- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Свалям си "Под прикритие"
Еми никой не те кара да вярваш,но е факт.
първо.. българинът ако не оценяваше своето според тебе тоя сериал дали щеше да прокопса ? ... 2ро уж се опитваш да изкараш нещо българско хубаво,уж хокаш,че ние сме българи и не разбираме и едва ли не сме последните,които можем да изкажем мнение.. 3то а ти що не си го каза веднъж,че чак се и ''ядоса'' .. 4то като е така що се обясняваш ?
е откъде да знам ?
подписани са договори с държавите проявили интерес.
никой не ги е карал насила
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
а да и 5то - по спокойно,повечето в тоя форум влизаме за релакс
ПОД ПРИКРИТИЕ Е НАЙ-ДОБРИЯТ БЪЛГАРСКИ СЕРИАЛ ТАКА ЧЕ МЛЪКВАЙТЕ !![]()
Ама изказвайте си мнението,аз го написала.защо трябва да го налагате и само да плюете?!
Тука говорим за съвсем различно нещо. За типичната българска черта ''вечно недоволен'',която вие така добре демонстрирате.
Не искали да гледат повече,сериалът бил станал боза,еми в крайна сметка никой и не ви кара, нали така???
Да не говорим, че Джаро, който изби всичките си хора без да му мигне окото накрая реши да остави жив именно човека, който му прееба целия бизнес.
Значи щото е български дай да си затваряме очите, реалната оценка на тва филмче е не повече от 5.5 ,6 максимум и ако не е критиката вечно ще ни се поднасят някви бози за това трябва да се критикува, за да може където има дупки да се позапълнят, а не да се превъзнасяме а колко е якоо
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
ами изказахме си го... ти си тая дето се налага с ''айде стига сте мрънкали'' нали имахме право да си кажем мнението ? не ти харесва и го обръщаш на мрънкане,ми не става ... и защо да е забранено да критикуваме ? всяко нещо си има и черна и бяла страна,не може все да си с розовите очила ... и за типичната българска черта - що преди днес не се беше проявила ? замислила ли си се ? .. казахме,че тръгва да става,защото не свърши днес и дори и да се измисли нещо хубаво главната идея отиде на кино и няма и да се върне ...
Ама това,че ВИЕ сте го казали,не значи,че всъщност е така.
Пък и нали ти казах,най-лесното е да спреш да го гледаш