.
Отговор в тема
Страница 62 от 195 ПървиПърви ... 125258596061626364656672112162 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 4870
    Мега фен Аватара на Chacho
    Ма и аз говоря за базата, и казвам че в Гърция имат повече пари, затова си позволяват да осигуряват такава учебна база. Ако имахме 50млрд. отгоре в държавната хазна, още като припищи първата ученичка ще купят на всички дечурлига учебници. Ма ги нямаме тия пари. Ти като нямаш пари за басеин в двора, търсиш работа и събираш пари за такъв или си казваш, че е защото си българка и правиш обзор на народопсихологията ни?

Та мисълта ми беше, че всичките ни проблеми идват от липсата на пари. Парите много лесно могат да изчезнат (както се точеха с години) и много трудно се връщат (каквото и да се прави).
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Знам, че не всички тук сте учащи в МУ, но реших, че в името на това да дарим живот или да сме причината той да бъдe по-добър за едно човешко същество няма значение къде учим.

На 28 февруари от 17:00 часа IV-та аудитория на Медицински университет-Пловдив ще се превърне в едно импровизирано кино (по мое мнение няма да отстъпи на кино Faces ;d). Филмът, който ще се излъчи е Jack and Jill vs. the World / Джак и Джил срещу света, а цената на билета е 2 лв.

'' Джак е известен рекламен агент в Ню Йорк, с живот толкова лъскав, колкото този от неговите реклами. Джил е нова в града и няма на какво да разчита, освен на своята огнена самоличност и романтични идеали. Противоположностите се привличат, и те заедно създават техния собствен манифест: "как да живеем заедно", но Джил предава Джак, неспазвайки правило номер 1 - Бъди честен... скрива от него, че е болна от муковисцидоза ''

Целта е да бъдат събрани средства за закупуването на кислородни концентратори за болните от муковисцидоза, стойността на един е 1500 лв. Това е благотворителната капания на АСМ - Пловдив съвместно Студентски съвет.

Ако искате да закупите билет на стойност 2 лв елате на 28.02.13 от 17:00 часа пред Аудиторен комплекс (новата и бяла сграда) на МУ-Пловдив.

https://www.facebook.com/events/567165966634453/
    Последно редактирано от canopy_ : 02-25-2013 на 19:03
    bn

Donnie =]
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от canopy_ Виж мнението
    Знам, че не всички тук сте учащи в МУ, но реших, че в името на това да дарим живот или да сме причината той да бъдe по-добър за едно човешко същество няма значение къде учим.

На 28 февруари от 17:00 часа IV-та аудитория на Медицински университет-Пловдив ще се превърне в едно импровизирано кино (по мое мнение няма да отстъпи на кино Faces ;d). Филмът, който ще се излъчи е Jack and Jill vs. the World / Джак и Джил срещу света, а цената на билета е 2 лв.

'' Джак е известен рекламен агент в Ню Йорк, с живот толкова лъскав, колкото този от неговите реклами. Джил е нова в града и няма на какво да разчита, освен на своята огнена самоличност и романтични идеали. Противоположностите се привличат, и те заедно създават техния собствен манифест: "как да живеем заедно", но Джил предава Джак, неспазвайки правило номер 1 - Бъди честен... скрива от него, че е болна от муковисцидоза ''

Целта е да бъдат събрани средства за закупуването на кислородни концентратори за болните от муковисцидоза, стойността на един е 1500 лв. Това е благотворителната капания на АСМ - Пловдив съвместно Студентски съвет.

Ако искате да закупите билет на стойност 2 лв елате на 28.02.13 от 17:00 часа пред Аудиторен комплекс (новата и бяла сграда) на МУ-Пловдив.

https://www.facebook.com/events/567165966634453/
    +1

Чачо, за кво се правиш, че разбираш от икономика, като е мега явно, че си нямаш представа за кво говориш.

Точно той има представа какво говори. Гърция знаеш ли защо е добре? Европейски субсидии окей, еврофондове окей, но огромни държавни облигации, на които им дойде падежът и се осраха. Защото тея пари като ги вземаш, после кой да ги връща? Германия? ... Това не е нормална икономическа политика. На гърците просто им се разминава, ама Германия ще спре да ги търпи в даден момент.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Само дето докато германците, гърците и всички "по-зле" от нас могат да спрат, ние още не сме тръгнали. Моля те само не се опитвай да ме учиш на икономика, щото тва дето го четеш по учебниците нищо общо няма с реалността. Държавните заеми са нещо напълно нормално за световната икономика, дори и САЩ взима редовно и в огромни размери, а икономиката се диктува от тях ( сега да не се направиш на умна и да ми кажеш кризата дойде от там, защото последната икономическа криза се породи от САЩ, но по съвсем други причини, които съм сигурен, че нито ти, нито Чачо знаете и разбирате). Да икономиката лежи на много заучени понятия и теоретични знания, но ако не можеш да ги свържиш с реалните събития няма никаква полза както от тях, така и от тебе. До това заключение стигнах след скромното ми 5.5 годишно обучение, но и мислене.

ИКОНОМИЯТА Е МАЙКА НА МИЗЕРИЯТА, нещо, което нашият абдикирал министър така и не разбра, но по-важното е че народа започна да го разбира.
    Последно редактирано от aks13v : 02-25-2013 на 23:29

Икономическата криза се породи от фалита на инвестиционната банка Лемън брадърс, която в качеството си на инвестиционна банка е голяма, защото в Америка банкирането е специализирано, за разлика от България, и голямата фалирала банка повлича още фалити след себе си, защото в икономиката доверието играе голяма роля.
    Гърците са изкуствено по-добре от нас, но тая розова приказка все някой щастлив ден ще свърши. Не нас ни измъква Германия. Както и нито ние, нито Гърция можем да породим икономическа криза.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Абе спрете да солите Гърция (гърцити си ги солете колкото щете, те са си за солене). Гърция си е добре и всичко, което слушате по медията е манипулация. Ако не сте в държавата, по-добре не се обаждайте. Още повече, че българина се надява винаги да има и по-зле от него, и все едно това му е извинението/спасението.
    Да, има криза в Гърция. Вдигнаха се цените на стоките, минималната заплата падна с 200евро. И кво от тва. Всеки си има дом, някои по няколко. Кой завещан от баби и дядовци, кой купен от родители, кой взет на изплащане - няма значение, щото гърци по улиците гладни и премръзнали няма. Ако има просяци, то 95% не са гърци.
    И каквото и да прави Гърция - да краде, да мрънка за еврофондове, да взима заеми и т.н., си е добре. Никой не си стиска стотинките и се чуди лекарства ли, ток ли, хляб ли да плати. Няма ниска класа, има средна, висока и милионери(които или са в крайните квартали на Тесалоники и Атина, или по островите).
    Та като са толкова зле, нека и ние идем на тва тяхното зле - хляба да си остане 1 лв, ама минималната заплата да е 500лв.? Айде де, искам и аз зле(като тях)...

ГърциТЕ може и да са добре, но ГърциЯ води кофти икономическа политика.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Радвам се че следиш wikipedia ;D. Начи вярвай си на думите, няма лошо, ама няма и смисъл. Гърция водила кофти икономическа политика, изкуствено била добре, ахахаха. Що не питаш някой грък дали се чувства изкуствено добре или просто добре!? Няма такова нещо, или си добре или не си. Реално те са по- зле от преди, но по- добре от нас когато и да е било.

Пп: Поне Бойко да получи инфаркт, че да се случи нещо хубаво в тая страна тея дни.
    Последно редактирано от aks13v : 02-26-2013 на 14:17

Казах, че гърците са добре, но държавата не е и състоянието е временно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    лелее,колко сте проникновени!
    Влизам уж да гледам нещо интересно от студентите , като бъдещ студент се интересувам, а кво , махленски спорове и то масата на незапознати. Чудничко.

Искам да попитам ,ако някой от вас се е явявал на предварителни изпити къмм СУ след колко време ви излизат резултатите?
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    лелее,колко сте проникновени!
    Влизам уж да гледам нещо интересно от студентите , като бъдещ студент се интересувам, а кво , махленски спорове и то масата на незапознати. Чудничко.

Искам да попитам ,ако някой от вас се е явявал на предварителни изпити къмм СУ след колко време ви излизат резултатите?
    Различно. Моите май за около 1-2 седмици излизаха, ма ще те излъжа, може и повече да беше. А и в различните факултети времето варира.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Янсу. Мерсуа. Ще видя какви ще ги надробя
    maDamn

Град
    у нас...
    Бахти тъпата програма са ни дали, направо откачам. Две седмици да се подготвим за 6 изпита. Направо ужас. Не смогвам и изпадам в паника... и ми мирише на поправки минимум 3 изпита... което е най-големия ужас.
    Хорица, вие като сте под пара нещо помага ли ви? Имам предвид без Монстър да стоя до късно и зелен чай да ми успокоява нервичките Споделете нещо - вие как процедирате

Тая сесия изпих около 3 опаковки успокоителен чай за 20 дена :Д иначе си го карам на самовнушение редбули не съм пила.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    у нас...
    На мен май ми трябва времевърт δруг вариант да смогна не виждам... К'во чайче пиеш ти? Аз пия един зелен си обикновен, май Липтон му е марката и отделно нес кафе с мляко/капучино

high class Аз пих някакви по-обикновени, но много вкусни една кутия мащерка , една касис и една круша и някаква билка на една и съща фирма :Д иначе искам да си намеря на maison richard, но .. не знам къде да ги намеря
    едната ми колежка пиеше през деня подобията на редбулите, вечер сънотворни ... много много много лошо за организма.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    у нас...
    Е, каква е тази смешна - енергийна напитка и сънотворни? С каква цел изобщо?
    Аз пия от време на време Монстър, някакъв внос от Германия. В момента са пуснали един сребърен, пише че няма никви калории, нещо като колата зиро. Иначе най-гаден ми е натуралния монстър, жълтия, дето има цитрусов сок.
    Ама за сега гледам да не наблягам на тях. В моя курс има някой дето карат и на бяло примерно, всеки си избира де.
    Тоя чай с круша и нещо си го имаме, ще снимам кутийката утре да видим същите ли са :д обикновен бг чай, от тия дето са по левче кутийката.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ехеее,успокойте се бе:Д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    у нас...
    ^Със кое?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Не го взимай толкова на сериозно.
    Няма смиъл да си скъсяваш живота заради изпити.Погледни така на нещата и ще ти стане по-лесно.
    При мен се получава

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    у нас...
    Ако не си взема изпитите - не минавам в друг курс. Ако не мина - повтарям. Което изобщо няма смисъл, ако съм искала да уча, това което съм записала. На мен ми е пределно ясно, че за някви си изпити не трябва да си тровя здравето и психиката, ама като ме скъсат си го тровя повече. И в крайна сметка съм 3 курс, втори семестър, остана ми още малко. После се чудя дали да не правя пауза за мастър, че нещо явно ми идва нанагорница.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Хорица, вие като сте под пара нещо помага ли ви? Споделете нещо - вие как процедирате
    Секс. Друго не помага.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    у нас...
    И т'ва ми липсва в момента Абе, под всякаква критика съм. Нямам търпение да дойде април просто...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си