- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво гадже предпочитате?
Будист/ка
Йога
Мюсюлман/ка
Християнин/ка
Атеист/ка
Друг
Все ми е тая
Преди си мислех, че освен с хрисиянин с друг човек не бих могла да имам връзка, но преди година бях влюбена в човек с друга религия, така чеее.. Никога не можеш да бъдеш сигурен. (:
Никога не съм държала приятелят ми да е евреин, американец или китаец. Всичко се случва, така както е предвидено да стане. Тези предпочитания и капризи, изпълнени с расизъм не ми допадат.
Куцо, кьораво, сакато под ножа. Разумните хора не са капризни.
Йога?официалната религия - ЙОГАТА! п.с. атеист, естествено
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
А защо няма опция "не искам сляпо вярващи в каквото и да е идиоти"?
Еврейка естествено, ако имаше начин да сме роднини, още по-добре.![]()
npp, що говориш за себе си в множествено число бе?![]()
Welcome to the Jungle...
Последно редактирано от defender : 03-13-2013 на 08:36
Тва ми е ясно, даже щях да питам кой ти е дилъра, явно стоката му е много добра.
Welcome to the Jungle...
Не става въпрос за Бог, а за твоите ментални отклонения.
Welcome to the Jungle...
Всеки ден пият кафе заедно![]()
Иначе сериозно, Личностното разстройство известно като Multiple Personality Disorder не е чак толкова страшно. Аз също го имам в някаква степен, в мен живеят различни личности - маски, модели, идоли, фрагменти. Мисля си обаче че е така при всеки човек. Човешкото същество съществува на много нива едновременно - инстинктивно, емоционално, мисловно, социално и др. Сборът от всичките тях ... от комплексното им взаимодействие, определя човека. Те взаимно се балансират и създават един общ, балансиран образ. Така става едно "изравняване" между действие и деятел (между мисъл и мислител, между чувство и чувстващ), при което деятеля дори не осъзнава че е деятел, нито пък осъзнава истинската природа на действието. За него тези неща са толкова истински в игрите на вътрешното му светоусещане, че той изобщо не осъзнава природата и естеството им. Изобщо не прави разлика. Той просто сънува своята реалност.
При разбиването на личността, която е събирателен образ от фрагменти с различен произход и функция, задължително се появяват нови и нови вариации, защото вече умът е освободен от матрицата на еднотипното (в смисъл - което се проявява винаги), уникално поведение характерно за всяка личност. Когато се придобие знанието върху собствените модели на поведение и разсъждение, е възможно да се използват и останалите възможни такива, което довежда до едно "ОбезОБРАЗяване" на човека. Личността се разпада на фрагменти (след откриването и осмислянето им), които вече не са определящи. И това от своя страна води до няколко личности в един човек. Примерно в мен живее човек с име, семейство, родина, приятели, обществен статус и т.н. Но при разсъждение или поведение, той изобщо не определя нищо. Освен естествено сред социума. Живеят и други образи, които са се загнездили чрез отминал идеализъм и стереотипи, но те също не определят нищо (поне тези, които досега съм осъзнал).
Естествено всичко това е плод на съзнание и интроспекция, не на вътрешно противоречие. Хората с разделение на личността имат несъответствие между няколко несъзнавани образи(нива), които "напират" в тях и се проявяват в различни ситуации. Те не избират кое да се прояви.
Очевидно случая при npp не е такъв.
ПП: След последния му коментар не съм толкова убеден....
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-13-2013 на 11:20
^
^
ще повърнааааааа.................. (особено втората част)
като започнах да чета втората част на поста ти и ме хвана нещо като морска болест ...................... ако такъв ти е и живота, тогава баси.
Последно редактирано от defender : 03-13-2013 на 11:51
^
ПП: И какъв ми е живота?![]()
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-13-2013 на 12:05