- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вкарване без презерватив .. има ли риск от забременяване?
При моят първи път също се получи така..първите 2-3 вкарвания бяха без презерватив и после го сложихме..и нищо нямаше ..дойде ми точно на време...(но това не значи ,че трябва да ти става навик да правиш секс без предпазни мерки!!-риск винаги има макар и минимален..а за болестите да не говорим)
Ако не е свършвал в теб и не си била в овулация ->>излишно се филмираш!!
1во - нямаш грам сексуална култура
2ро - приятеля ли е тъп - не се залъгвай,хванал си е малка,която да му угажда и да му се връзва на акъла
3то - секс,докато си в цикъл - имаш ли представа какво може да ти стане ?
4то - секс,докато си в цикъл без презерватив - имаш ли представа на него какво може да му се лепне ?
5то - следващата една седмица ти препоръчвам да си научиш учебника по биология за 8ми клас и да се спукаш от информация в интернет
6то - не си бременна,не става с 1 и 2 вкарвания,дишай
7мо - важните теми в раздел секс отново да се прочетат
8мо - ти си детето в случая
ти *
Отпуши .. Боже Божее![]()
![]()
http://www.neobux.com/m/v/?rh=697A727564636865746F
за сигурни пари от интернет
Добре, добре, така значи сега ;д по спокойно, моля ... това какво правя и защо го правя е моя работа,нали така? иначе едно голямо благодаря че ми казахте всичката тази информация, успокойте се питала съм и него всичко е наред ;ддд просто .. исках да питам и другите ...
![]()
1во - нямаш грам сексуална култура
2ро - приятеля ли е тъп - не се залъгвай,хванал си е малка,която да му угажда и да му се връзва на акъла
3то - секс,докато си в цикъл - имаш ли представа какво може да ти стане ?
4то - секс,докато си в цикъл без презерватив - имаш ли представа на него какво може да му се лепне ?
5то - следващата една седмица ти препоръчвам да си научиш учебника по биология за 8ми клас и да се спукаш от информация в интернет
6то - не си бременна,не става с 1 и 2 вкарвания,дишай
7мо - важните теми в раздел секс отново да се прочетат
8мо - ти си детето в случая
добре ... караш ли ми се или какво? значи 1. просто исках мнението ви
2. много го познаваш приятеля мине слагай етикети на хората без дори да знаеш кои са те, МОЛЯ
3. казах беше последния ден
4. казах ... и то четливо какво е направил и че го е сложил после
5. в 8 клас биология не учачетах достатъчно много ... исках мнение
6. благодаря ти за отговора
7. не се притеснявайне са толкова малко че да прочета всичко ...
8. ми много ясно ;дд на 14 съм какво да съм? дете съм си ;д но живея в свободна държава и имам правото да правя каквото искам
исках отговор на точна номер 6 ;д всичко друго беше излишно и само си зауби времето![]()
Препоръчвам ти първо да те "отпуши".А да ще ви трябва и това -
.
УСПЕХ!
Последно редактирано от yamaha436 : 02-28-2013 на 12:16
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал