- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Жълти зъби+мустак=момиче..
Тва за зъбите верно си е така - причината може да не е в миенето и хигиената. Но... жълти зъби с храна, такива които не изглеждат гладки - са си точно неизмити. Моите от кафе и червено вино са по - тъмни, не бих казала жълти, по-скоро сивеятно винаги си имат блясък, нищо че не са като на чернокожия пичага от рекламата на Лакалут.
Относно мустака - освен лентички, може да ходи на козметик. Ако пък няма пари може да си го почиства с пинцета, мястото е колкото двете вежди все пак, това са 10минути работа на седмица - така че това определено си е нейн проблем.
Като цяло според момичето има ниска хигиена и не си обръща внимание на външният вид. Като гледам пък и теб много не те интересува тя, така че на твое място бих и го казала директно, пък ако ще да се засяга.
точно.. щом го е забелязал явно просто наистина са си немити.. все пак има разлика - виждала съм немити зъби и такива,които просто емайла е такъв... а и мустака още повече говори за неподдържан човек..
лично аз познавам няколко момичета с мустак,но го махат редовно .. дори и 2 косъма да имат вадят и махат
Аз не си скубя веждите. Пробвах веднъж и близо седмица се разхождах с подути, зачервени вежди. Като цяло обезкосмяването ми е трудно. Пробвала съм всичко - кола маска, епилация, фотоепилация, бръснене и т.н. ВИНАГИ се възпалявам. Ако ти трябва да избираш между мустак и възпаление около устата(с което все ще трябва да успокояваш хората, че не е заразно и не си яла живи хора)...би ли тичала да се "поддържаш"?
На мен краката ми стават в рани каквото и да ползвам - епилатор, кола маска, бръснач... и все пак не си ходя с космите, а с раните. Третирам раничката с мехлемчета и така, предпочитам го пред косми. А и логично е кожата на лицето да е по-чувствителна. Айде всички да се извиним, че имаме нежна кожа и да ходим като горили... " и отдолу като джурасик паарк"тая тема верно много весела...
не че нещо ама ако не там,то в интимните части всеки е чувствителен.. и какво ? дай сега да ходим с израстъци,които да ни излизат от крачола... и го каза на грешния човек - не че нещо ама лично моята кожа е чувствителна за това у нас има един куп такава козметика - масла за тяло,кремове,лосиони,масло-лосиони ( не питай,така се водят и аз не го разбирам това
) и т.н.