.
Затворена тема
Страница 28 от 155 ПървиПърви ... 182425262728293031323878128 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 3873

Супер фен Аватара на wiiwa
    http://www.kozmetikata.com/show/%D0%...0%D1%82%D0%B0/

От къде мога да я намеря тази фармацевтична тинктура от люти чушки ? А от горчицата се отказах. Така и не мога да я намеря.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    http://www.kozmetikata.com/show/%D0%...0%D1%82%D0%B0/

От къде мога да я намеря тази фармацевтична тинктура от люти чушки ? А от горчицата се отказах. Така и не мога да я намеря.
    Не знам.Аз намерих масло от люти чушки, но е много скъпо и за сега няма да го купувам.

Не мога да повярвам, че стана! :O (не на мен де) И все пак е странен метод. https://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    :О според мен това ще се получи само с много ,много къдрава коса. и все пак :О

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    :О според мен това ще се получи само с много ,много къдрава коса. и все пак :О
    Абсолютно.
    Аз съм с права коса като цяло, но критерият ми за изправена коса е права като праз :д На тази никога няма да й се получи така.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    хаха и аз съм така. Сигурно ще се поизпъне,но ще е.. мм бухнала

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз мисля да пробвам защото вече ми е мъчно за моята косица,горя е два пъти в седмицата.
    Ама едва ли ще се получи,моята както лесно се поддава...
    Иначе аз съм в почивка от маските,но ми е гадно така и сигурно началото на март пак ще започна
    да си правя.

Моята е чуплива и ако пробвам това, ще ми се начупи от фибите.
    Аа, имам въпрос, наистина ли срока на годност на стимуланта на Икаров е 3 месеца? Защото го ползвах от доста време, но спрях и сега искам отново и се чудя, на опаковката пише до 2016, може би неотварян.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не мога да повярвам, че стана! :O (не на мен де) И все пак е странен метод. https://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs
    не само че косата ми ще се лепне за главата, т.е. никакъв обем няма да имам, ами ще се получат и вълнички :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Честита нова тема! : ))))

Здравейте,аз никога не съм ползвала Хининова вода или Травитаминол,но все се каня да си взема.Виждам,че тук сте доста,изпробвали Хининовата вода и т.н.т ,та искам да попитам каква Хининова вода да си взема? Косата ми е изгоряла от пресата,изправям се по 2 пъти на ден и си поръчах наскоро един спрей от Avon и той е Advance Techniques Heat Protection Spray (вижте го в нета),но искам нещо за по-бърз растеж на косата!

надявам се някой да ми помогне,благодаря предватирително ! хх

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    тц... пробвала съм така и там където ми бяха фибите ми стоеше едно... вдлъбнато както става като си вързана дълго време.. може би става само на къдрави коси ( моята е чуплива)

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    Моята е чуплива и ако пробвам това, ще ми се начупи от фибите.
    Аа, имам въпрос, наистина ли срока на годност на стимуланта на Икаров е 3 месеца? Защото го ползвах от доста време, но спрях и сега искам отново и се чудя, на опаковката пише до 2016, може би неотварян.
    неотварян - 2016,отварян - 3 месеца след отварянето

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от desitt0 Виж мнението

Здравейте,аз никога не съм ползвала Хининова вода или Травитаминол,но все се каня да си взема.Виждам,че тук сте доста,изпробвали Хининовата вода и т.н.т ,та искам да попитам каква Хининова вода да си взема? Косата ми е изгоряла от пресата,изправям се по 2 пъти на ден и си поръчах наскоро един спрей от Avon и той е Advance Techniques Heat Protection Spray (вижте го в нета),но искам нещо за по-бърз растеж на косата!

хининова вода не си взимай.... тривитаминол можеш да си вземеш... друго - бадемово масло за растеж,домашни маски... това е като цяло

защо да не си взимам Хининова вода? смисъл няма ли да ми помогне за по - бърз растеж?
    Последно редактирано от desitt0 : 02-25-2013 на 08:24

ДВА ПЪТИ НА ДЕН ?! :О Не я изправяй толкова.. Надявам се, че си искала да кажеш 2 пъти седмично.. Ако е така - каквото каза FuCKkK13 + ако може да си ограничиш горенето на косата.
    Момиче ^^

ами ще намаля горенето и ще си купя Хининова вода

Banned Мега фен
    защо да не си взимам Хининова вода? смисъл няма ли да ми помогне за по - бърз растеж?
    щото хининовата вода вече повече вреди,отколкото помага ... да не говорим,че на повечето момичета в темата - включително и на мен,ни се омазниха косите от хининовата вода + че лично аз не видях кой знае каква разлика,дори мога да кажа,че не ми действаше

Banned Мега фен
    ами ще намаля горенето и ще си купя Хининова вода
    хем питаш,хем не чуваш като ти се каже ...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    щото хининовата вода вече повече вреди,отколкото помага ... да не говорим,че на повечето момичета в темата - включително и на мен,ни се омазниха косите от хининовата вода + че лично аз не видях кой знае каква разлика,дори мога да кажа,че не ми действаше
    не видях отговора ами тогава намалявам горенето и ще си ползвам кристали за коса http://www.ebay.co.uk/itm/Liquid-Mic...item1e7799cdcb .. ?

Banned Мега фен
    ^ ползвала съм такива,но бяха с прозрачна течност... ако ти е много изгоряла косата препоръчвам вместо кристали да слагаш масло по краищата

Да, така е.Този метод за изправянето за коса с фиби не ми се вижда много добър, но все пак е нещо.По-добре е отколкото с преса. И да, наистина ще стане без никакъв обем косата. xD

какво масло

Banned Мега фен
    какво масло
    ами доста момичета в темата ползват аргановото на Наши,но можеш и пшеничен зародиш,кокосово,бадемово

п.с. а да - внимавай колко слагаш - нужни са 2-3 капки за краищата на косата,НЕ ПОВЕЧЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си