.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Сериозно ли си мислите,че като запишат на някаккъв си лист,че Радка от Плевен си е купила розова еди ква си рокля,и после дойде Надка от Плевен, и си хареса абсулютно същата рокля,продавачките ще кажат - "Оу, не може да си я вземеш,сакън в твоя град/училище има вече такава рокля".
    И ще изпуснат парите,защото са много коректни и добрички?
    Вложете малко мисъл! На тях не им дреме,че роклите ще ни се дублират,а драпат с нокти и зъби да си продадат стоката!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Сериозно ли си мислите,че като запишат на някаккъв си лист,че Радка от Плевен си е купила розова еди ква си рокля,и после дойде Надка от Плевен, и си хареса абсулютно същата рокля,продавачките ще кажат - "Оу, не може да си я вземеш,сакън в твоя град/училище има вече такава рокля".
    И ще изпуснат парите,защото са много коректни и добрички?
    Вложете малко мисъл! На тях не им дреме,че роклите ще ни се дублират,а драпат с нокти и зъби да си продадат стоката!
    Да, казвали са ми, че не са давали рокля, защото в същото училище си я е поръчало вече момиче. И то миналата година. Тая година ще им мине номера, ама догодина няма да ходят момичетата като знаят, че не записват и може да има някоя със същата рокля... И загубата ще им е по-голяма. Във форуми се обсъждат магазини, ателиета и т.н., сред приятелки също се говори.. И като е лоша реклама... Тези, които са си изградили име и си го пазят, няма да позволят да има 2 еднакви рокли на 1 място.

А тва, че може някоя от 1 училище във Варна да отиде в Асеновград и да каже "Аз съм Чочка от Механото в Долен Извор". Много ясно, че няма да има друга такава записана ;д Ама защо да го правиш, след като ще знаеш, че в твоето училище може да има същата рокля. Няма ли да й стане тъпо после...
    Момиче ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си