Цитирай Първоначално написано от upravitel na salona Виж мнението
Защо дойдохте в салона след като първо ви беше направена проба на кичур коса?!!!!
Защо след като си тръгнахте толкова доволна от салона в един момент решихте че косата ви е съсипана?!!
Защо си тръгнахте от салона преди да ви е ДОВЪРШЕНА ПРОЦЕДУРАТА?!!!
Много просто: ако може да не даваме пари и да си ги спестим, а после да ходим да плюем по форумите.....
Парите ви ги взех аз, а не фризьорката, която имаше невероятното търпение да ви обяснява каква е технологията за работа с Калър оф,какво трябва да се направи и т.н. Само че вие не млъкнахте през цялото време и не искахте да чуете какво ви се обяснява, защото сте много "компетентна" и ви интересуваха единствено цените / за половин коса, за два кичура, за боя, за без боя....
И мила ми госпожо същата тази фризьорка е била на международно обучение в Италия за работа с продуктите с които работим и продаваме в цяла България.
И как не намерихте време да дойдете в салона за да ви видим съсипаната коса. Надявам се че ще намерите време обаче да дойдете с касовия бон, за да ви върна 28лева, които платихте за процедура която по ценоразпис е 40!
Нали това искате!
1.Цитирам фриз. "Нормално е кичура да го усещаш по сух,не съм слагала шампоан..." да припомня
2.Не съм си тръгнала толкова "доволна",защото ако бях щях да се боядисам,и повтарям,че щетата е установена след като се изкъпах вкъщи..и то не на същия ден!!!
3.Процедурата беше завършена с така наречения оксидант,не виждам какво повече имаше за довършване..
4.Мила госпожо,заради вашата "обучена" фриз. ще дам 400 лв за кератинова терапия,не случайно за пореден път казвам ,че пари за косата си не пестя!Но защо трябва да плащам за на някой грешките?! По нейна преценка ме държа на печката 25 минути,защо? "Защото така и били казали", когато я попитах ,защо не трябвало няколко дена да си мия косата ми отговори "защото така ми казаха"..Май в Италия си е направила само една екскурзия,защото нищо не е научила..
Как смеете да ми говорите по този начин?Да млъкна?! Знаете ли тази коса ,колко грижи,средства и накрая тази фриз. която има два пръста коса ,да ми я съсипе?!Какво международно обучение,един семинар,на който не е била много концентрирана!
Защо да идвам?Попитах я какво ще направи?През тези дни не съм се спряла да ходя на фриз. и да я подготвям за терапии,най вече за кератин..
Как може да си мислите,че ще си измислям подобно нещо за да мога да си върна 28 лв,защото едвам съм ги прежалила и как ли не това е първия ми път в който стъпвам в салон и съм се чудила какво да си измисля за да ми излезне безплатно?!!!
Как не ви е срам?! Още през лятото си купих продукт от вашата марка,и още тогава останах разочарована,да не говорим ,че самочувствието което имате и седите в офиса и в салона по цял ден е просто нереално!Познавам ви доста по отдавна,но явно не ме помните..Спрете да си вирите носа,защото по цял ден си пиете кафенце с вашите колежки и се чудите какво да правите...за разлика от др. ваши колеги ,които нямат свободен час в близките две седмици!!!!
Относно касовия бон,аз такъв не получих,дано поне на служителни на НАП им предоставите!Прегледайте си записите от камерите,ако имате такива,относно връчване на касов бон!
Радвайте се ,че това е споделено в форум,а не в жалба на КЗП!!!!!!!