- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първото бръснене с самобръсначка на малкия
Здравейте преди малко се обръснах за първи път със самобръсначка защото вече много ме сърбеше от тея косми иначе преди с ножици машинки за подстригване ама нямат нищо общо! Първо почнах с ножици както пишеше в интернет подрязах космите малко и отидох в банята да се къпя и да се обръсна,и понеже нямах самобръсначка взех на майка ми една неотворена някаква розова с бяла лентичка(нещо като крем) над ножчетата на Gillette беше и почнах да се бръсна много внимателно толкова бавно че изхабих цял бойлер :Д и на ся намерих някакъв автършейв Malizia eто го. и се намазах и ми е супер готино
![]()
Споделете ако знаете как се казва тази самобръсначка да си купя.![]()
П.П. Прочетох в интернет как да се обръсна xD
явно искаш да отглеждаш гора...има си интимни лентички за обезкосмяване на Veet...със самобръсначка става мазаляк след време
ил ил ил иллл, все едно говориш за бебе :3
'и сегааааа ни поникнаха първите зъбкиии'
илл
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Жули здраво, брат! С всякаква брЪсначка става стига да не е тЪпа да се накЪлцаш. Просто ако си решил да му удряш брЪснач, трябва да е достатЪчно често, защото наистина почват да растат малко по-бЪрзо и да загрубяват. Като брадата по лицето е... Ако не - Вийт-чето и *мяу*![]()
Абе смятай колко малоумни са днешната младеж, щом търсят в интернет как да се обръснат..
Я ме виж мене на аватара! ТамЪн влизах в банята да го брЪсна![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Аз само един път съм се бръснал и се отказах да го правя повече - появиха ми се сума ти пъпки и враснали косъмчета, сърбеше... абе ужас! То със сигурност аз не съм се избръснал като хората и затова да беше така, ама не искам и да опитвам повече!
Т'ва ще да е бруталния epic fail
По темата която ме мързи да чета втори път, но помня че беше нещо за първо обръсване
ако не те кефи с самобръсначка имаше едни такива кремове
момите да кажат - депилция ? спомням си че съм виждал едни такива мажеш се дет искаш (после почистваш и воала няма космИ![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
депилиращ крем![]()
Депилиращите кремове не са подходящи за интимната зона! Може и да има за там, ама не знам.
Edit: Видях че има "ДЕПИЛИРАЩ КРЕМ ЗА ДЕЛИКАТНИ ЗОНИ" и все пак - не си струва.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 03-04-2013 на 09:11
^ как да няма беима точно за интимната част
м не знам.. по принцип съм на кола маска ... само 1 бях пробвала и то точно 1 път и не останах особено очарована