.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 128

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от magimay.aika Виж мнението
    Цветът на зъбите няма нищо общо с "поддържане" или "миене". За мустака...може би кожата й не понася обезкосмяване. Колкото до автора...ако е готино момиче, не й губи времето. Намери си някоя кифла, която ще ти подхожда.
    По -тъпо нещо не бях чела lol . Eстествено , че ако не си мие зъбите ще пожълтеят , за обезкосмяването си има лентички . Всичко е въпрос на елементарна лична хигиена а не на това коя е кифла и коя не .

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    По -тъпо нещо не бях чела lol . Eстествено , че ако не си мие зъбите ще пожълтеят , за обезкосмяването си има лентички . Всичко е въпрос на елементарна лична хигиена а не на това коя е кифла и коя не .
    не е точо така защото има хора които си мият зъбите по 3 пъти на ден с какво ли не и пак жълтеят зависи, пуши ли, пие ли, ген .. зъбите имат 12 тона цвят

Някои хора са родени с жълти зъби, професоре. Понеже лентичките предотвратяват кожни възпаления...не. И това няма нищо общо с лична хигиена...

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Епа тогава си прочети мнението , lol. На всеки човек цветът на зъба е различен, това зависи от много неща и има не 12, ами повече тона на зъба. Иначе щом само "кучешките" са и жълти, то чесно казано това също не е признак за неподдържаност, защото те супер трудно се избелват, от личен опит го знам . Обезкосмяването е друго, сигурно си се филмирал с тоя "мустак" , чак пък толкова да е ..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си