Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
Няма чалми, защото е студено в роби и сандали толкова на север. Сааб не фалираха ли преди година ако не и повече ? Помня, че и в Швеция имаше някаква история със самоубийствата И съм останал с впечатление, че шведите имат голямо его, а и езика им е малко странен A и лично за мен климата също е фактор.
Има голяма емигрантска вълна от Иран/Ирак и повечето шведи въобще не ги харесват, поне тези, които познавам лично това са ми казвали. Езикът им е изключително лесен за научаване и много приятен, но звучи странно, факт. Ако не за хората, то поне за езика във Финландия съм убеден, че е ужасен - 14 падежа и като във френския има огромна разлика между произнасяне и писане, доколкото при шведския всичко е почти 1 към 1. Сааб фалираха, но реших да не го вметвам, понеже тях ги броя като визитка, както часовниците за Швейцария, примерно. Има самоубийства, но от статистиката, която съм чел най-много на мъже са в Австралия, а на жени/общо не знам как стоят нещата, принципно скандинавците са в топ 10, но това са под +/- 1к като брой. С егото са добре, отнасят се зле само срещу мюсюлмани, в отношенията ми към мен винаги съм срещал точни хора, пък и хора всякакви, както навсякъде по света. Само като забавен пример ще спомена, че една негърка във Франция, където трябваше да подготви работна среща с майка ми беше вдигнала скандал, че е подранила, а имало точен час ( за 5 мин. човек, а е някакъв там организатор, а не от бизнес делегацията ), а шведите чуват, че си българин, ок. Климатът си е до човека.