.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 54,41%
  • Разбира се,че не

31 45,59%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Е й, боли ме хуя, че някви хора не спазват закона. Не нося отговорност аз за това, че мен да ощетяват за нечия некадърност или неразумност. Подобно на вечерния час в студентски град, който се предлагаше. Щото някви си там се избиват, ще ми забраняват, при все че съм пълнолетен, да излизам вечерно време. И то само защото живея в някакъв си квартал, а някви връстници с мозъчна кастрация ще имат право, щото живеят през 10 улици разбираш ли. Щом има хора, които спокойно излизат и си пият на публични места, искам подобно на тях да излизам и да си пуша тревата на публични места.

Не може да има органи, които да се грижат за реда в държавата и да си позволяваме да им отменяме работата чрез закони, които да ограничават гражданите. Ако всеки бъде държан сам под ключ вкъщи, без право да излиза, ще изчезнат и убийствата. Сам прецени дали е правилно.
    ами хората са преценили че съм прав и са я забранили и това са го направили хора по-умни от теб и мен
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ами хората са преценили че съм прав и са я забранили
    Като хората са преценили че си прав я обясни що алкохола цигарите и хазарта са легални?
    Щото и 3те са по-лоши, и ся не ми обяснявай че не са, ами отвори някоя статистика и виж

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Като хората са преценили че си прав я обясни що алкохола цигарите и хазарта са легални?
    Щото и 3те са по-лоши, и ся не ми обяснявай че не са, ами отвори някоя статистика и виж
    защото уврежданията които причиняват са в пъти по-малко
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    защото уврежданията които причиняват са в пъти по-малко
    Ти на кой свят живееш бе мойто момче?
    Откровено тъп ли си, сляп ли си или зорлем се правиш на луд?
    Правил ли си си труда да прочетеш нещо, да знаеш какво сравняваш?
    Ти знаеш ли че си правиш ташак с всички чиито живот е бил унищожен от комар, алкохолизъм и рак на белия дроб?
    Бахти тъпотията, направо е стряскаща.

Мега фен Аватара на Chacho
    ами хората са преценили че съм прав и са я забранили и това са го направили хора по-умни от теб и мен
    Това хвърчато логическо съждение ли е или се оповаваш на някаква документация? Щото:
    http://www.economist.com/blogs/daily...ause_most_harm
    http://cognitivelibertyuk.wordpress....icseflect-fav/
    Цитирай Първоначално написано от http://www.harmreductionjournal.com/content/6/1/35
    Conclusion

The substitution of one psychoactive substance for another with the goal of reducing negative outcomes can be included within the framework of harm reduction. Medical cannabis patients have been engaging in substitution by using cannabis as an alternative to alcohol, prescription and illicit drugs.
    Което отговаря и на: "защото уврежданията които причиняват са в пъти по-малко "

defender, от трева съм по-адекватен от алкохола във ВСИЧКИ отношения. Не знам каква изкривена представа имаш за ефекта от напушването, но мене толкова ме "влошава", че успявам и да си решавам висшата математика докато разговарям с адекватни хора. И въобще, ако реша, въобще няма да ме разпознаеш, че съм се напушил, освен по червените очи и пресъхналата уста, което няма общо с психиката ми. И за разлика от тия, които залитат на клиповете ти, мога и да те бия на 100 метра спринт докато съм напушен.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    системата дегоба
    Това хвърчато логическо съждение ли е или се оповаваш на някаква документация? Щото:
    http://www.economist.com/blogs/daily...ause_most_harm
    http://cognitivelibertyuk.wordpress....icseflect-fav/

Което отговаря и на: "защото уврежданията които причиняват са в пъти по-малко "

defender, от трева съм по-адекватен от алкохола във ВСИЧКИ отношения. Не знам каква изкривена представа имаш за ефекта от напушването, но мене толкова ме "влошава", че успявам и да си решавам висшата математика докато разговарям с адекватни хора. И въобще, ако реша, въобще няма да ме разпознаеш, че съм се напушил, освен по червените очи и пресъхналата уста, което няма общо с психиката ми. И за разлика от тия, които залитат на клиповете ти, мога и да те бия на 100 метра спринт докато съм напушен.
    остави се да те ухапе змия от змийската отрова се правят лекарства те помагат

остави се да те ухапе змия от змийската отрова се правят лекарства те помагат
    Дори не съм намесил лечебните свойства. Вреден е. Не по-вреден от някои легални наркотици като алкохола и цигарите. И сам можеш да проследяваш логическите връзки, не ме карай да ги подчертавам изрично. Нали умните хора бяха преценили, че вредите са по-големи? Питах те да ми покажеш някакъв документ, статия или каквото там се сетиш, което да доказва това. Като извадиш n на брой, ще извадя и аз своите m на брой, и да мерим авторитети и количество. Да отгатваме ли на кого ще му е по-лесно?

@defender, не бягам от проблеми и не съм депресиран. Кара ме да се чувствам еуфорично, това е. Щастлив съм без тревата, с нея още повече. Нищо фалшиво не намирам в цялата работа. Животът ми е наред, развивам се чудесно в образованието, кариерата и личния си живот. Не намирам причина да се лишавам от тревата, поемам си рисковете за здравето си, не вредя на останалите и искам единствено да спра да се крия и да се чувствам престъпник. Хващали са ме с коз, опразниха ми портфейла и до ден днешен не смятам, че това е беше справедливо и нужно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    системата дегоба
    Дори не съм намесил лечебните свойства. Вреден е. Не по-вреден от някои легални наркотици като алкохола и цигарите. И сам можеш да проследяваш логическите връзки, не ме карай да ги подчертавам изрично. Нали умните хора бяха преценили, че вредите са по-големи? Питах те да ми покажеш някакъв документ, статия или каквото там се сетиш, което да доказва това. Като извадиш n на брой, ще извадя и аз своите m на брой, и да мерим авторитети и количество. Да отгатваме ли на кого ще му е по-лесно?

@defender, не бягам от проблеми и не съм депресиран. Кара ме да се чувствам еуфорично, това е. Щастлив съм без тревата, с нея още повече. Нищо фалшиво не намирам в цялата работа. Животът ми е наред, развивам се чудесно в образованието, кариерата и личния си живот. Не намирам причина да се лишавам от тревата, поемам си рисковете за здравето си, не вредя на останалите и искам единствено да спра да се крия и да се чувствам престъпник. Хващали са ме с коз, опразниха ми портфейла и до ден днешен не смятам, че това е беше справедливо и нужно.
    ти докажи че греша

Мега фен
    ами щом за вас няма проблем, тогава нека си стои нелегализирана, кво се пените ................ тогава спорите с нас просто от инатлък.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ами щом за вас няма проблем, тогава нека си стои нелегализирана, кво се пените ................ тогава спорите с нас просто от инатлък.
    Къде казах, че няма проблем? Точно обратното. Иди в някое кафе, поръчай си една бира, нека дойдат 3ма униформени да ти вземат бирата и 50 лева, и ела повтори, че няма проблем.

anonymous708973
    Guest
    Щастлив съм без тревата, с нея още повече. Нищо фалшиво не намирам в цялата работа. Животът ми е наред, развивам се чудесно в образованието, кариерата и личния си живот.
    Не виждаш нищо нередно/фалшиво?
    Сега нещата са наред, ама я си спомни доскоро кви теми пускаше във форума? Тревата в дългосрочен план те прави летаргичен, лишава те от концентрация, а защо не и амбиция.
    Тревата е предпоставка към опитване на по-тежки наркотици. Имам съученик, който е на амфети. Едва ли е само той, но за него знам.

Не сравнявайте алкохола с тревата, не е аргумент. Винаги има нещо по-вредно, което обаче е повсеместно прието. Това значи ли, че всички по-долни нива на вреда трябва да съществуват?

И още нещо: Като легализират тревата, как ще се измерва допустимото количество за шофьорите? Ще се продава ли на непълнолетни също така?

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не виждаш нищо нередно/фалшиво?
    Тревата в дългосрочен план те прави летаргичен, лишава те от концентрация, а защо не и амбиция.
    Тревата е предпоставка към опитване на по-тежки наркотици. Имам съученик, който е на амфети.
    Вече от не знам колко години не ме е направила такъв, какъвто описа. Другите наркотици са лична стъпка и ти решаваш дали да минеш към тях, а не че от Нея имаш нужда. Когато не ме хваща марихуаната - продължавам да пафкам, а не минавам на хероин. Другите наркотици отделно се приемат, но едното по никакъв магичен начин не те тласка към другото.

Ти предполагам си пушила толкова много пъти, чувстваш как те тегли към коката, познаваш хипер много наркомани на каквото се сетиш, в техните среди си и зат'ва знаеш наистина много по темата.
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението

Можеш да се пристрастиш. Аз чувствам зависимост, също и желание, също и кеф да кълва всеки ден. Пуша понякога по 3-4 пъти, а понякога по 7-8. Ставам нервен и избухлив, ако нямам. Към чувството се свиква и след време не ти действа, като в началото. Пристрастяването не може да дойде от няколко пушения или от година пушене по един на седмица. Идва с времето.

Марихуаната не ме кара да се смея или да ми се привиждат разни работи. С нея релаксирам след работа, успокоявам се и доста често си троша главата и си лягам.

Най-хубавото пушене е рано, когато изгрява слънцето.

За мен не е вредна от страна на това, че с цигарите си нанасям повече вреда. Като всеки вдишан пушек вреди по някакъв начин, но и помага за много работи. Затъпява някаква болка по ставите, лекува мускулна и още такива работи. На мен лично ми успокоява кашлицата от цигарите, а и главоболието.

Очите са ми дроб всеки път.

Времето се забавя и всичко ти е все едно. Не зациклям, а ми се отваря повече приказка. Огладнявам супер много, а и жаждата ме гони.

Когато мине действието няма как да разберат, ако не ти направят тест.
    Все пак да не разсъждаваме по това, което родителите бутат в главите на непълнолетните си рожби, които пък вчера станаха пълнолетни.. да речем.

ПС: За легализацията, защото аз пафкам за мен си, а не карам никой друг и не му вредя по никакъв начин. Който иска да пуши, който не иска - да се ебе в гъз.
    Последно редактирано от Irti : 03-10-2013 на 19:19

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Вече от не знам колко години не ме е направила такъв, какъвто описа. Другите наркотици са лична стъпка и ти решаваш дали да минеш към тях, а не че от Нея имаш нужда. Когато не ме хваща марихуаната - продължавам да пафкам, а не минавам на хероин. Другите наркотици отделно се приемат, но едното по никакъв магичен начин не те тласка към другото.

Ти предполагам си пушила толкова много пъти, чувстваш как те тегли към коката, познаваш хипер много наркомани на каквото се сетиш, в техните среди си и зат'ва знаеш наистина много по темата.

Все пак да не разсъждаваме по това, което родителите бутат в главите на непълнолетните си рожби, които пък вчера станаха пълнолетни.. да речем.

ПС: За легализацията, защото аз пафкам за мен си, а не карам никой друг и не му вредя по никакъв начин. Който иска да пуши, който не иска - да се ебе в гъз.
    от доста време съм пълнолетен и нашите никога не са ми говорели за наркотици просто съм от онова поколение което въобще не е мислело за тези неща и съм от тези които сами са си изградили мнението

пък и от твоите писаници разбирам че си пристрастен(отричай колкото си искаш)
    много ясно че тревата ще е хубаво нещо според теб
    ама не бих искал децата ми да са като теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си