.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Абе да действа момчето (по тва с подаръка), ама така наистина се даваш много на готово. Все пак нищо няма да изгубиш, ако опиташ, освен някви си пари за тоя подарък, ако нищо не стане .
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на JDeel
    По-добре напиши на бележката, че е закъснял подарък от Дядо Коледа. И в случая размера има значение - колкото по-голямо от коледна елха, толкова по добре :P

Голям фен Аватара на Illusion772
    Така като те слушам (искам да кажа чета) ми дойде една идея, която май и аз ще прилагам в скоро време. Направи тоя номер дето ти го препоръчаха по-горе само с една малка промяна. В училище, на улицата или където и да е там говориш само ама САМО с някоя нейна приятелка. И примерно след една седмица почваш да и пишеш в фасебока в началото и пиши рядко например ....... на 3 дни? не знам сам прецени схващаш идеята, и през тоя период продължаваш да я дразниш с приятелката и. На живо като сте буквално я игнорираш нито дума или просто едно "здравей" или ако искаш да се правиш на баровец едно кимване с глава.
    Надявам се да съм помогнал

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Така като те слушам (искам да кажа чета) ми дойде една идея, която май и аз ще прилагам в скоро време. Направи тоя номер дето ти го препоръчаха по-горе само с една малка промяна. В училище, на улицата или където и да е там говориш само ама САМО с някоя нейна приятелка. И примерно след една седмица почваш да и пишеш в фасебока в началото и пиши рядко например ....... на 3 дни? не знам сам прецени схващаш идеята, и през тоя период продължаваш да я дразниш с приятелката и. На живо като сте буквално я игнорираш нито дума или просто едно "здравей" или ако искаш да се правиш на баровец едно кимване с глава.
    Надявам се да съм помогнал
    Предлагаш на пича да използва нейна приятелка , за да я издразни ? И не разбрах що тя (момичето) трябва да се издразни от това ? ;д Деазнам кое от всичко не схващам
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Предлагаш на пича да използва нейна приятелка , за да я издразни ? И не разбрах що тя (момичето) трябва да се издразни от това ? ;д Деазнам кое от всичко не схващам
    Ами това мисля че ще проработи ако е кифленския тип момиче което до тук ми се струва че е описал, па ако е късметлия целта е да събуди интерес с малко "мистериозност" около себе си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си