- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Извинителна бележка
Здравейте. Закъсал съм го много яко с отсъствията и трябва да си направя бележки. Разбрах горе долу, че принципа е Да принтираш един печат и после да го нагодиш да е на точното място върху бележката и после принтираш. Пробвах да си направя печат с тая програма stamp 0.84 ама той не прилича на нищо. Ако някой има готов печат във PDF Формат - готов за принтиране да ми пише - готов съм да платя дажеАко някой продава евитини Готови бележки - С печат на тях също може да ми пише -
П:С На 13 съм от София
Последно редактирано от ivcho2000 : 03-01-2013 на 16:41
Е тоз пък тей ли не можеш да си намериш готови бележки някъде от даскало ми тука пишеш ?
Бива ли на тая възраст да не се появявате на училище даже....Накъде върви светът..
Защо просто не искаш от личната ти лекарка да ти напише?!
Не става. Сестра ми ( сега е на 20 ) е имала 250 извинени отсъствия в 7 клас и Майка ми е казала на личната ако аз или сестра ми поискаме бележка първо да звъни на нея да я пита ... Гадна работа знам
А ти колко неизвинени имаш? Майка ти не знае ли за тях?
За някои не знае. Ми ддз... към 9 ама в нащо даскало на 10 наказват и тогава вече ще ги разбере![]()
Нали знаеш, че може да ползваш и бележка по семейни причини, но трябва да си отсъствал за цял ден. Говори с майка те и вземете бележка или от личната или по сем. причини. Не се занимавай с тия фалшиви бележки, че ако те хванат ще стане по-зле!![]()
Те половината ученици дават фалшиви и нищо не са им казали точно него ще хванат ...
Те вярно навсякъде продават фалшиви, някой много ще те разбере. Печата сам няма да го докараш. А и както казаха по-горе, със семейните причини е удобно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да поразравих се малко и с нета и видях че продават за по 1 лв. Поръчах си и сега ги чакам с еконта. Мерси на всички за отговоритеЩе пиша като ги получа
Само някой да ми каже кво се пише там на другите полета. Диагнозите ги знам![]()
Програмата е елементарна, как така не можеш да докараш печат?
На другите полета то си пише кво се иска :д
Помисли си пак. Никак не е добра идея, голям проблем могат да направят на вашите, ако те хванат, пък и в горните класове ще ти се иска много повече да бягаш.
Те бележките дето ги поръчах са подпечатани от истински доктор и подписани. А класната ни е такъв дебил, че се съмневям дали изобщо гледа кво е писано ..... Ако все пак забележи, че това не ми е личната, ше кажа, че е била болна и тва и е заместникаИначе ми е ясно, че горните класове ще се бяга повече
Нали се сещате, че се правят на ударени.. смисъл.. и мед. сестрата знае кои са фалшивите бележки... ама пука ѝ на нея.
Миличък, ти ако си на 13 и бягаш сега толкова много... като станеш на 17-18... на даскало ли ще спреш да ходиш?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Нашите бележки никъде не ходят. Половината клас поне дават фалшиви и класната много добре знае, ама какво да ги прави.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en