- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хубава Свирка
Не, не е училище за свирки, а е тема, в която човешки питам да ми кажете от вашия ппит какво най-много ви харесва/на приятеля ви. Явно никой от вас няма и затва тръгнахте да ми обяснявате че съм дрисла не знам кво искам и ми лепнахте етикета загоряла. Така че мило момченце, ако нямаш какво смислено да кажеш, недей казвай нищо![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
не че нещо ама с право го казаха... секса е нещо,което писмено не може да се научи ... каквото и да ти кажат ти ако си смотана ще си останеш смотана и толкова... освен ако не полагаш не знам какви усилия и не даваш всичко от себе си ( дори и да не е кой знае какво) ... така че ти се стени и си оправи мозъчето и виж,че някой хора тук имат право
Toчно "зрелите мъже" и н'нам к'ви си жени" отговарят: "Зависи". Ако усещаш, че на парт-а не му е супер, или говорите кое как или той ти показва. Сексът е взаимност, не лекцийки от "големите свиркаджийки", които са установили елементарното блъскане в сливиците и гледане в очите за всемирната истина![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
"какво най-много ви харесва/на приятеля ви. Явно никой от вас няма " ---> Признавам си, нямам приятел. Никога не сЪм имал приятел и никога не сЪм духал. За това не знам какво му харесва в свирките. Явно не знам и да ги правя.
Мило момиченце, добре ще е да гледаш пола на човека, на когото отговаряш, преди да почнеш да го наливаш (тук "наливаш" е образно, защото в случая беше жалка пародия). Иначе се получава безсмислица.
СЪщо така, клета душичко, миличка, не сЪм казал аз, че си загоряла. Според мен си просто идиотка. Не влагам никакви лични чувства в това изказване, просто това е грубия факт на суровата действителност, в следствие на прочетените от мен мнения на Ваша милост. Човек, който пита в Интернет как да духа е идиот. Поне според мен...
Това, което имах да кажа, вече го казах и не ми се струва, че е безсмислено. Идеята, която явно ти е убегнала е, че ако искаш да се научиш да правиш хубави свирки, време е да си измиеш зЪбките и да зарежеш форумчетата. Ако не е това целта ти (хубавите свирки и това да вдигнеш level в областта), то за чий постваш тази тема?
Да, ти човешки попита за мнения, ние човешки си ги дадохме. Оказва се, че " ако нямаш какво смислено да кажеш, недей казвай нищо " - КакЪв смисЪл може да вложи човек в една видимо безсмислена тема? Това тука си е просто за "качвам рейтинг като пиша простотий по проста тема - добре че има и хора, които да питат такива неща!"![]()
Хвала на такива граждани!! Такива хора ни трябват, които могат да обогатят красотата на бЪлгарския език!!! Такива, които името не могат да си напишат, но могат да измислят още 10 нови думи за "чекиджия"!!!
човек,прекаляваш с морала и Ъ-то - почини си малко... мн им се впрягаш