- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грим за бала.
Не се ли продават в България?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Radiant си купувам от един козметичен магазин в Люлин (ако те устройва, ще ти кажа къде се намира). Другаде не се сещам къде има. Попринцип се води, че Radiant е професионалната серия на Seventeen, така че може да я има където има и Seventeen.
Нещо ми се върти в главата, че съм виждала марката в едно магазинче за козметика на Графа (срещу KFC, малко преди Lilly).
http://www.youtube.com/watch?v=N9umx6SEBEs - на 4:30 е то. И държа да кажа, че е на силиконова основа и мисля, че не е много подходящо за всекидневно ползване.
Последно редактирано от j_adore2 : 02-22-2013 на 19:28
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Сетих се къде е! Ще отида да проверя.
Благодаря ти, Полина!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Mоля![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Hayashi, където има Seventeen, Radiant са професионалната им серия. Страшно добри са за парите си - много по-добри от силно рекламираните марки на същите цени.
За четките наистина и аз мисля, че ако си вземаш хубави, ще ти излезе страшно много. Иначе замисли се какво ползваш ежедневно и си купи такива качествени продукти, аз не слагам сенки и бих взела от приятелка както каза. Моя приятелка има от онези огромните палитри на Лолипоп, но тя постоянно се гримира. Фотореди на Ревлон ще ти е много добър за снимките, както и един бронзиращ продукт - ще се влюбиш. Червило съм склонна да препоръчам това на Hayashi изглежда ми да е хубаво.
Между другото - знам, че харесваш по-изчистено, но няма как да не спомена любимия си маникюр в бежово и малко черно http://www.youtube.com/watch?v=ZsX7WBztrQQ от ей тоя клип, разбира се - с нормална форма на плочката.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Записвам се в темата,ще я следя с кеф. И аз тази година завършвам,ще ходя на гримьор само за грим на очите . Проблема ми е във фон дю тена и пудрата.Имам кожа с жълт подтон,склонна към омазняване,много чувствителна. Обривам се от почти всичко и затова преди да си купя нещо отивам в магазина и се клепам като идиот с всичко. Та би било чудесно ако ми препоръчате фон дю тен и пудра,висока покривност с матов финиш. Да изглеждам добре на снимки.
П.п. На REVLON 2та фон дю тена са в списъка за пробва вече,видях че сте писали по-горе за тях
Мерсии
Основа за грим-BB крем окей ли е? Ако не, нещо друго на прилична цена?
Фон дьо тен
Трансперантна пудра или обикновена пудра за завършек и против блясък? Препоръчайте ми
Червило-на Кейт Мос на Римел по колко часа се задържат? Искам устните ми да изглеждат по такъв начин , гладки, меки, а-у, червилото да е хубаво разнесено
а НЕ така
Спирала
Какво мислите за тази?
Сенки-примерно по 1-2-3 цвята да са, трябва ми да са много брокатени, има едни на Буржоа, 1 цвят, много наситени, гримирала съм се от тези на приятелка, трайни ли са по принцип?
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...OoSB_WAStdkb0D
такива бяха май
Здравейте, това е страницата ми - www.facebook.com/grimior , ще се радвам да отговоря на въпросите Ви, който се интересува нека пише на лично в страницата мипредлагам и пробен грим на по-ниска цена, на адрес, за баловете ще бъда в салон, пишете :P
bloodyF това зависи и от състоянието на устните - ексфолирай и слагай балсам.
Иначе червилата на Кейт не бяха ли матови?Ако искаш такъв ефект,ще трябва да сложиш и гланц отгоре![]()
Пускам това клипче като пример, защото много ми хареса как се направи момичето. Супер свежо, а не претруфено и грозно:
https://www.youtube.com/watch?v=bWAIs9euGLA
Иначе и аз май ще си се гримирам сама, затова ще следя темата.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Някой да предложи друга основа освен тази на Радиант? Сигурно нея ще си купя де ама да попитам![]()
за устните - преди това си направи смес от мед,захар и бадемово масло или друг овлажнител и с четка за зъби хубаво натъркай тая смес в устните,търкай минута някъде и можеш да го оставиш за малко и го махаш
преди червилото можеш да сложиш някакъв балсам без цвят за омекотяване допълнително
после червилото - ама да е хубаво де
и накрая гланц ако искаш да е толкова лъскаво..
аа сетих се още нещонякой ще си слага ли изкуствени мигли?
аз ще си слагам онези на снопчетата дето са..
П.П. Все имам чувството, че забравям нещо, което трябва да си купя...само дано не се сетя за него чак на бала![]()
Здравейте
Когато аз бях абитуриентка си направих грима сама и после съжалявах. Пак беше хубав, но не може да се сравнява с професионалния. Личеше си, че моят не е професионален, а и не издържа особено много (беше ужасно когато точно в 12.00 се качих до стаята и с ужас установих, че едната от изкуствените мигли се е отлепила малко, нямаше как да я залепя и ги махнах и двете.... ужасно!!)
Така че препоръчвам ви професионален грим и задължително пробен грим, за да няма неприятни изненади в последния момент.
Но дори да си направите професионален грим, купете си фондтен ,основа и руж! И много внимавайте, според мен за тези продукти си заслужава да дадем повече пари, защото съм виждала ужасяващи последици от некачествен фондтен! Един качествен е на цена около 25-50 лв., но си заслужава. Ще сте спокойни, че е точно за вашата кожа, прикрива добре недостатъците ви и няма да ви причини главоболия после.
Освен това много важно е да имате и червило в чантичката си.За червило горещо препоръчвам Lipfinity на Максфактор (http://parfumi-kozmetika.com/product-1862.html). Удивително е - блясък, обем, никакви следи(пиеш вода, целуваш някого- няма никакви следи, стои си на устните ти), издържа страшно много ! Изпробвала съм го и си струва!
---------------
http://www.facebook.com/pages/%D0%91...34121423392000
СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!
^ е естествено че професионалния грим си личи... и на снимки и на всичко
Аз пък ходих на гримьор и съжалявах.Моят грим пак казвам беше добре направен, но адски нетраен заради не толкова добрата козметика, която ми сложи. Аз бих използвала по-качествена ако си го бях направила сама. Изкуствени мигли не бих сложила. Ако си слагала преди бала ще знаеш, че е доста рисково начинание. Колкото пъти съм слагала, приключва в банята с махане на миглите и запълване на мястото, където е било лепилото, с очна линия.
Освен това гланцчето, което си сложила за много качествено, ще е по-скъпо и по-нетрайно от едно сносно червило. Склонна съм да си взема това на Римел, което Hayashi препоръчва, даже се каня да си взема едно телесно такова тея дни и ще пиша мнение, но много съм му навита.
Ако не разбираш от грим или нямаш подходяща приятелка, по-добре да отидеш на грим, разбира се, но аз бих се справила не по-зле от гримьорката, а качеството на продуктите ще бъде много по-добро за същите пари или малко повече, но и след това ще си ги имам. Освен това другият проблем с моя бален грим беше, че гримьорката ми знае какво тя харесва и в крайна сметка изглеждах по-различно от себе си, по-специално не ми хареса как ми направи веждите, но това го видях чак на снимките - а ние с нея отдавна имахме спор за това как трябва да ми изглеждат веждите.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
60 лева няма да дам, каквото и да става.
И да ми се личат 2 черни точки и 1 пъпка примерно, което е практически невъзможно след коректор, основа, фдт и пудра, но както и да е какъв е проблема?
слагам си грима преди да изляза за събирането с класовете, взимам пудрата и гланца и съм готова. Изкуствени мигли не мисля да слагам, така че поне това няма да го мисля.
За миглите специално - пробвайте преди това! Излезте веднъж на дискотека примерно с мигли и вижте как се чувствате.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more