.

Виж резултатите на анкетата: За коя партия ще гласувате?

Гласували
88. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Атака - ВМРО

33 37,50%
  • ГЕРБ

33 37,50%
  • БСП

6 6,82%
  • НДСВ

3 3,41%
  • СДС

0 0%
  • Зелените

3 3,41%
  • Синята коалиция

3 3,41%
  • НФСБ на Валери Симеонов

2 2,27%
  • Движение за права и свободи

1 1,14%
  • Българска комунистическа партия

4 4,55%
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 268
    Абе не я чаткам много политиката, но от както питаха Бойко защо строи пътища като хората нямат какво да ядът, а той отговори-"Да започнат да отглеждат зеленчуци в градината" за ГЕРБ няма да гласувам.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kristianc95 Виж мнението
    Абе не я чаткам много политиката, но от както питаха Бойко защо строи пътища като хората нямат какво да ядът, а той отговори-"Да започнат да отглеждат зеленчуци в градината" за ГЕРБ няма да гласувам.
    Личи ти, че не я чаткаш. Това е същото с "Аз ще взема пари от здравеопазването, за да строя магистрали"... човекът просто е проявил чувство за хумор.

А тоя Макензи... дано наистина е 97, че подобна простотия е недопустима за човек над 17-18 години. Дори не ми се спори/коментира.

Проявил бил чувство за хумор.. хахахаха

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    пробвай да ми вземеш нещо като си силен

ти си едно жалко момченце което ще бъде много прецакано след време
    Изобщо не мисля така, приятелче любимо. Да кажем, че отсега си имам "резервирано" място в сериозна международна компания, единствено чакам да навърша 18.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А тоя Макензи... дано наистина е 97, че подобна простотия е недопустима за човек над 17-18 години. Дори не ми се спори/коментира.
    И кое в моите писания считаш за простотия, сладунче? Държа да ми разясниш.

Бъдете реалисти, хора....
    Последно редактирано от Makenzi97 : 02-24-2013 на 15:22

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Изобщо не мисля така, приятелче любимо. Да кажем, че отсега си имам "резервирано" място в сериозна международна компания, единствено чакам да навърша 18.
    мда е аз пък ще стана космонафт
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен
    мда е аз пък ще стана космонафт
    Само си избери по-широк скафандър, да не те стяга...
    На няколко пъти съм водил непринудени разговори с началниците, когато са ни идвали на гости и когато ние сме им гостували и винаги се стигаше до едно - казваха ми, че се нуждаят от млади и ерудирани хора като мен, и че няма да е проблем да ме вземат на стаж в компанията.
    Та, преценете сами кой е прав - лапетия на по 18-19г., които твърдят, че съм простак и глупак, или доказали се специалисти на по 40-50 години.

anonymous708973
    Guest

И кое в моите писания считаш за простотия, сладунче? Държа да ми разясниш.

Бъдете реалисти, хора....
    Лапе, "силните си взимат сами, а слабите чакат", така ли? Че ти си въздух под налягане бе. Пълен слабак. Олицетворение на думата. ЧАКАШ да станеш на 18, за да ти дадат работа в ръцете? Добре, чакай си. Само че ако дойде по-кадърен от теб, който е работил за тази позиция, има голяма вероятност да изхвърчиш.
    Аз възнамерявам да си ВЗЕМА работата, не да ЧАКАМ да ми я дадат.

15-годишен льольо ми обяснява да съм реалист Сладур. Хубаво, че нямаш право на глас. Ще ми гласува за малоумници като Доган, които си вярват, че ще излъжат цял народ с тоя смешен "атентат" или ... ох, няма да продължавам.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз пък вече наистина не знам за кого да гласувам. Не, сериозно. И ББ, и Станишев, и Доган, всички те са един дол дренки. Никой от тях не искам да ме управлява. Няма свястна алтернатива. Като съвсем наближат изборите, ще се заловя да чета поотделно и тогава ще избирам.

/Айде пък стига се е шегувал "човека". Въпросът е съвсем сериозен. Очаква се сериозен отговор. Да си се шегува на маса с приятели. Като заемаш водещ държавен пост се очаква малко повече от теб, освен да обясняваш на всеослушание как народа е тъп, как не е зле да ходим да копаем зеленчуци и прочие, не ми се изреждат дори мъдрите изцепки. Все още смятам, че подобни постове трябва да се заемат от интелигентни хора с висше образование, а не от "човек от народа". Градинките са хубаво нещо, но не те хранят вечер на масата. За Симеон Дянков дори няма да отварям дума.

А Макензи97 или е трол, или е рядко глупав и малък човек.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    системата дегоба
    Само си избери по-широк скафандър, да не те стяга...
    На няколко пъти съм водил непринудени разговори с началниците, когато са ни идвали на гости и когато ние сме им гостували и винаги се стигаше до едно - казваха ми, че се нуждаят от млади и ерудирани хора като мен, и че няма да е проблем да ме вземат на стаж в компанията.
    Та, преценете сами кой е прав - лапетия на по 18-19г., които твърдят, че съм простак и глупак, или доказали се специалисти на по 40-50 години.
    минал съм 19г вече и има разлика между стаж и работа ама явно и ти не знаеш какво говориш щото много заплетена ти стана сапунката
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Пич ти си повече от тях. Не мога да повярвам, че човек с над 5000 коментара може да пише такива глупости. Жал ми е
    Ми аз пиша нещата такива, каквито са, не мога да живея в илюзии.
    Ако почна и в реалния живот да казвам каквото мисля, ще се скарам с доста хора, щото истината не е приятна. Но в интернет няма смисъл да се пишат добре звучащи лъжи.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    /Айде пък стига се е шегувал "човека". Въпросът е съвсем сериозен. Очаква се сериозен отговор. Да си се шегува на маса с приятели. Като заемаш водещ държавен пост се очаква малко повече от теб, освен да обясняваш на всеослушание как народа е тъп, как не е зле да ходим да копаем зеленчуци и прочие, не ми се изреждат дори мъдрите изцепки. Все още смятам, че подобни постове трябва да се заемат от интелигентни хора с висше образование, а не от "човек от народа". Градинките са хубаво нещо, но не те хранят вечер на масата. За Симеон Дянков дори няма да отварям дума.

А Макензи97 или е трол, или е рядко глупав и малък човек.
    Прочети наистина, защото има неща, които пропускаш.
    Факт е, че да ни управлява пожарникар не е най-добрият вариант, но НЯМА друг. В страната ни се гласува на принципа на по-малкото зло, не на идеалния вариант. Изобщо не е един дол дренки със Станишев, Лютви Местан (Доган се оттегли като лидер на ДПС), Кунева и пр. Няма база за сравнение.

Недей да отваряш дума за Симеон Дянков, но прочети изказванията на специалисти от ЕС. Забравих името на германеца, чието изказване гледах по телевизията, по адрес на Дянков.

Точно в сегашната политическа ситуация си струва да се гласува дори с единствената цел да се противостои на червените бабички, които дружно ще гласуват за другаря Станишев, съвсем забравили, че той беше на власт при подписването на договорите с ЕРП-тата или че той беше тоя, който в екип с Miss Yes (разбирай Кунева и прочети откъде идва прякорът) затвори 2 блока на АЕЦ "Козлодуй".

Никога не съм се интересувала от политика, нито претендирам, че съм суперразбирач, но през последните 2 седмици толкова много чета и слушам, че се отчайвам, но и съм благодарна за изграждането на ясна и разумна преценка.

Съгласна съм за малкия човек. За съжеление, не само малък на години, но и малък на мислене и амбиции, това е тъжното.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-24-2013 на 16:16

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Ми аз пиша нещата такива, каквито са, не мога да живея в илюзии.
    Ако почна и в реалния живот да казвам каквото мисля, ще се скарам с доста хора, щото истината не е приятна. Но в интернет няма смисъл да се пишат добре звучащи лъжи.
    тогава искам да доказваш това което казваш с факти

Повече от фен
    Лапе, "силните си взимат сами, а слабите чакат", така ли? Че ти си въздух под налягане бе. Пълен слабак. Олицетворение на думата. ЧАКАШ да станеш на 18, за да ти дадат работа в ръцете? Добре, чакай си. Само че ако дойде по-кадърен от теб, който е работил за тази позиция, има голяма вероятност да изхвърчиш.
    Аз възнамерявам да си ВЗЕМА работата, не да ЧАКАМ да ми я дадат.

15-годишен льольо ми обяснява да съм реалист Сладур. Хубаво, че нямаш право на глас. Ще ми гласува за малоумници като Доган, които си вярват, че ще излъжат цял народ с тоя смешен "атентат" или ... ох, няма да продължавам.
    Абстрахирай се от възрастта, захарче, има една много интересна и поучителна приказка за един елен и едно сърне по въпроса, може и да си я чела като малка.
    Та, обясни ми, щом си толкова веща в материята... как да започна въпросната работа при положение, че не съм навършил 18 и нямам завършено средно образование?
    И вземи прочети още два-три пъти поста ми за силните и слабите, та барем го разбереш и да спреш да се хващаш за думички със съвсем друго контекстово значение.

anonymous708973
    Guest
    Нищо не каза.
    Не ставаше въпрос толкова, че чакаш да станеш на 18. Става въпрос, че ЧАКАШ работа в ръцете. Нали си много силен? ВЗЕМИ си работата. Запиши едно хубаво висше, търси стаж, докажи се, възползвай се от предоставената възможност, но предоставена, защото си нещо, а не защото си син/внук на някого. Търсят млади и ерудирани хора? Ти за ерудиран ли се имаш? Специалистите търсят млади хора с образование, амбиции и - по-важното - възможности.
    Издишаш.

Град
    системата дегоба
    Абстрахирай се от възрастта, захарче, има една много интересна и поучителна приказка за един елен и едно сърне по въпроса, може и да си я чела като малка.
    Та, обясни ми, щом си толкова веща в материята... как да започна въпросната работа при положение, че не съм навършил 18 и нямам завършено средно образование?
    И вземи прочети още два-три пъти поста ми за силните и слабите, та барем го разбереш и да спреш да се хващаш за думички със съвсем друго контекстово значение.
    със средно ще миеш кенефите само в тая компания

Повече от фен
    Нищо не каза.
    Не ставаше въпрос толкова, че чакаш да станеш на 18. Става въпрос, че ЧАКАШ работа в ръцете. Нали си много силен? ВЗЕМИ си работата. Запиши едно хубаво висше, търси стаж, докажи се, възползвай се от предоставената възможност, но предоставена, защото си нещо, а не защото си син/внук на някого.
    Издишаш.
    Възможността си е възможност, независимо как и защо е предоставена.
    И точно тук не ме разбираш. Ще бъда глупак ако се боря да заслужа нещо, щом мога да го взема предоставено на тепсия.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    тогава искам да доказваш това което казваш с факти
    Утре ще го докажа.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Прочети наистина, защото има неща, които пропускаш.
    Факт е, че да ни управлява пожарникар не е най-добрият вариант, но НЯМА друг. В страната ни се гласува на принципа на по-малкото зло, не на идеалния вариант. Изобщо не е един дол дренки със Станишев, Лютви Местан (Доган се оттегли като лидер на ДПС), Кунева и пр. Няма база за сравнение.

Недей да отваряш дума за Симеон Дянков, но прочети изказванията на специалисти от ЕС. Забравих името на германеца, чието изказване гледах по телевизията, по адрес на Дянков.

Точно в сегашната политическа ситуация си струва да се гласува дори с единствената цел да се противостои на червените бабички, които дружно ще гласуват за другаря Станишев, съвсем забравили, че той беше на власт при подписването на договорите с ЕРП-тата или че той беше тоя, който в екип с Miss Yes (разбирай Кунева и прочети откъде идва прякорът) затвори 2 блока на АЕЦ "Козлодуй".

Никога не съм се интересувала от политика, нито претендирам, че съм суперразбирач, но през последните 2 седмици толкова много чета и слушам, че се отчайвам, но и съм благодарна за изграждането на ясна и разумна преценка.

Съгласна съм за малкия човек. За съжеление, не само малък на години, но и малък на мислене и амбиции, това е тъжното.
    Аз надавам ухо и слушам от малко над 2 години. Съгласна съм, че не трябва властта да се връща в БСП, ДПС, Кунева и тн., но и ГЕРБ не са кой знае колко по-долу. Още не знаем точно колко са крали те. Не е правена ревизия. Журналисти предадоха как се изнасят чували с документи от парламента малко след като подаде оставка. Това попринцип дори не е законно. Кой да е документ, свързан с коя да е длъжност има давност (до 50 години, мисля). Може би, ако бъде избрано някое друго правителство, ще разберем. Колкото до Станишев и Доган, аз не бих се тревожила, че много хора ще се излъжат да гласуват за тях. Имат доста омраза на сметките си.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    PinkPan7her, много си наивна.
    1. герб е също толкова зле колкто БСПи ДПС, ако не и по-зле. Дянков като икономист е на ниво селски идиот, непонятно ми е как може човек който претендира че е икономист, да няма понятие от основни икономически принципи.
    2. Местан изпълнява само представителни функции, ако си мислиш че тоя селски учител от с.Островица е нещо повече от маша на Доган....
    3.Очарователна ти е представата за положението в България. Че човек ако е работилив, кадърен, старателен ще успее.
    Наивна обаче. Убеден съм, че през последните 20 години в България не е минал един публичен конкурс, търг чиито изход не е бил решен предварително. Замисляла ли си се защо толкова много млади, кадърни и интелигентни хора напуснаха и продължават да напускат България? Не е заради неразвитата икономика и ниските заплати. По-скоро е заради онова тъпо чувство на безизходица дето те обхваща като идеш на изпит подготвен, напишеш си, и като те скъсат не ти дават да си видиш работата, да видиш по какви критерии си оценяван.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    PinkPan7her, много си наивна.
    1. герб е също толкова зле колкто БСПи ДПС, ако не и по-зле. Дянков като икономист е на ниво селски идиот, непонятно ми е как може човек който претендира че е икономист, да няма понятие от основни икономически принципи.
    2. Местан изпълнява само представителни функции, ако си мислиш че тоя селски учител от с.Островица е нещо повече от маша на Доган....
    3.Очарователна ти е представата за положението в България. Че човек ако е работилив, кадърен, старателен ще успее.
    Наивна обаче. Убеден съм, че през последните 20 години в България не е минал един публичен конкурс, търг чиито изход не е бил решен предварително. Замисляла ли си се защо толкова много млади, кадърни и интелигентни хора напуснаха и продължават да напускат България? Не е заради неразвитата икономика и ниските заплати. По-скоро е заради онова тъпо чувство на безизходица дето те обхваща като идеш на изпит подготвен, напишеш си, и като те скъсат не ти дават да си видиш работата, да видиш по какви критерии си оценяван.
    Доста добре знам какво е положението, затова и няма да оставам да уча тук. ГЕРБ в никакъв случай не са по-зле от БСП, ДПС, Сините, Считащите се за зелени социалисти и т.н.

Задръж си мнението, благодаря.

Мега фен

Хубаво е, че си чела и си се интересувала /ако е така/ но май не си разбрала много

1. Договорите с ерп-тата са подписани по времето на НДСВ. Ти явно си чула, че станишката е подписвал някви договори, но не си разбрала повече. Станишката не е подписвал приватизационните договори с ерп-тата, той подписа договорите за веи-тата, което е съвсем друга тема. А миналата година(предполагам се сещаш от кой щом е миналата година) са продадени останалите 34 или 35% държавни дялове в трите ерп-та.

2. Направо се учудвам с каква лекота говориш кой бил виновен за затварянето на 3 и 4 блок на Аец Козлодуй при положение, че тая тема е толкова необятна и до ден днешен се водят спорове кой всъщност е виновен. Мога да те уверя, че в частност нито станишката нито кунева са виновни или отговорни, самото твърдение е нелепо. Договарянето за спирането на 1,2,3 и 4 блок е било договорено още по времето на експертното правителство на Беров. В последствие Костов е водил някви преговори за да се отложи затварянето на 1, 2, 3 и 4 през 99 г. а това да стане в по-късен етап..... но всъщност много хора твърдят,, че именно Костов е подписал смъртната присъда на реакторите.....
    Като и да е.... в края на краищата, когато царя идва на власт вместо и той да преговаря за удължаването на живота на реакторите той обещава, че 3 и 4 блок ще затворят през 2006 г. и стартира проекта Белене...
    Ако наистина ти е интересно може сама да прочетеш като се поровиш в интернет и ще разбереш къв боклук е бил царя.

п.п сега намерих един два интересни материала по темата с Аец Козлудуй, прочетох ги през 3 4 реда щото ми се спи, а има бая за четене, но ако те интересува ги прочети

http://paper.standartnews.com/bg/art...article=169690

http://news.ibox.bg/news/id_1268184060

http://www.bulgaria-news.bg/category...post74148.html

тва пък е от някво форумче по същата тема http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/t88341.html

има още стотици написани неща по тая тема и всеки преценя сам за себе си на кое да вярва ,но е очевадно, че всичко се е решило много преди станишката да дойде на власт, а да се твърди, че кунева /някъв си министър по европейските въпроси/ има власт да вземе подобно решение ми се струва меко казано несериозно при положение, че други хора са натоварени с тая задача
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 02-25-2013 на 21:49
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Абе, прави ми впечетление, че напоследък хората защитаващи боко са все от женски пол.
    Още навремето моята класна(биоложка) повтаряше че Борисов ще го изберат само защото има много незадоволени жени в България. Весело, а?
    Не знам дали управлението на ГЕРБ е по-читаво от това на миналите преди него, ама ако някой на това му казва добро положение значи живеем в различни държави.

anonymous895156
    Guest
    Макензи, чувал ли си някога думичката емпатия?

Ти винаги ще си стоиш на долните стъпала. Никога няма да се поставиш на мястото на друг. Ще си останеш с мисленето, че трябва силните да мачкат слабите. Че всеки е сам за себе си. Жалък си. Но колелото се върти. Помни, че един ден Вселената ще ти го начука - ако не на теб, то на децата ти.
    Последно редактирано от dimitar., : 02-26-2013 на 19:29

Повече от фен
    И за чий ми я набута тая пирамида на Маслоу тука?
    Кажи ми защо трябва да се поставям на мястото на друг??
    С подобни приказки слабите хора единствено утешават себе си, самозалъгват се и градят свой собствен измислен, наивен свят. Реалността обаче е съвсем различна.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Абе цигане ломско резашко, кво се правиш на оборотен? Кви заслуги имаш ти за връзкарлъка, благодарение на който ще си уредиш живота? Виж се къв си паразит и готованец, пълен въздух под налягане. Аман от подчовеци като тебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си