.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Извинителна бележка

Здравейте. Закъсал съм го много яко с отсъствията и трябва да си направя бележки. Разбрах горе долу, че принципа е Да принтираш един печат и после да го нагодиш да е на точното място върху бележката и после принтираш. Пробвах да си направя печат с тая програма stamp 0.84 ама той не прилича на нищо. Ако някой има готов печат във PDF Формат - готов за принтиране да ми пише - готов съм да платя даже Ако някой продава евитини Готови бележки - С печат на тях също може да ми пише -
    П:С На 13 съм от София
    Последно редактирано от ivcho2000 : 03-01-2013 на 16:41

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Е тоз пък тей ли не можеш да си намериш готови бележки някъде от даскало ми тука пишеш ?

Повече от фен Аватара на Falstad
    Бива ли на тая възраст да не се появявате на училище даже....Накъде върви светът..

Голям фен Аватара на Deni_028
    Защо просто не искаш от личната ти лекарка да ти напише?!

Не става. Сестра ми ( сега е на 20 ) е имала 250 извинени отсъствия в 7 клас и Майка ми е казала на личната ако аз или сестра ми поискаме бележка първо да звъни на нея да я пита ... Гадна работа знам

А ти колко неизвинени имаш? Майка ти не знае ли за тях?

За някои не знае. Ми ддз... към 9 ама в нащо даскало на 10 наказват и тогава вече ще ги разбере

Нали знаеш, че може да ползваш и бележка по семейни причини, но трябва да си отсъствал за цял ден. Говори с майка те и вземете бележка или от личната или по сем. причини. Не се занимавай с тия фалшиви бележки, че ако те хванат ще стане по-зле!

Те половината ученици дават фалшиви и нищо не са им казали точно него ще хванат ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Те половината ученици дават фалшиви и нищо не са им казали точно него ще хванат ...
    Недей лежа на тая кълка.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Те вярно навсякъде продават фалшиви, някой много ще те разбере. Печата сам няма да го докараш. А и както казаха по-горе, със семейните причини е удобно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Да поразравих се малко и с нета и видях че продават за по 1 лв. Поръчах си и сега ги чакам с еконта. Мерси на всички за отговорите Ще пиша като ги получа

Само някой да ми каже кво се пише там на другите полета. Диагнозите ги знам

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Недей лежа на тая кълка.
    Ама пука ми на мене те ако хванат ще хванат него не мен

Цитирай Първоначално написано от ivcho2000 Виж мнението
    Само някой да ми каже кво се пише там на другите полета. Диагнозите ги знам
    Най-добре дай на някой да ти я напише

anonymous708973
    Guest
    Програмата е елементарна, как така не можеш да докараш печат?
    На другите полета то си пише кво се иска :д

Помисли си пак. Никак не е добра идея, голям проблем могат да направят на вашите, ако те хванат, пък и в горните класове ще ти се иска много повече да бягаш.

Те бележките дето ги поръчах са подпечатани от истински доктор и подписани. А класната ни е такъв дебил, че се съмневям дали изобщо гледа кво е писано ..... Ако все пак забележи, че това не ми е личната, ше кажа, че е била болна и тва и е заместника Иначе ми е ясно, че горните класове ще се бяга повече

Те бележките дето ги поръчах са подпечатани от истински доктор и подписани. А класната ни е такъв дебил, че се съмневям дали изобщо гледа кво е писано ..... Ако все пак забележи, че това не ми е личната, ше кажа, че е била болна и тва и е заместника Иначе ми е ясно, че горните класове ще се бяга повече
    Класната може и да не забележе, но нали знаеш, че бележките отиват при мед. сестра, която ще я прочете и ако е написана некадърна веднага ще те хване. На ден през ръцете й минават десетки бележки, няма как да не забележи, че е написана от дете.

Нали се сещате, че се правят на ударени.. смисъл.. и мед. сестрата знае кои са фалшивите бележки... ама пука ѝ на нея.

Миличък, ти ако си на 13 и бягаш сега толкова много... като станеш на 17-18... на даскало ли ще спреш да ходиш?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Нали се сещате, че се правят на ударени.. смисъл.. и мед. сестрата знае кои са фалшивите бележки... ама пука ѝ на нея.

Миличък, ти ако си на 13 и бягаш сега толкова много... като станеш на 17-18... на даскало ли ще спреш да ходиш?
    Е колко да са ...... 3-4 пъти. А другите 5 са ми от гонения от час. И ако някой си мисли че правиме некви глупости докато бягаме - не Ритаме си футбол навънка П:С Ясно ми е тва с почерка и сега търся някой който да пише грозно и разкрачено като доктор

Е колко да са ...... 3-4 пъти. А другите 5 са ми от гонения от час. И ако някой си мисли че правиме некви глупости докато бягаме - не Ритаме си футбол навънка П:С Ясно ми е тва с почерка и сега търся някой който да пише грозно и разкрачено като доктор
    Ами не бягайте за да ритате футбол, ами ходете на час.. на 13 години си..мястото ти е в даскало. Играй футбол след часовете.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ами не бягайте за да ритате футбол, ами ходете на час.. на 13 години си..мястото ти е в даскало. Играй футбол след часовете.
    Еми то ние и след часовете играеме. Спортни натури кво да праиш ..

Еми то ние и след часовете играеме. Спортни натури кво да праиш ..
    Само не бягай от часовете по български...

Нашите бележки никъде не ходят. Половината клас поне дават фалшиви и класната много добре знае, ама какво да ги прави.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

И наще си седят при калсната. А на МЗ какво се пише ?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си