- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Свалям си "Под прикритие"
офф аре тихоо
едни му се кефят други не
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
аз все още чакам мнението на POLLINA защо тоя сериал е толкова як ?
заради крадената идея ?
заради крадената музика ?
заради режисурата тип тарантино ?
заради постоянните реклами на хапчета, цигари и какво ли още не... то са десетки неща
кое му е оригиналното на тоя сериал, освен, че се развива в Бг и , че актьорите са наистина добри ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
След миналия толкова силен епизод очакванията бяха вдигнати доста. Актьорите са добри, заснемането е добро, но сценаристите куцат.
Стига с това крадене на идея. Това, че сте видяли нещо в друг филм, не значи, че същото не е хрумнало на десетки хора и не е заснето и в други филми, а дне говорим и в колко книги десетки години назад.
Последно редактирано от shadow4e : 02-17-2013 на 20:11
Смешно и жалко
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Няма кво да спорим - сериала БЕШЕ хубав, развалиха го и това е. Поне за мен де. За 4-ти сезон да вкарват Асен Блатечки за мутра и Ставрев за полицай, че поне маааалко от малко да го следя.
За 4ти сезон да вкарат всичките депутати в филма че да стане наистина интересен филм.
Изписали сте 5 страници спор докато МИГНА! :Д
Значи. Режисурата е добра, не ме ебе тип какво е, добра е. Актьорската игра е добра като изключиш Мартин и Съни. Минус - една хубава по-на наши години жена нямаше. Лилия Маравиля е невероятно хубава жена, тая жената на Косъмчето също. Съни , Миленита и Зори - съкс отвсякъде.
Оценката била над 9 щото гласували само българи? Е , пич, според тебе за американските филми не гласуват ли само американци за тяхното си с 10? :Д Че и са много повече. Филмът е доста по-добър от всичките му там простотии къде е Магита стъклени домове етажни собствености забранени любови и други лайна. В изброените сериали имаше по един-двама готини, заради които търпиш останалите. В този има един двама некадърни, които търпиш заради общото ниво. Не може всички да са велики. Филми без никакви грешки са абсолютните класики - разбирай Кръстникът, Имало едно време в Америка и т.н. - в тая тематика.
Филмът си е готин и само Иво да възкръсне МОЛЯ! :Д
BrainDamage къде е учил Мариан Вълев?
А да. И Попов ми лази по нервите като се разкрещи като Али Раза.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more