕ ВЗЕМА ТЕЗИ ЦВЕТЯ И ЩЕ ТЕ ОПЕРДАША С ТЯХ
    той: ааа, не с цветята, те струват пари
    тя: Знам, че струват пари, разбрах го това нещо, не очаквам да си ги брал по ливадите

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    майка ми е голям дебил и понякога мисли точно като 15 годишна и спори с мен все едно мие най-добра приятелка, а не майка та преди един купон вечеряме всички вкъщи и аз си умувам на глас какво да си облека и по едно време тя се изцепва:
    - защо не се обуеш анцуг за купона, че като припаднеш храстите да не си назелениш дънките.... О.о wtf ;D
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Вчера си седим с баща ми и гледаме Новини и той само се изцепва

-Абе тоя твоя белината кога ще се виждате ? :d

седим аз и брат и майка ми в стаята

майка вика на мене голяма си патка
    брат ми (повтаря всичко) и вика како голяма си патка
    след 2 минути ........
    майка ми се обажда и вика къде ги научи тия глупости

Гледаме Оскарите снощи и се показва Halle Berry
    аз: тая ходи като
    брат ми: тя и изглежда като
    майка: е като какво изглежда??
    баща ми: ами като такова дето ходи,не виждаш ли?

брат ми: Кой е Гаврош?
    аз: моля те, млъкни и не се излагай
    майка:Абе, мама, ти си като един Американец станал прост, Европейска класика не знаеш

Не точно бисер, но доста подходящо предвид случващото се

минавам покрай спалнята и от телевизора се чува: свещените крави
    подавам си главата и питам какви свещени крави?
    мамa: тия дето ги избраха днес

Прабаба ми вижда,че седя на лаптопа и ме пита :
    -Какво правиш
    -Гледам филм
    -Ааа значи и филми може да се гледа на лам топа....Хубаво нещо е сигурно.

моята майка постоянно ми казва някой и друг бисер и после си умира от смях поне до края на деня

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от tomboy Виж мнението
    С дядо и баба си стойм в тяхната стая и гледаме телевизия , те на леглото си седнали ,а аз отстрани. Изведнъж дядо ми ( то си личеше че е той) супер яко се изрязва. И някакъв такъв изненадан бута баба ми
    -Джованке , не те ли е срам бе? - а баба ми се фейспалмва и почва да се хили и вика -
    -Бооооже...доживях мен да ме обвиняваш ,че пърдя!

Поминалата Коледа пак при баба и дядо . Бяхме цялото семейство и нали майка и баба отиват да купуват подаръци. На другия ден всички си ги отварят и баба изважда от торбичката едно боди изненадана и почва да си го оглежда и вика
    -Ей , много хубаво , браво!
    И аз си мисля че мама го е купила, но ...Майка в тоя момент ме побутва и вика
    -Тва баба ти сама си го купи и си го опакова после...
    Е помлях се тогава.

Пак баба ...
    Гледам си яз в хола Адвенчър тайм и баба влиза да вземе нещо , поглежда ме и вика
    -Още ли го гледаш тоя КАРТУН НИКТУАР?

У нас...
    -Йоана.
    -Да?
    -ЙОАНА?!
    -дААА?
    Майка влиза в стаята...
    -Абе ти на глуха ли се правиш?От пет минути т моля да дойдеш!...

Та , баща ми си говори на сън (аз също де , ама чак като неговите бисери не мога да изкарам)...Стоим си ние с мама и кака и гледаме филм в хола , а баща ми спи. Изведнъж става , взима на майка чантата и почва да рови вътре..
    -Къде е?!Къде сте ми го загубили?
    -Кое бе Джони? (мама)
    -Кво търсиш бе тате? (аз)
    -Тате , кво има? (кака)
    Вече силно паникьосан..
    -Не ме лъжете , къде ми е патенцето?!..
    -Какво патенце бе?
    -Грозното патенце , къде е?!..Искам си патенцето!
    -Добре тате , утре ще го потърсим (кака)!
    -Добре ... и си ляга обратно , а ние се разцепваме от смях...
    Е разби ме! Особено с патенцето

Преди време майка ми дошла в нашата стая и легнала да гледа телевизия. Брат ми на неговото си легло, мама на моето, аз на компютъра. Става късно на мен ми се доспива и я ръчкам да ходи да си ляга в спалнята.
    Мама: Остави ме да спя.
    Аз: Е къде ще спя аз?
    Мама: Взимай два стола и си лягай...
    Много съм й се смяла На следващия ден не помнеше какво е говорила..

Една вечер пък, някъде 10 или 11 клас съм била, бяхме на купон с най-добрата ми приятелка и уговорката беше да се приберем двете вкъщи. Влизаме в стаята, където спи брат ми, но сме леко пийнали и колкото и да се мъчим, не можем да пазим тишина. По едно време брат ми се надига и казва "В кой час сте?" и пак ляга.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Talking

Те и моите.... Бях на гости при едни авери в Шумен.
    Ставам конспиративно в пет, вземам каквито пари имам, измъквам се като Техеранския крадец от нас по терлички и после в седем на Катедралата (аз съм от Варна Таун) се събираме и отпрашваме с мръсна газ по магистралата по посока най-шумния град в България (те иначе защо ще го кръстят Шумен, я??).

Цял ден до 100 часа през нощта яху-иху в Дивдядово, а после, в три и половина се прибирам у нас и майка ми ми отваря с думите:
    "Тиии, къде беши? Що ни съ убади?"
    "В Шумен бях на купон." - отговарям аз на дъртата вещица.
    "Ъ, нчи кой тъ викъ там па теби?" - ми изръси тя.

Аз съответно се изнесох в стаята си и съм се хилил до зори като ненормален....

Един път си бях купил един старичък телефон - нокийка, с бутони и сензорен навигатор за музикалния плейър. И го давам на едно аверче да види каква музика съм качил и той почва да гали и чука екрана (който не е сензорен). И така пет минути. Аз вече ще се насера от смях. Аверчето ми ме пита: "Кво ми се хилиш?" и след малко: "Сензора ти не бачка, хич не е за смях работата!". Аз още повече се хиля, вече въздух не мога да си поема от смях. И той вижда телефона, че е слайдер и казва: "Бахмааму, ко измислили хората, ский!".
    Там вече не издържах и легнах да се хиля насред улицата.

Пролог:
    Нощес пък едни комшии, цигани... Надули от пет следобед яко Азис и онази аномалия яко квичи....

Действие 1:
    Майка ми иска да си ляга - часът е към 11 вечерта. Звъни на полицията, че онези вдигат шум. Реакция - ниенте....

Действие 2:
    С братлето правим някакви жалки опити да заспим (часът е 1 и половина)... Азис не спира да вие изпод нас.... Братлето тегли една сочна попръжня на албански, вдига скандал на дежурния в участъка къде се губят и какво правят, че онези отдолу си развяват байряка, а не се забавляват по по-тих начин.... На Шипке все спокойно....

Действие 3:
    Явно вече поне 100-ина сигнала са ги залели от близки адреси до нашия. Часът е 2 и 10.
    Идва патрулка, ние слизаме да видим как се въздава справедливост (благовидния предлог да отидем да зяпаме сеир).
    Едната фуражка ще издъни блиндираната врата на циганята. Отваря някакъв турбо-пиян циганин и като вижда униформен насреща: "Добрутру, другарю покойник!"... Братлето ще се сцепи от смях....

Действие 4:
    Изведнъж от апартамента излиза една страховита циганка - рошава, бясна, мръсна - цяла горила.... И крещи: "Ко са смейш ва, мангал! Ти ли ва, дето пускаш разни Лейдита, Гаргита и Хайрянита!!!" и псува на копанарски..... Братлето още повече се хили, вече ще се прекатури по стъпалата.... И онази идва пак от апартамента, носейки една точилка за баници. Погва го.... Псува го...
    Аз зад гърба й се сцепвам от смях.....
    Онази маймуна след това мене погна....
    Накрая братлето отнякъде викна кола на Изтрезвителя и въпроса беше решен генерално поне за през нощта. Сега сутринта дойдоха от енергото и им изключиха тока за неплатени сметки....

Луда вечер!!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ще помпя баща ти с кур колан, докато той прави римминг на брат ти.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Ще помпя баща ти с кур колан, докато той прави римминг на брат ти.
    Добре бе, брат... Как да я нарека - може би «Представител на женската част на привнесеното през 16-ти век коренно индийско население на кастата Пара от долината Циган»? Или как? Дай ми смислено предложение, ще се радвам да го използвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си