.

Виж резултатите на анкетата: За коя партия ще гласувате?

Гласували
88. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Атака - ВМРО

33 37,50%
  • ГЕРБ

33 37,50%
  • БСП

6 6,82%
  • НДСВ

3 3,41%
  • СДС

0 0%
  • Зелените

3 3,41%
  • Синята коалиция

3 3,41%
  • НФСБ на Валери Симеонов

2 2,27%
  • Движение за права и свободи

1 1,14%
  • Българска комунистическа партия

4 4,55%
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 268
    Повече от фен
    Ами живота не е честен, приятелче, на някои дал повече, на други го начукал отзад...
    И всичко се свежда до това, че накрая, заслужил или не Аз ще си оредя живота и ще си гледам кефа, а балъците дето драпат и се борят по цял ден със зъби и нокти ще усетят странна болка отзад... ама какво да се прави... късмет...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Ами живота не е честен, приятелче, на някои дал повече, на други го начукал отзад...
    И всичко се свежда до това, че накрая, заслужил или не Аз ще си оредя живота и ще си гледам кефа, а балъците дето драпат и се борят по цял ден със зъби и нокти ще усетят странна болка отзад... ама какво да се прави... късмет...
    защо ли всеки на твоята възраст говори така?
    на никой не му пука за теб
    нещото което не си разбрал от живота е че колкото по-нависоко се издигаш с толкова по-голяма сила падаш
    даже и да ти дадът работата така ще бутнат в пропастта че ще падаш вечно
    и както съм почнал да ти се доверявам те са по-силни от теб и щом станеш непотребен или твърде силен ще ти вземат всичко защото никой не иска да станеш нещо повече от него
    ето ти един урок ти си човек и имаш задник който може винаги да бъде разпорен без значение кой си къде си и какъв си
    с малката разлика че ако разпорят моя няма да ме боли толкова
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous895156
    Guest
    И за чий ми я набута тая пирамида на Маслоу тука?
    Кажи ми защо трябва да се поставям на мястото на друг??
    С подобни приказки слабите хора единствено утешават себе си, самозалъгват се и градят свой собствен измислен, наивен свят. Реалността обаче е съвсем различна.
    Очаквах да ме класифицираш като слаб в наивната си категория. Повярвай ми, нямаш си понятие от реалността.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    защо ли всеки на твоята възраст говори така?
    на никой не му пука за теб
    нещото което не си разбрал от живота е че колкото по-нависоко се издигаш с толкова по-голяма сила падаш
    даже и да ти дадът работата така ще бутнат в пропастта че ще падаш вечно
    и както съм почнал да ти се доверявам те са по-силни от теб и щом станеш непотребен или твърде силен ще ти вземат всичко защото никой не иска да станеш нещо повече от него
    ето ти един урок ти си човек и имаш задник който може винаги да бъде разпорен без значение кой си къде си и какъв си
    с малката разлика че ако разпорят моя няма да ме боли толкова
    Ще падаш, ако не си си приготвил парашут...
    Да приемем, че се разиграе този сценарий, макар че вероятността за това е малка. Дори и да ме изритат, аз вече ще си имам една значителна сума спестявания, с които бих могъл:
    A) Да създам мой собствен бизнес.
    B) Да инвестирам във вече съществуващ бизнес
    C) Да се направя на тарикат и да почна да играя на борсата
    Така че няма да ме боли толкоз много, щото ще съм се намазал с вазелинче предварително

Град
    системата дегоба
    Ще падаш, ако не си си приготвил парашут...
    Да приемем, че се разиграе този сценарий, макар че вероятността за това е малка. Дори и да ме изритат, аз вече ще си имам една значителна сума спестявания, с които бих могъл:
    A) Да създам мой собствен бизнес.
    B) Да инвестирам във вече съществуващ бизнес
    C) Да се направя на тарикат и да почна да играя на борсата
    Така че няма да ме боли толкоз много, щото ще съм се намазал с вазелинче предварително
    Д) да продължиш да мечтаеш
    под вземат всичко какво разбираш? и спестявания няма да имаш вярвай ми
    малкия всеки на твоята възраст говори така не си по-различен бегай да риташ топка
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Chacho
    Нищо не пречи и да му се получат нещата. Че няма да е както си го представя, ясно е, но самочувствието е хубаво качество, какво го хокате за това?
    Последно редактирано от Chacho : 02-27-2013 на 14:11
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    ГЕРБ, защото няма друга алтернатива.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен
    Д) да продължиш да мечтаеш
    под вземат всичко какво разбираш? и спестявания няма да имаш вярвай ми
    малкия всеки на твоята възраст говори така не си по-различен бегай да риташ топка
    Гледаш твърде много филми, ми се струва. Всеки интелигентен човек, преди да се захване с нещо, си оставя резервен вариант, в случай че нещата се оплескат. И всеки интелигентен човек пресмята рисковете и не се захваща с глупости.
    Ениуей, мисля че е време да кажеш нещо по същество, ако разбира се имаш какво да кажеш, вместо да си разиграваме сценарийчета.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Нищо не пречи и да му се получат нещата. Че няма да е както си го представя, ясно е, но самочувствието е хубаво качество, какво го хокате за това?
    Самочувствието е хубаво нещо, обаче е нужно покритие, иначе си просто един балон. Както е и в случая.

Малкия, да знаеш че от накърнено самочувствие много боли. Не си мисли, че си страшно интелигентен.

Повече от фен
    И как точно прецени, че съм балон? Интересно ще ми бъде да прочета аргументите ти.
    Аз не си мисля, че съм страшно интелигентен, аз просто знам че съм много над средното ниво за възрастта ми. И че винаги съм бил.

Мега фен
    И как точно прецени, че съм балон? Интересно ще ми бъде да прочета аргументите ти.
    Аз не си мисля, че съм страшно интелигентен, аз просто знам че съм много над средното ниво за възрастта ми. И че винаги съм бил.
    Ще ти го обесня аз, приятелче.
    С това отношение повече от мъжка секретарка няма да станеш.
    Много говориш.
    Ти кво си мислиш, че си първия с роднини в ДПС?
    Знаеш ли колко надъхани олигофрена с роднини изкарват по няколко месеца и си ги пращат пак на село, щот не става никъв чеп от тях?
    "Интелигентен" ? Най-обикнивен глупак си мойто момче, недей се пали, не си виновен ти. Такива като тебе под път и над път.
    Дори да е вярна твоята история с роднините, такива неща не се говорят. Отделно че ВСИЧКО в тоя живот си идва с цената. Ти кво си мислиш че да станеш човек на ДПС не си идва с цената? Бедна ти е фантазията колко ще трябва да плюеш сам на себе си докато се поиздигнеш....
    Сладур..

Град
    системата дегоба
    аз имам 7 милиарда тона злато в мазата си

имам и клавиатура ще напиша че имам сигурно място няква компания и ще стана член на някоя партия

аз имам клавиатура и мога да го напиша

Мега фен Аватара на draid
    Много е просто да прецени човек, обаче даже не си заслужава да се хабя да ти обяснявам. Ако беше толкова над средното ниво и имаше такива амбиции, каквито се изкарваш че имаш, най-малкото щеше да си държиш езика зад зъбите. Това че имаш някакви там приятели на вашите които са в някой съвет изобщо не си мисли че си хванал господ за шлифера. Човек който се хвали с това което някой евентуално ще му набута в ръцете е нищо за мен. Ще те изчакам да видя как ще се издигнеш и как ще ми бъдеш овчар, ама много се съмнявам, че ти стига умственият капацитет за да се случи такова нещо. Само от 2 мнения вече знам перфектно какъв си и какво ще излезе от теб. Айде със здраве и залягай над учебниците, че ако някой аркадаш не ти набутат работата в ръцете, може да се наложи да бачкаш за 300лв и да ревеш от разбити розови мечти.

anonymous708973
    Guest
    Ох... Ще се напикая от смях.
    15-годишното келешче, което е над възрастта си и имало 1000 книги у тях... голям праз, като ги имаш. Сестра ми е на 13 и можеш само вода да й носиш по интелигентност. Щял бизнес да почне, на борсата да играе... То ако ставаше така, всички щяха да са милионери.

Не, не...

Вие пък какво ще взели да му обяснявате оставете го
    Има си родители нека те се занимават с него . Ще си строши главата 2 пъти и самочувствието му ще падне .
    Няма как ние да знаем кой докъде сте стигне все пак , в днешно време е хубаво да имаш самочувствие и амбиция . Но при него всичко е въздух под налягане и някой ден ще разбере какво сте му говорили . А може и да се поправи и да постигне нещо но засега с няма такива признаци .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 02-27-2013 на 23:59

Мега фен Аватара на Chacho
    На 15 е и има ентусиазъм. На 20 ще има и трезва преценка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен
    Всъщност ми беше много интересно как ще реагирате на провокацията с ДПС. И какво се получава - не можем да стигнем гроздето, следователно гроздето е кисело.
    Истината, мили ми другарчета, е че колкото и да скърцате със зъби от завист и злоба след години аз ще съм този, който ще си прави кефа. А колкото за моралните лекции, които се опитват да изнесат някои - моралът е за глупаците. Огледайте се. Колко от богатите са станали такива, придържайки се към измислени морални изгъзици?

Град
    системата дегоба
    Всъщност ми беше много интересно как ще реагирате на провокацията с ДПС. И какво се получава - не можем да стигнем гроздето, следователно гроздето е кисело.
    Истината, мили ми другарчета, е че колкото и да скърцате със зъби от завист и злоба след години аз ще съм този, който ще си прави кефа. А колкото за моралните лекции, които се опитват да изнесат някои - моралът е за глупаците. Огледайте се. Колко от богатите са станали такива, придържайки се към измислени морални изгъзици?
    мога да ти дам пример за народи които са разчитали на морала и са се въздигнали от мъртвите
    те казват морала е всичко бе морал нямаме бъдеще
    и се виж в настоящето не ми мисли за бъдещето сега си никой
    а приказки като теб може да говори всеки

anonymous708973
    Guest
    Прав си.
    ТИ не можеш да стигнеш гроздето (хубава работа) без чужда помощ. И знаеш още отсега, че не можеш, защото си посредствен, в което няма нищо лошо, винаги има такива хора, но не им приличат претенциите.

Моралът те държи в правия път. Понятието е субективно и силно уклончиво, но си пълен глупак, ако твърдиш, че е глупост. Същата работа, ако отричаш късмета като фактор.

Аз мога да дам примери за адски богаташи, придобили състоянието си по легален и морален (!) начин. Ти можеш ли?

У лево.

Повече от фен
    мога да ти дам пример за народи които са разчитали на морала и са се въздигнали от мъртвите
    те казват морала е всичко бе морал нямаме бъдеще
    и се виж в настоящето не ми мисли за бъдещето сега си никой
    а приказки като теб може да говори всеки
    Ще ми бъде интересно да видя примера ти.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Прав си.
    ТИ не можеш да стигнеш гроздето (хубава работа) без чужда помощ. И знаеш още отсега, че не можеш, защото си посредствен, в което няма нищо лошо, винаги има такива хора, но не им приличат претенциите.

Моралът те държи в правия път. Понятието е субективно и силно уклончиво, но си пълен глупак, ако твърдиш, че е глупост. Същата работа, ако отричаш късмета като фактор.

Аз мога да дам примери за адски богаташи, придобили състоянието си по легален и морален (!) начин. Ти можеш ли?

У лево.
    И къде по-точно отричам късмета като фактор? Отричам глупавото разбиране, че за да получиш нещо, трябва да се бориш със зъби и нокти за да го заслужиш.
    И точно късметът е решаващият фактор. Късметът да бъдеш роден на подходящото място, късметът да имаш подходящите контакти.
    И да бих могъл да се трудя дни и нощи, седмици, месеци, за да си направя стол, но има ли смисъл да го правя щом вече има готов стол пред мен, на който да стъпя и да си откъсна малко грозде?
    Дай ми пример за такива богаташи, ако обичаш. По възможност съвременни.

Град
    системата дегоба
    Ще ми бъде интересно да видя примера ти.
    Япония след 2св В срината из основи но по време на възстановяването и един инжинер строи кораби на една снимка се вижда как в едната ръка вържи въже което ако бъде дръпнато ще освободи кораба и той ще тръгне назад в морето готов да плава в другата меч ако нещо се обърка и кораба се счупи да си отнеме живота
    внука на този човек казва ако го нямаше този морал Япония щеше да бъде смазана
    и виж Фукушима нито един мародер точно заради този морал

виж Хирошима и Нагазаки градовете се дигнаха без марудери без измами

виж България няма морал всеки граби гледа собствения си джоб и държавата затъва

ти си точно като останалите мислиш само за джоба но като изпаднеш в нужда никой няма да ти помогне понеже и другите са като теб

Град
    системата дегоба
    и ти под богат какво разбираш?

anonymous708973
    Guest
    И къде по-точно отричам късмета като фактор? Отричам глупавото разбиране, че за да получиш нещо, трябва да се бориш със зъби и нокти за да го заслужиш.
    И точно късметът е решаващият фактор. Късметът да бъдеш роден на подходящото място, късметът да имаш подходящите контакти.
    И да бих могъл да се трудя дни и нощи, седмици, месеци, за да си направя стол, но има ли смисъл да го правя щом вече има готов стол пред мен, на който да стъпя и да си откъсна малко грозде?
    Дай ми пример за такива богаташи, ако обичаш. По възможност съвременни.
    Гледай сега.
    Има разлика между това да си купя стол, а не да губя сума време, за да го изработя сама, и да получа работа на тепсия. Ако смяташ, че второто е окей, поне имай доблестта да не изтъкваш себе си като някой, който е над връстниците си, защото истината е... че не си нищо особено
    Контактите, пикльо, не са твои. За какви контакти на 15 години ми говориш? Контактите са на майка ти и баща ти, които са се потрудили, за да ги имат.

Марк Зукърбърг - създателят на Фейсбук. Родителите му - психолог и зъболекар. Нулеви контакти в IT областта. 4 деца в семейството. Единственият принос на родителите му е уреждането на частен учител за детето им. Оттам нататък - Марк притежава талант, който развива, нищо не му е дадено даром или без усилия. Да завършиш Харвард със завиден успех не ми се вижда лесно. В момента е милиардер.

Бил Гейтс няма да ти го давам за пример, въпреки че и той е постигнал завидно много сам, защото ще ми отвориш Уикипедия и ще се заядеш, че е наследствено богат.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Оставете го да си говори каквото иска, той няма да ви послуша. Щом се мисли за голямата работа сам ще си носи отговорността. Има късмет, това е хубаво, но никой няма да му е виновен, ако се провали. Не разбирам защо постоянно спорите с него. Той точно това иска - внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си