.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 230

Тема: Фитнес

Hybrid View

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Yen_is_bacK Виж мнението
    не аз съм тъп ми ти се омаза в собствените си лайна, а кво стана с ония пич дето твърди че ме познава .. май клекна нещо, човек просто не искам да излизам като тебе пубер недорасъл че да поствам снимки дето съм ги правил след фитнес, тогава ще приключим на кратко
    бате аз не се снимам, а ме снимат ... по време на тренировка имам снимки, които може да се изброят на пръстите на едната ми ръка ..
    и как така се омазах, аз си защитих твърдението, ти просто почна да говориш някви заучени фрази на посоки и нищо не каза, нито за креатина нито за някоя друга добавка ...

ти си иди ся прочети 500 страници, че да не усереш положението на сесията ... и като не дигаш железа и не разбираш от тренировки и тренировъчни суплементи не разбирам кво правиш тука .. да ръсиш лапешки обиди, не АЗ, а ти си недорасъл, ти си го показа и потвърди!

айде духай супата въздухарчеее ...

таекуондИСТ, трепещ с един кик, ЖУДИС, който се увива като змия и доктор, който преглежда стари женски мочурища
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    бате аз не се снимам, а ме снимат ... по време на тренировка имам снимки, които може да се изброят на пръстите на едната ми ръка ..
    и как така се омазах, аз си защитих твърдението, ти просто почна да говориш някви заучени фрази на посоки и нищо не каза, нито за креатина нито за някоя друга добавка ...

ти си иди ся прочети 500 страници, че да не усереш положението на сесията ... и като не дигаш железа и не разбираш от тренировки и тренировъчни суплементи не разбирам кво правиш тука .. да ръсиш лапешки обиди, не АЗ, а ти си недорасъл, ти си го показа и потвърди!

айде духай супата въздухарчеее ...

таекуондИСТ, трепещ с един кик, ЖУДИС, който се увива като змия и доктор, който преглежда стари женски мочурища
    айде бе ти кво излезна 70 килограмов общак, дето дига 300 кила мъртва тяга, 80 кила сиджир на кръста и прай кофички и папараци го снимат докато тренира, манаф, комплексираш ли се че фишера сме медици .. ти какво учиш аграрен бизнес в унсс и ще държиш бащините ниви .. казах единствените суплименти когато някога бих приемал ако имам нужда ще са аминокиселиини, бца , и суроватъчен протеин, ама не като теб някви тъпи селски марки нитрум дето се продават в била и кауфланд за жълти стотинки а optinum nutrition и Syntrax А и тва не са много килограми да ги извадиш от стойката, а ти седи и ди гържиш всеедно са 60 килограма сещаш ли се колко е съмнително Още чакам вируса да каже кой съм .. или е обзет от паника векове наред ?Цепиш облози, братми , но не и този

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си